2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    298
Kızlar yeteri kadar su içiyor musunuz susuzluk ta baş ağrısı olarak belirti veriyor.
Ben bayagi iciyorum gunde 3 litreyi rahat buluyor ama aksamlari wc ye gitmekten uyuyamiyorum su icmeden de duramiyorum hamile kalmadan once de cok icerdim ama en azjndan wc problemi yoktu.
 
Gece gece tıkınıyorum birşeyler uykumu alamayacağım yine migrenim tutacak
 
İnşallah canım benim kız diye diretiyorum ama önemli olan sağlık inşallah herşey yolundadir da prenses olmasada prens olsun kismet yeterki hayırlısıyla gelsin hepimizin miniği
Anin canım sağlıklı olsun vakitlice gelsin de tek dileğim bu bnm de
 
Bizde 13+3 olduk ,bence cinsiyetleri belli ama bize devlette ki doktor söylemedi ,özellerde 12 haftalıkken söylüyorlar
Özel bi kliniğe gidiyorum aslında bizi gecen hafta için çağırmıştı, doktor izinli oldugu için farklı bi özel hastaneye gittik doktordan memnun kalmadık. Kıza benziyor dedi. Cinsiyet konusunda hatta hiç bi konuda iddialı olmadıgını söyledi güvenemedik. İnşallah yarın boş dönmeyiz adı bebeklikten çıkar kızım, oğlum olur inşallah:)))
 
evet tatlim et ve yumurtada sorun var bi de balik. yumurta yiyememekten ziyade bi seyin icine yumurta katilmissa onun kokusunu kimse almasa bile ben aliyorum. ki yumurtayi asla yiyemiyorum. evde dogal tereyagi var. yemekleri onunla yapiyorum Allahtan onda sorun yok. tereyagi yeterliyse o zaman sorun yok. tesekkur ederim canim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…