Teşekkürlerekliyorum tatlım
bu sıralar herkes dev has yakınıyor
gerçekten mi ama doktor , kese hakkında baya olumsuz konustu yani tek gebelik dedi , hayırlısı bakalım
Vajinal mi baktıKızlar haftaya salı doktorum yeniden çağırdı beni bugün tam 5 haftalık olduk geçen salı keseyi görmüştük şimdi kesenin içinde bebeği mi görmemiz lazım ondan sonraki haftamı kalp atışını duymaya başlıcaz anlıyamıyorum tam olarak biri bana açıklayabilir mi
Amin dileyen isteyen herkese insallahhh.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum amiiinGözünaydın canım hayırlı olsun
Benimde baya baya içim rahatladı, kalp atışını bebek çok minik diye dinletmedi ama attığını gördüm ondan mutluyum ❤❤Canım benim gözüm aydın com mutlu oldum
Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu❤Gözünüz aydın İnş bizede nasip olur
Ah orda kalbinin atışını gördüm ya mest oldum resmen. Rabbimin mucizesi ya cok şükürGözünüz aydın
O ses duyulabilecek en güzel seslerden biri
Kuzum tam emin değilim inanki ben şuan 6+5 im kesede bebek ve kalp atışı göründü. Fakat öncesinde görünür mü hiç bilmiyorum. Tüp bebek kısmına hakimim ama gebelik kısmında hiçbir bilgim yok nerdeyseCanımm son adet tarihime göre bugün tam 5 haftalık olduk salı günü keseyi görmüştük haftaya salıya gene randevu verdi bana ortalama 5+5 olucak salı günü sence kesenin içinde bebeği görürmüyüm
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah canım çok sevindim darısı bizim başımızaDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Hayırlı olsun canım gözünaydınKizlar bende dayanamayip doktora bugun gittim bebiside kalbinide gordm atisini dinlettide doktor kisa bi sure orda kalbimi bırakıp geldin yani cok guzel bi duyguymus gercekteninsallah Rabbm duymayanlarada nasip eder. yalniz son adete gore 6+6 idim ama doktor 6+1 dedi boyle gelisimi bi kac gun geriden gelen varmi aklima takildi
Tesekkur ederm kuzuHayırlı olsun canım gözünaydınolabiliyo o şekilde birkaç gün normal
En az 7 hafta canımMerhaba kızlar,
Kalp atışı için ne zamana kadar beklemeliyiz ? 4+2 'yim henüz. Hiç doktora gitmedim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Ben de ikinci bebeğime hamileyim. Yaş 28 yer şimdilik Osmaniye 3ay sonra Kıbrıs inşallah