2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar haftaya salı doktorum yeniden çağırdı beni bugün tam 5 haftalık olduk geçen salı keseyi görmüştük şimdi kesenin içinde bebeği mi görmemiz lazım ondan sonraki haftamı kalp atışını duymaya başlıcaz anlıyamıyorum tam olarak biri bana açıklayabilir mi

Kizlar bende dayanamayip doktora bugun gittim bebiside kalbinide gordm atisini dinlettide doktor kisa bi sure orda kalbimi bırakıp geldin yani cok guzel bi duyguymus gercekten😍 insallah Rabbm duymayanlarada nasip eder. yalniz son adete gore 6+6 idim ama doktor 6+1 dedi boyle gelisimi bi kac gun geriden gelen varmi aklima takildi

Kızlar haftaya salı doktorum yeniden çağırdı beni bugün tam 5 haftalık olduk geçen salı keseyi görmüştük şimdi kesenin içinde bebeği mi görmemiz lazım ondan sonraki haftamı kalp atışını duymaya başlıcaz anlıyamıyorum tam olarak biri bana açıklayabilir mi
Vajinal mi baktı

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗
Amin dileyen isteyen herkese insallahhh. 🌺 Bugün gittim baktı kalp atışını duyamadık. Ama gelişimi tutunusu güzel dedi kese boyu 22mm dedi. Tedirgin oldum açıkçası. 7 temmuzda ilk keseyi gördüğümüzde de 6mm Di boyu. Bilmiyorum Rabbım korktuklarimjzla imtihan etmesin hiç birimizi. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya 🤲🏻

Canımm son adet tarihime göre bugün tam 5 haftalık olduk salı günü keseyi görmüştük haftaya salıya gene randevu verdi bana ortalama 5+5 olucak salı günü sence kesenin içinde bebeği görürmüyüm
Kuzum tam emin değilim inanki ben şuan 6+5 im kesede bebek ve kalp atışı göründü. Fakat öncesinde görünür mü hiç bilmiyorum. Tüp bebek kısmına hakimim ama gebelik kısmında hiçbir bilgim yok nerdeyse 😔

Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.😍
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.😍
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.😍
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza 🥰😘😘

Kizlar bende dayanamayip doktora bugun gittim bebiside kalbinide gordm atisini dinlettide doktor kisa bi sure orda kalbimi bırakıp geldin yani cok guzel bi duyguymus gercekten😍 insallah Rabbm duymayanlarada nasip eder. yalniz son adete gore 6+6 idim ama doktor 6+1 dedi boyle gelisimi bi kac gun geriden gelen varmi aklima takildi
Hayırlı olsun canım gözünaydın 😊 olabiliyo o şekilde birkaç gün normal

X