2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eşim kaç gündür balık yemen lazım dedi yaptık yedik ama kokusu beni benden aldi🤦‍♀️ hala midem kötü.
Bir daha yapacağımı sanmıyorum bu bulantida Siz yiyor musunuz?
Benim de tiksinti bulantilarim fazlaydi endişeden gözüm görmedi azaldi sanirim hatta bugün hazimsizlik ve mide ağrisi çekiyorum acayip

Kızlar ben bu progestani vajinal almayı beceremedim galiba 💆‍♀️
Ağızdan da çok ağır geliyor hem başım ağrıyor hem başım dönüyor sersem gibi oluyorum. Ama nasıl olack bu ya
Ben vajinal hiç denemedim ama geri gelmesini diyorsan oluyormuş normalmiş itebildiğince içeri itmen gerekiyormuş bu hazimsizlikta yapabilir miya 🤔

Sohrab Sohrab benide eklermisin canım yaş 35 1. Gebeliğim sat 2 Eylül tahmini doğum 9 Haziran (aşılama olduğu için tam bilemiyorum dr gidince değişecek büyük ihtimal)

İyiymiş çok şükür dinlen dedi her hafta kontrol haftada iki iğne 200 mg prosgestan iki kere tüm sikinti yaşayanlara herkese yardim etsin Allah sağlikla nasip etsin zor. 🙏Kalp atişlarinda farklı ayarlara bakabiliyor mu drlar bana da farkli geldi bu sefer iki kere sordum iyi dedi. Tsh2.89 hala 100 mg kullaniyorum.iki gün 125 alsam düzelir sanirim.
Iyi olmaniza sevndm canim ❤️

Günaydın kızlar :KK200: normalde ben top atsalar uyanmam hamile oldugumu ogrendigimden beridir bir çıt sese kalkiyorum :KK45:

Sohrab Sohrab benide eklermisin canım yaş 35 1. Gebeliğim sat 2 Eylül tahmini doğum 9 Haziran (aşılama olduğu için tam bilemiyorum dr gidince değişecek büyük ihtimal)
Canımm benımkı de asılama, asılama tarıhınden 14 gün cık sat hesaplayabılirsin😇benım 22 Eyluldü, 8 Eylul girdim, aslında son adetım 12 Eylul, yumurta erken buyudu, daha doktoru gormeye 10 gun var, doktora gıdınce tekrar degıstırırız, eger degıstırrse ❤️

Canımm benımkı de asılama, asılama tarıhınden 14 gün cık sat hesaplayabılirsin😇benım 22 Eyluldü, 8 Eylul girdim, aslında son adetım 12 Eylul, yumurta erken buyudu, daha doktoru gormeye 10 gun var, doktora gıdınce tekrar degıstırırız, eger degıstırrse ❤
Bende öyle hesapladım canım benimde geç yumurtlama olmuştu bu ay iptal etmiştik tedaviyi son anda süpriz yumurta 😍😍

Benim de tiksinti bulantilarim fazlaydi endişeden gözüm görmedi azaldi sanirim hatta bugün hazimsizlik ve mide ağrisi çekiyorum acayip
Ya işte o hazımsızlık bende hep var ve uyuyamıyorum rahatca. Çok fazla yemişim gibi midem hep dolu gibi. Bak şuan kahvaltı yapmadım ama o his hala var.
Ben vajinal hiç denemedim ama geri gelmesini diyorsan oluyormuş normalmiş itebildiğince içeri itmen gerekiyormuş bu hazimsizlikta yapabilir miya 🤔
öyle ittirince bebeğe zararı olur mu diye düşündüm ben. Birde beni rahatsız etti yürürken yarıda kaldı gibi🤦‍♀️sen de alttan mi alıyorsun?
Bugün okula başlıyorum Kızlar dua edin benim için inşallah zorlanmam
Dikkat et canım inşallah bir sorun olmaz eşim de gidip geliyor ama Allaha emanet.

X