2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    298
anne baba yazmayin ailem yok. onun ailesi de dunden razi zaten bosanmaya. duysalar zil takip oynarlar. bu adamdan nefret ediyorumm hayatimda ilk defa o siddeti yasadim. dudagim patladi. kendimi hatirlamiorum sabah olmus.
Herkesin hayatı kendine zor canım ben seni anlıyorum . Fırsatın olsaydi eminim 1dk durmazdın. Hem özel eğitim gereken çocukla yaşamak da zor anlıyorum. Allah kolaylık versin sana.
Inşallah zamanı gelince rahatlarsın
 
ha
sinirlerine hakim ol önce. Darp raporu aldın mı hemen? Başka çocuğunuz var mı?
hayir henuz almadim. birazdan adliyeye gdcz. oraya gidersek raporunu al ama bosanma konusunda cocuk heba olur diyo. o zaman sadece rapor alayim dedim. o zaman da sikayetini alcaklar diyo. beynim mala donmus durumda. evet bi tane ozel gereksinimli 2.5 yasinda cocugum var
 
Eşin askeri personel mi görev yeri felan? Bana bahane gibi geldi bi kere yapan hep yapar. Karnında bebeğin olması seni etkilemesin acele etme ama dönme de kararından sakın Allah bi çıkış yolu gösterir diye düşünüyorum. Bebeğini de aldırmayı düşünme darp raporu al uzaklaştırma kararı al gerekirse burada mağdur olması gereken sen değilsin taksi ile götürürsün olmadı çocuğunu özel eğitime her şeyi hallecek güçlü bir kadınsın ama önce sakin ol canım acele karar verme.
 
Seni onunla tehdit ediyor bence darp ve uzaklaştırma al başka bi yerde kalsın o zaman şu an için. Ama bilemem senin kararın sonuçta özel gereksinimi olan bi çocuğun var durumu bilmeden konuşmuş olmayayım.
 
Bunları biliyor da neden şiddet uyguluyor elleri kırılsın. Bunu şimdi okudum canım çok üzüldüm.
Keşke böyleleri evlenmese
 

evet benim annem de hayatta boşanıp da ailesinin yanına gitmeyi düşünmedi. Düşünemez bunu yapması için heralde babamın kovması lazımdı.
Gerçi onu da yaptı babam. Biz küçüktük yani ben 20 kardeşim 7. Ben de yine eşek kadarmışım :) Babam bizi karşısına aldı. Ben annenizle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum ne diyorsunuz dedi. Boşan dedim. Ben evde huzursuzluktan sıkıldım. Git evden. Biz annemle burda yaşarız. Yok öyle ev benim anan mı aldı. Hep beraber ananene gidiceksiniz dedi. Kardeşim ağla ağla. Babam sonra anneme kızın da boşanmamızı istiyor bak diye kullandı. Babam mahkemeye verdi. ikisi de evden gitmedi. Mahkeme günü geldi mahkemeye katılmadılar ama evde küsler. Sonra annem gitti dedi ki beyimmm bu böyle olmuyor aynı ev içinde küs boşanmıyoz da hadi barışalım :)
Ayyy sorsan ama bu olayı o kadar farklı anlatır ki. Babam hastaydı evet ama annem de çok ezdirdi kendini ben hatırladıkça dayanamıyorum.
neyse inşallah biz çocuklarımıza yaşatmayız bu travmaları.
 

çocuk neden heba olacakmış. Sna şiddet uygularken düşünseymiş çocuğunu.
 
Yanlış anlamayın da çocuk bu şekilde heba olmuyor mu? Durumunuzu bilmiyorum ama bence darp raporu alın şikayetçi olun ve dava açın . Kadınlar için yurtlar var şimdilik orada kalırsınız. Zamaanla iki çocuğunuza da yetinirsiniz. Ama bugün size el kaldıran yarjn çocuğuna da kaldırır yazık günah bebişlerinize ve size. Yani hangi hakla el kadırır gerçekten anlamıyorum.. allah sabır versin güç versin
 
Canim benim bu ikinci evliligim sana akil vermek kolay disardan bos konusmak ayri kolay yasamatan bilmez ben 3 yil evli kadim bir yil ayni evde ancak kari koca olarak yasadik diyer yillarda askerlikdi falan gecti esim madde ihanet siddet hepsini uyguladi bir oglum vardi bosandigimda ve arkamda ailem yokdu dagilmis parcalanmis aile cocuguyum annem baska yerde evli baba birkere bile aramis degil kardesler ne halin varsa gor dedi bisandim koskoca istanbulda mahkeme cikisi sokakda kaldim oglumu almadim benimle sokakda kalamaz diye parklarda kaldim ev bulana kadar arkadaslarda kaldim 7 yil yanliz yasadim tek basima nasil yasadim ne yedim ictim bir allahin kulu sormadi cok zor bir sinavdi ama basardim atlattim o gunleri ne kaldi biliyormusun bende hep korku panik bozukluk o evliligi surdurmek ayri bir iskence o evliligi bitirip elinden tutan olmayinca ayri bir dert kendini hayata hazirla valizini al cik ama ceketinle cikinca acikda kaliyor insan o zaman yardim edecek insanlar cuzzamlisin gibi kaciyor senden sen evladin icin iyi dusun hizli karar verme yarini diyer gunu dusun kendini hazirla yapacagini yap bu hayatta hicbirseyin garantisi yok esin sana tekrar siddetde uygulayabilir ben siddet uygulanan bir ailede buyudum siddetin alasinida gordum rabbim hic kimseyi zor ve asilmaz bir durumda birakmasin ama karnin dakinin katili olma belki onun ekmeyini yiyeceksin babasinin hatasinin bedelili bebegin cani ile odetme hic hakkin yok onun kalbini durdurmaya ahiretini yakma bu dunyanin omur boyu sikintisi ahiretin ebedi sikintisindan kolaydir Rabbim yar ve yardimcin olsun sasirtmadan sagliklar bu sikintidan kurtulmayi nasip etsin sana ve senin gibi bir cok kadina
 
AA evet Barbaros yoğurtçuyu biliyorum. O da tatlı satıyor halen:) benim dediğim pardon yavuz selim caddesinde baltepe pastanesiydi.
 
Abla yaa doktor cinsiyeti soylemdi tam belli olmaz dedi birde doktorun cihazi eski ondan tam goremiyo herhalde 1 ay sonra gel dedi o kadar heycanli gitmistin ama.allaha sukur.bebegim iyi hatta elini kafasina koydu doktorda diyo sanki gunesleniyo neyse artik bir ay sonra ogrenirz saglik olsun
Hayırlı haberlerle dön inşallah kuzum
Bize haber vermeyi unutma
Ve tahmin yapması için ısrar et
 
Oyy maşallah canım benim yerim ben o elini onun
Çok şükür iyiymiş
Cinsiyeti de 1 ay sonra gittiğinde kesin öğrenirsiniz şaşmaz bir daha daha iyi olmuş
 
Ben kahve içemedim normalde çok severim. Tatlı hiç yemedim cinsiyeti erkek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…