2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalarr ben de tahminen 5+2 hamileyim henüz keseyi görmedik yarın kontrole gidicem inşallah benim de sonuçlarım iyi çıkarr kasık ağrım var bugün korkuyorum. Benim gibi kasık ağrısı yaşayan varmı

Kızlar doktordan geliyorum. Kalp atışlarını duydum çok kısada olsa çok şükür. İçim ferahladı. Darısı hepinizin başına

Hayirli olsun canim. Bizlerede dua et. Doktor ilac vs verdimi acaba.

kasık ağrısı normal. Çok aşırı olmadığı sürece. benimde oldu hala ara ara batma gibi oluyor

canım o zamanlarda kasık ve bel ağrısı normal endişelenme
Teşekkür ederim canım benim. 7+0 ım internetteki hesaplamalarda ama ultrasonda 6+3 dedi doktorum
Ayy iyi bakalım ben gittiğimde de 7+3 olacak umarım duyarım

Melekkkeren canım inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğin. Ne kadar kafaya takma desekte hepimiz bişeyleri takıyoruz. Umarım herşey istediğimiz gibi olur

Sabah kahvaltisi domates salatalik peynir kasar yumurta haslanmis veya yagda ceviz sut

Arada meyve

Oglen corba sebze salata

Arada maden suyu veya kahve yaninda ceviz

Aksam et tavuk balik ne varsa salata ayran veya yogurt salata

Uyumadan once yine 1 tane meyve gun icinde bol su ...

Benim 2.ci gebeligim cocugum saglikli ve 3700 dogdu ben boyle beslendigim icinde sebze seviyor yiyor kahvaltida dereotunu kaciriyor tabagimdan :) paketli gidalardan agir serbetli tatlilardan hamur islerinden uzagim ben.ekmek 1 dilim diyorum ben 10kilo almistim oglumda oglum 3700 dogdu .son haftalarda doktor dikkat et normal.dogumun zor olur dedi sonuc 3700 dogurmak kolay olmadi

Gozun aydin cok sevindim

Ben yarin doktora gidicem 6+6 oluyorum .cumayi beklemicem agrilarimda var.insallah kalp atisi duyarim .daha kimseye demedik kalpnatisini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…