2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.

Gözün aydın kuzucumm

Gözünaydın canım hayırlı olsun

Benimde bugün randevum 16:30 da çok gerginim. İnşallah keseleri bugün bir aksilik olmadan görürüz
Ayy hadi inşallah görürüz
Teşekkür ederim canım
Geçen ay folik asit için Dr la görüştüğumde emzirdigim için hamilelik gerçekleşsin öyle başlarız demişti.

Ooo emzirirken ikinci he çok büyük tebrik ediyorum
Canım gözünnn aydınn darısı başımıza inşallah

Benim hcg 44 iken görünür görünmez çizgi vardı aynı böyle saatler sonra belirginlesti. Adetimin ilk günü yaptığımda silik çizgi cikti.adetten 5 gün sonra tam qnet çizgi çıktı. Belki kişiden kişiye değişebilir ama adetten 8 gün önce erken zaten ilerleyen günlerde belirginlesecek bence

Canım benim gözüm aydın com mutlu oldum

Gözünüz aydın İnş bizede nasip olur

İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve umarım birdaha asla böyle birşey yaşamazsın Allah sana sağlıklı evlat nasip etsin inşallaH

Bu devlet hastaneleri ne biçim çalışıyor ya randevu bulamam diye erkenden aldığım randevu bugün hekim çalışmadığı için iptal edilmiş istediğim doktor yok yakın zamana alabileceğim bir doktor yok çok sinirliyim şu anda.

Beni de ekler misin canm.
memleket: Ankara
tahmini doğum tarihi: 18 Mart
2.bebek
ekliyorum tatlım
bu sıralar herkes dev has yakınıyor

Gözünüz aydın
O ses duyulabilecek en güzel seslerden biri

Canımm son adet tarihime göre bugün tam 5 haftalık olduk salı günü keseyi görmüştük haftaya salıya gene randevu verdi bana ortalama 5+5 olucak salı günü sence kesenin içinde bebeği görürmüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…