- 12 Nisan 2020
- 36
- 41
- 31
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur. Yarın doktora gideceğim. Kese gününür ins.Hayırlı olsun
Kaç hafta kaç gün canımTeşekkür ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur. Yarın doktora gideceğim. Kese gününür ins.
Hayır karından baktı keseyi gördü rahmin içindeVajinal mi baktı
Pardon ben geçen hafta keseyi gördünüz sandım o yüzden vajinal mi diyo sordumHayır karından baktı keseyi gördü rahmin içinde
Geçen salı keseyi gördük işte haftaya tekrardan çağırdıPardon ben geçen hafta keseyi gördünüz sandım o yüzden vajinal mi diyo sordum ☺
yaaa 4 haftalıkken gözüktüyse 6 haftada kalp atışını duyarsın canım inşallahGeçen salı keseyi gördük işte haftaya tekrardan çağırdı
Hayırlı olsun canımmmMerhaba hanımlar.
Daha önce de yazmıştım mart annesi olma ihtimalim var diye, bugün kesinleşti çok şükür
Son sat kac sizinKizlar bende dayanamayip doktora bugun gittim bebiside kalbinide gordm atisini dinlettide doktor kisa bi sure orda kalbimi bırakıp geldin yani cok guzel bi duyguymus gercekteninsallah Rabbm duymayanlarada nasip eder. yalniz son adete gore 6+6 idim ama doktor 6+1 dedi boyle gelisimi bi kac gun geriden gelen varmi aklima takildi
Çok teşekkürleryaaa 4 haftalıkken gözüktüyse 6 haftada kalp atışını duyarsın canım inşallah
Hayırlı olsun canımmm
Peki kesenin içinde bebek görünmesimi lazım kalp atışını duymamdan önceyaaa 4 haftalıkken gözüktüyse 6 haftada kalp atışını duyarsın canım inşallah
Hayırlı olsun canımmm
Canım valla ikisini aynı anda gösteriyor sanırım doktor. Ben 7.haftayım daha kalp atışı için cumartesi gideceğim. 7+4 ken. İkisini orda görcem inşallahPeki kesenin içinde bebek görünmesimi lazım kalp atışını duymamdan önce
Öncesinde doktora gideyim mi canım yoksa bekleyeyim mi 7 haftayı ?En az 7 hafta canım
Ben senin yerinde olsam giderdim dayanamazdınÖncesinde doktora gideyim mi canım yoksa bekleyeyim mi 7 haftayı ?
29 mayisti ama sat gore 6+6 ama 6+1 cikti ultrosnSon sat kac sizin
İnşallah sağlıkla ilerler canım gebeliğin çok güzel duygularTesekkur ederm kuzuinsallah sknti cikmaz bi ay sonraya verdi ama ben iki hafta sonra gtcem dayanamm o kdr
evet erkek ama annemde de hiç olmamış 2 kızı var : ))Peki bebekleriniz erkek mi.. hep derler ya kızda çok bulantı olurmuş erkek hamileliği rahat geçermiş doğru mu acaba
Insallah kuzu sende guzelce duyarsin eger duymadysanİnşallah sağlıkla ilerler canım gebeliğin çok güzel duygularbenim kontrol de 27temmuz bekliycez bakalım