2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bırak test yapmayı artık. 😡😡
Ya bu ağır kaldırma kendini yorma vs diyorlarya gerçekten etkili mi bunlar ilk ay.
İnşallah canım 🤲😌 bat ne zaman

Canim internettede ilk 3 ay dikkat et diyor. Ben az az iş yapiyorum. Hic yapmadanda olmuyor evde çocuk var ama eskisi gibi de degil

Kızlar deney amacli bir ovu testi yaptim. Elimde 1 2 ovu kaldi. T çizgisi anında simsiyah oldu
20200627_201520.jpg

Hayırlısıyla bende aranıza katılırım inşallah🥰🤲 hamilelerin duası kabul olur duanızı bekliyorum🌹
inşallah sana da nasip olur 💕🤲
Canim internettede ilk 3 ay dikkat et diyor. Ben az az iş yapiyorum. Hic yapmadanda olmuyor evde çocuk var ama eskisi gibi de degil
evet malesef. Çocuk olmasa da iş bitmiyor ki😐
Kızlar deney amacli bir ovu testi yaptim. Elimde 1 2 ovu kaldi. T çizgisi anında simsiyah oldu
Eki Görüntüle 2655222
yeter gariiiii😀
Bugun ögrendim bebegimi daha com kücük. Beklenen dogum tarihi 7 mart 2021
Gözünüz aydın ☺️

İnşallah canım ☺🤲 cümlemizin hamileliği öyle geçer 🤗🤲
Çok heyecanlıyım acaba keseyi görecek miyiz. Aynı zamanda kalp atışını duyacak mıyız. Sizin ikinci olduğu için zamanları biliyorsundur ☺️ Ben hiç bişey bilmiyorum 😀

Saglik ocagindaki doktor pazartesi gel kanini alip gebe kaydi yapalim dedi. Sanirim kan degerlerine bakicak belki yine hcg de bakar
Olabilir canım sen daha iyi bilirsin. Bide illa kayıtlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen mi lazım

Olabilir canım sen daha iyi bilirsin. Bide illa kayıtlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen mi lazım

Evet canim bildirmek mecburi .baska hastaneyede gitsen saglik ocagida takip ediyor aşilarını yapiyor ara ara çagiriyor . sen devlette veya özelde gebelik testi yaptiginda bagli oldugun saglik ocaginin ekranina da düsüyor. Eskiden para cezasi bile vardi belkide hala vardir

X