2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim rahmimin orda elektriklenme gibi bişey oluyor. Şeyime doğru. Sizlerdede böyle bir şey oluyor mu

2 gundur midem tuhaf biseyler yiyorum ama sonrasinda cikarsam rahatlicak gibi oluyorum cikaraiyorum 2.gebeligim ama ilkinde midem bulanmadi sizin bulantinizda boyle mi

aynı ben, ilk hamileliğimde yoktu ama bunda aynı dediğin gibi geçen hafta bir şey de yiyemiyordum bu hafta yiyorum ama sonra ha çıkarttım ha çıkartacağım diye diye geçiyor

Bende oluyordu canım ilk zamanlarda. Artık oluyor mu hatırlamıyorum ama

Beni de ekler misin listeye

İstanbul-
2. çocuk

Kızlar sanırım mart annesi olamayacağım. Suyu azdı, kesesi küçük. Bebişimi gördüm kesenin içine zor sığıyor vaziyette dr düşük ya da İlerleyen haftalarda kalbinin durma ihtimali Yüksek dedi. Kalsa sağlıksız olacak ki kalma ihtimali de var. Sadece bekliyorum

eklerim canım
Telefonun azizliği yazmıştım aslında
Balıkesir / Gönen
Ekliyorum birazdan canım

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz listeyebugün adet olmam gereken gün kan testi yaptırdım ve 151 çıktı hcg.. nasıl sizce düşük mü bir hafta artışı takip edicem. Umarım her şey sağlıkla ilerler.. 27 yaşındayım Kocaeli den aranıza katılıyorum.. ilk çocuğum olacak kısmetse.. 19 Mart muhtemel doğum tarihim olarak görünüyor indirdiğim uygulamada.. ☺

Hayırlı olsun canım değerlerin iyi bence ekliyorum hemen

Yaa cok uzuldum Rabbim buyuk insallah saglikla kucagina alirsin

Bekle kardeşim hiç belli olmaz ya tutunursa sana bırakmazsa seni ben burdayım anne demiş sana dimi hiç korkma bol sıvı tüket Rabbim çok büyük elini karnına koy ayetel kürsi oku hiç telaş yapma

Keseyi gördün mü senin beta 1600lerdeydi
Hosbuldum canım. Keseyi 7 temmuzda gördük şükür 5 haftalikmis adet tarihimle uyumlu dedi doktor. Beta hcg me baktirmadim bidaha en son 1621 falandı. 10 gün sonra kalp atışları için gelmeni isterim dedi doktor. Yarın gidecez bakalım dua edin lütfen. Sağlıkla duyalım inşallah. Rabbım dileyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın merhabalar
Ben de Allah nasip ederse Mart annesi olacağım.henuz öğrendim.
Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım.cunku yeni bir gebelik olduğu için kese oluşumu kalp atışı için birkaç kez cagrilacagim.ilk çocuğumda dayanamyip hemen gittiğim için böyle olmuştu bu sebeple biraz geçsin öyle gideyim demekle beraber,
Bı yandan da muayene olup varsa bı tehlike erken mudale edilir diye düşünüyorum.ayni zamanda folik asit vitamin vs için.
Siz nasıl yol izlediniz anneler ☺
Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
İsteyenlere de hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin

Son düzenleme:
Hayırlı olsun inşallah...

Umarim siz yasamazsiniz canim. Bir süre kaybolmak yokolmak istiyorum sanki dünya durdu ve nefes almamaya basladim
9.haftada gören arkadaşlarım var biraz daha beklesen mi .
Üzüldüm gerçekten inşaallah bir mucize olur ve görürsün bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…