2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın merhabalar 🙋🏻‍♀️
Ben de Allah nasip ederse Mart annesi olacağım.henuz öğrendim.
Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım.cunku yeni bir gebelik olduğu için kese oluşumu kalp atışı için birkaç kez cagrilacagim.ilk çocuğumda dayanamyip hemen gittiğim için böyle olmuştu 🙈 bu sebeple biraz geçsin öyle gideyim demekle beraber,
Bı yandan da muayene olup varsa bı tehlike erken mudale edilir diye düşünüyorum.ayni zamanda folik asit vitamin vs için.
Siz nasıl yol izlediniz anneler ☺
Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
İsteyenlere de hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin 🤲
Hayırlı olsun canım aminnn heğimize rabbim kucağımıza almayı nasio etsin. Bence folik asit içmeye başlamalısın çünkü gebelik düşünenlere dr lar iki üç ay önceden başlatıyorlar

Kızlar bu doktora gitme olayı beni çok düşündürüyor. Alttan muayene asla istemiyorum. Hem utanıyorum hem riskli buluyorum. Karından her şeyin görülebilmesi için 15-20 gün sonra bayramdan sonra gideyim diyorum.. ama ya dış gebelik falansa ya erken farketmem gereken bir şey olursa diyorum sonra.. dış gebelik belirti verir mi sizce. Şu an hafif göğüs ağrısı dışında hiç bir belirtim yok folik asitimi zaten 2 aydır kullanıyorum kendim başlamıştım.. ben bekleme taraftarıyım ne dersiniz

Hayırlı olsun canım aminnn heğimize rabbim kucağımıza almayı nasio etsin. Bence folik asit içmeye başlamalısın çünkü gebelik düşünenlere dr lar iki üç ay önceden başlatıyorlar

Evet kızlar ben de hamile kalmadan 2 ay önce başladım folik asite. Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar testi yapar yapmaz eğer kullanmıyorsanız koşun eczaneye folik asit alın. Doktorun yazmasını beklemeyin . Bebeğin rahme tutunması için bile büyük rol oynuyormuş. Hatta ben istediğim ilk ay hamile kaldım bazı hormon problemlerim olduğu halde. Folik asitin bana yardımcı olduğunu düşünüyorum yumurtlama faaliyetlerini de düzenliyormuş çünkü.. önemli yani kullanın kullandırın😂

Teşekkür ederim canım 💐
Geçen ay folik asit için Dr la görüştüğumde emzirdigim için hamilelik gerçekleşsin öyle başlarız demişti.

Kızlar bu doktora gitme olayı beni çok düşündürüyor. Alttan muayene asla istemiyorum. Hem utanıyorum hem riskli buluyorum. Karından her şeyin görülebilmesi için 15-20 gün sonra bayramdan sonra gideyim diyorum.. ama ya dış gebelik falansa ya erken farketmem gereken bir şey olursa diyorum sonra.. dış gebelik belirti verir mi sizce. Şu an hafif göğüs ağrısı dışında hiç bir belirtim yok folik asitimi zaten 2 aydır kullanıyorum kendim başlamıştım.. ben bekleme taraftarıyım ne dersiniz
Canim ben kızımda 7 haftalikken alttan bakarak keseyi gorebildi .Dr.lar Riskli bi durum olarak görmüyor.icini ferah tut ☺️

Hadi ya 7 haftalıkken her şey karından net görünür diyordum ben. Tamam canım ben her şeye kendimi hazırlayayım o zaman 🥰

6 ya da 7. Haftayı şimdi net hatırlamıyorum.ama daha sonra gerektiği için 13 ve 17. Haftalarda alttan muayene olmuştum

Hosbuldum canım. Keseyi 7 temmuzda gördük şükür 5 haftalikmis adet tarihimle uyumlu dedi doktor. Beta hcg me baktirmadim bidaha en son 1621 falandı. 10 gün sonra kalp atışları için gelmeni isterim dedi doktor. Yarın gidecez bakalım dua edin lütfen. Sağlıkla duyalım inşallah. Rabbım dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗

Ben 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acaba 😕
Bulantı genel olarak açlıktan oluyor sanırım canım ben başlarda yemek yiyemiyordum çok fazla bulantım vardı düzenli yemeğe başlayınca geçti bulantım günlerdir olmuyor

X