2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    298
Ay bende çok kötüyüm bugün. Bi başağrısı aldı beni bugün... hasta gibiyim aynı. İlk defa bugün böyle oldum. Normal midir ki
Benim sürekli başım ağrıyor zaten migrenim vardı hamilelik iyice tetikliyot tv telefona fazla bakınca bile başım ağrıyor.
 
Kızlar yeteri kadar su içiyor musunuz susuzluk ta baş ağrısı olarak belirti veriyor.
 
Benim duşta bile ayağım kayıyor, merdiven çıkarken başım dönüyor dengem şaştı çok dikkatli olmamız gerekiyor demekki. Bebek iyidir çok içerde zaten yeri güvende bence için rahat olsun.
Teşekkür ederim Ne zaman ne geleceği belli degil dediğin gibi hep dikkatli olmak lazım. Hepimizin bebekleri iyi olsun inşallah.
 
Yaa insallah hersey yolundadir canim dün ne oldu anlatmak istemezsen anlatma tabi ama inşallah kizinla alakali bişey yoktur
Yok canım kızımla alakalı degil asılında onu da zayıfladı sanıp yanlış gormusum tartida ona üzüldüm bi de eşimle tartistim abarttim bu hormonlar ne hale girdiriyor bazen insanı
Çok teşekkür ederim Yarın prenses haberlerini bekliyoruz
 
Kızlar 15. Haftada cinsiyet netleşir mi sizce?
13. ve 14. Haftalarda %97 kız dendi cinsiyete. Az önce burda okudum kız denip 16. Haftada erkek denilen falan oluyomuş. İçime bi şüphe düştü şimdi. Bi kaç haftadır kızım diye seviyoruz cinsiyet değişirse uzun süreli şok yaşarım yani. Yarın da tekrar cinsiyet netleştirmek için doktora gidicem. Sizce değişme ihtimali var mı ?
 
Erkek diyip kıza döneni pek duymadım da kızdan erkeğe dönenleri duydum cnm
 
Benim sürekli başım ağrıyor zaten migrenim vardı hamilelik iyice tetikliyot tv telefona fazla bakınca bile başım ağrıyor.
Benim de çok ağrıyordu şimdi biraz daha rahatım tansiyonum düşüyor arada kolonya felan sürüyorum ben ya da soğuk su ile yıkayıp karanlık odada dinlenebilirsen bi de dua okuyorum sürekli iyi geliyor kötü olsa da parol kullanmadan geçti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…