2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de var özellikle ayakta çok kalınca,bi de ben sol tarafımaa yatmaya korkuyorum solda diye,aslında ıstedıgımıztarafa yatabılırmısız baslarda ,ama ıstemsızce korkuyprum
Cnm soldaoldugunu nasil biliyorsun benim bazen sag bazen sol arada sanci giriyor

Ben hic kan tahlili yaptirmadim. Evde test yaptim cift cizgiyi gorunce doktora gittim . Ultrason ile baktiginda keseyi gordu.

Cuma günü 133 çıktı bugün 299 çıktı perşembe tekrarlıycam bende genelde binlerin üstünde ultrason da görünüyor galiba sizin kan değerleri iz nasıl dı

Ben 8 Ekim beta verdim 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çatlatma iğnesinin 17.gunu bugün doktorum guzel dedi 🧿🤲 inşallah sağlıkla artar cümlemizin

3 kere kan tahlili verdim ben hepsinde katladı ikiye canım biraz korkum var acaba kaybeder miyim diye ilk gebelik daha ondan sordum kusura bakma
Artış sağlıklıysa korkma canım Allah’ın izniyle herşey güzel olacak inşallah benimkinde dr bile şaşmıştı bu kadar yükseldikten sonra nasıl oldu diye

Merhaba canım , Q-Folin 400mg pembe kutu da bunu kullanıyorum .. doktorumun verdiği ilaçlar vs çok kalitelidir kendi kafama göre alıp kullanmam .. 🍀☺️
Merhabalar, Q-folin 400mg bana da verdi doktorum 15 gündür kullanıyorum esinde kullansin dedi doktorum üreme kalitesini de arttrıyormus. Siz faydasını gördünüz mü acaba

tamam teşekkür ederim 😊 inşaAllah ya 🤲🏻 Sabah kayınvalidem yatılı gelecek bu virüste nasıl yapcam bilmiyorum aklına geldikçe bana dua edersen çok sevinirim 🤗
Tabiki ederim canım. Cift maske tak. pek yakın durma insanlarla elini de hiç ağzına götürme yeter inşallah.

Kızlar ben bu progestani vajinal almayı beceremedim galiba 💆‍♀️
Ağızdan da çok ağır geliyor hem başım ağrıyor hem başım dönüyor sersem gibi oluyorum. Ama nasıl olack bu ya

X