Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Plasentadan alınan kanla tanı testi yapabileceklerini söyledi. Ama 2li testi ultrasondaki bulgular sonrası zaten yapmadılar. Durum kesin yani. Çocuk doktoru bi akrabamıza böyle bi durumla doğmuş bi çocuğa nasıl tedavi uygulandığını sorduğumda doğumda ameliyat olur ama bahsettiğin bulgularla durum çok parlak olmaz dedi. Spina bfida dediğimiz durumun en ağır olan versiyonuymuş öyle anlattı. Kararı vermeden önce başka bi doktorla daha görüşücem
2li testte oran kac cikti bu da onemli doktor ikili teste bakarak nasil kesin tani koyabilir ki.. cunku iki test tani koyan bir test degil sadece olasilik hesapliyor. Ornegin 1:530 cikti diyelim 530 cocuktan 1inde hastaligin gorulme olasiligi demek. Emin olmak icin onerdikleri tani testini yaptirin bence..

2li testte oran kac cikti bu da onemli doktor ikili teste bakarak nasil kesin tani koyabilir ki.. cunku iki test tani koyan bir test degil sadece olasilik hesapliyor. Ornegin 1:530 cikti diyelim 530 cocuktan 1inde hastaligin gorulme olasiligi demek. Emin olmak icin onerdikleri tani testini yaptirin bence..
İkili test yapılmadı diyorum. Bi oran yok. Ultrasonla bakarken keseyi ve beyincikteki anomaliyi gördüler. Artık 2li testten çıktı durum yani. Ama evet tanı testini yaptırıcam, farklı bi doktordan görüş alıcam

İkili test yapılmadı diyorum. Bi oran yok. Ultrasonla bakarken keseyi ve beyincikteki anomaliyi gördüler. Artık 2li testten çıktı durum yani. Ama evet tanı testini yaptırıcam, farklı bi doktordan görüş alıcam
Ikili taramada fark edildi demistiniz ona istinaden soyledim, kusura bakmayin. Insallah yaptiracaginiz test temiz cikar. Tekrar cok gecmis olsun

Ikili taramada fark edildi demistiniz ona istinaden soyledim, kusura bakmayin. Insallah yaptiracaginiz test temiz cikar. Tekrar cok gecmis olsun
İkili test için gitmiştim ultrasonda farkedilince durum evrildi işte. Ultrasonda kalkınca raporu verirken kana falan gerek kalmadı artık bu ikili testten çıktı dediler. Siz kusura bakmayın sert geldiysem biraz bu durum kötü etkiledi beni. Teşekkür ederim

Ben odasını 3-4-5 yaslarında kullanırken zevk alacagı sekilde yapmayı planlıyorum zaten mobilyaları bej sectim, o zaman canı nasıl isterse duvarı degistiririm dedim. Dolap, sifonyer, montessori denen yataktan koyacagım. Bebekligi icin de park yatak dusundum uzun sure onu kullanacagim hem kendi odamda hem onun odasında. Tasınabildigi icin babaannesine vs de gotururum.
Sizinle aynı fikirdeyim. Biraz da bebeğim 1 yaşındayken taşınma durumum var o yüzden de oda yapmak ıçimden gelmiyo şimdi bozarken çok üzülürüm daha 1 yaşındayken. Zaten o sürenin de çoğunda yanımda yatacak. Kendi yatak odam baya geniş, park yatak şifonyer ve 3 kapılı bi gardrop rahatlikla sığar bebek için. Şimdilik böyle yapmayı düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum lakin evde ona verebileceğim ekstra oda yok :/ Kızım 13 yaşında onun odasına koyamam yani paylaşın diyemem.
Bu yavruşun odası olmayacak bari beşiği süslü olsun diye düşündüm:) Belli mi olur belki bi kaç seneye daha büyük bir eve çıkarız inşallah o zaman olur odası ama şu an öyle bir imkanım yok.
İnşallah gonlunuzce olsn icinde rahat ettigi surece sorun yok suslu olmus park olmus inşallah yattiklari yerde uyuyan bebekler olurlarda bizde rahat ederiz😂😂

Kızlar selamlar umarım iyisinizdir, size güzel haberler vermeye geldim :) hamile olduğumu öğrendim bugün 4+5 im doktor randevum haftaya çarşamba günü

Eklentiler

• IMG_3971.jpeg
    IMG_3971.jpeg
    177,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4024.png
    IMG_4024.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 55
Selam herkese ben 14+4teyim ve göbeğim minicik ince ince tüylerle doldu. kullandığım yağlardan mı dicektim ama 3 çeşit yağ aldım hepsini ilk aldığım günler( ilk 2-3 gün yani) heves edip kullandım sonra hep unuttum. Bebek ne zaman saç çıkarır diye baktım 14. Haftada başlar diyor ama benim bu tüylenme 2-3 haftadır var sanki. Kendim de sarıyım zaten tüyler ince ince sarı Allahtan yoksa ben bitmistim. Koyu ve sert olsaydı☠️ alma bu tüyleri dediler ama ne yapsak acaba yaşayan var mı?
Aynı sorunu bende yaşıyorum şok oldum görünce neden oluyor acaba

sanırım hormonlardan oluyormuş bende de var doğumdan sonra dökülüyormuş biraz araştırdım kalıcı değil yani :)
Ya bir de aşırı sancım oluyor kızlar normal midir artık korkmaya başladım. Oturup kalkarken sancı, sağdan sola dönerken hep bi acıyor alt karnım ağrıyor. gebelikte kasık ağrısı normalde bu kadarı korkutucu geliyor artık. Doktorum magnezyuma başlattı ama kasık ağrıma bir etkisi olmadı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Ya bir de aşırı sancım oluyor kızlar normal midir artık korkmaya başladım. Oturup kalkarken sancı, sağdan sola dönerken hep bi acıyor alt karnım ağrıyor. gebelikte kasık ağrısı normalde bu kadarı korkutucu geliyor artık. Doktorum magnezyuma başlattı ama kasık ağrıma bir etkisi olmadı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
benim dün o kadr ağrıdı ki korkudan acile gittim sanırım üşütmüşüm bebekte birşey yoktu çok şükür bende birde kuruluk var bugün bilemiyorum leğen kemiklerim belim alttan ağrım var bıçak saplanır gibi kasık ağrım var

bebek arabası alan var mı ben kasım indiriminde almayı düşünüyorum kanz v-go travel sistem ebebekte baktım çok hoşuma gitti rengi de antrasit var bi tek ama olsun lekeyi çok belli etmez diye düşünüyorum başka marka önersi olan var mı yada kanzdan memnun olmayan ??

benim dün o kadr ağrıdı ki korkudan acile gittim sanırım üşütmüşüm bebekte birşey yoktu çok şükür bende birde kuruluk var bugün bilemiyorum leğen kemiklerim belim alttan ağrım var bıçak saplanır gibi kasık ağrım var
Benimde öyle birden çığlık arttıracak kadar acı saplanıyor. Korkuyorum. Çok şiddetli baş ağrılarımda var ama magnezyum hiç birine iyi gelmedi

X