- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.001
Devam ediyor artık psikolojim kaldırmıyor. Plan yapanlara hazırlık yapanlara imreniyorum. Maşallah sizlere. Rabbim sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah.Canım meraba lekelerin kesildi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyor artık psikolojim kaldırmıyor. Plan yapanlara hazırlık yapanlara imreniyorum. Maşallah sizlere. Rabbim sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah.Canım meraba lekelerin kesildi mi
Benimde oldu canım. Bende diken üstündeyim. Amin inşallahDevam ediyor artık psikolojim kaldırmıyor. Plan yapanlara hazırlık yapanlara imreniyorum. Maşallah sizlere. Rabbim sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah.
Ayy ne tatlısın çok teşekkürler canım hepbirlikte güzel haberler alalım ya ben burdaki herkesin süreci çok iyi geçsin istiyorum Valla 3 aylık olduk kızlar öyle veya böyle ben çift çizgiyi gördüğüm anda nasıl dondu kaldıysam bir tarafım hala inanamıyorFetal DNA yaptıran arkadaşlar hayırlı tertemiz gelsin insallah sonuçlar demek 10 güne bizim gruptada başlayacak yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeler bende yaptıracağım ama daha erken bizim
Rabbim korktuğunda uğramasın inşallah. Allah a emanet olunBenimde oldu canım. Bende diken üstündeyim. Amin inşallah
Ah canım benim ya öyle ama gerçekten içimizde minnoş minnoş kıpırtılarını hissedene kadar hep bi tarafımız böyle inanamayacak ama nasıl güzel geçiyor zaman bak o günlerde gelecekAyy ne tatlısın çok teşekkürler canım hepbirlikte güzel haberler alalım ya ben burdaki herkesin süreci çok iyi geçsin istiyorum Valla 3 aylık olduk kızlar öyle veya böyle ben çift çizgiyi gördüğüm anda nasıl dondu kaldıysam bir tarafım hala inanamıyor
Ya bu ikili tarama testi nasıl oluyor kan mı alınıyor sadece fetal DNA yaptirmiyacam ben galiba ikili tarama testi yaptıran her hastanede yapilirmi yoksa hastanın isteğine göre mi?
Nisan anneleri grubuna baktımda çoğunlukla kız bebişler
Bakalım mayıs annelerinde çoğunluk ne olacakNisan anneleri grubuna baktımda çoğunlukla kız bebişler
Ya benim doktorum 60 i geçkin yılların kadın dogumcusu büyük ihtimal fetal DNA diye birşey demiyecek bana ikiliyi önerecek ama hayırlısı insaAllah birşey çıkmayacak sağlıklı çıkacak.Allah korusun 2li testte kotu bir sey cikarsa tekrar fetal dna isticek senden. Fetal dna yaptirinca ikili ucluye gerek kalmiyo. Ama tabi sen bilirsin nasil iyi hissedeceksen
Hmm 60 yilsa dogru fetal dnaya yabanci olabilir:) umarim iyi sonuclar alirsinYa benim doktorum 60 i geçkin yılların kadın dogumcusu büyük ihtimal fetal DNA diye birşey demiyecek bana ikiliyi önerecek ama hayırlısı insaAllah birşey çıkmayacak sağlıklı çıkacak.
MerhabalarDevam ediyor artık psikolojim kaldırmıyor. Plan yapanlara hazırlık yapanlara imreniyorum. Maşallah sizlere. Rabbim sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah.
Canim.merhana bendede oldu bakteri uremesi goruldu bir sase verdi doktorum icinden tek adet cikiyor gece son idrardan snra hazrlayip ictim.yattim yeterli olucak dedi doktorum ama oyle yanma vs hic olmamisti bebek buyudukce rahim genisliyor oda meshaneye baski yapiyor idrari tamamen bosaltamadigimizdan icinde kalan idrar bakteri uretebiliyormusMerhabalar. İdrar taramasından kültür üremesi var dedi doktor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Doğal bir yöntemle kurtulabilir miyim acaba. 7+0 gebelik haftam.
İnsaAllah hepimiz iyi sonuçlar alalım hamileliğim kolay ve sağlıklı geçsin hergun böyle dua ediyorum.Hmm 60 yilsa dogru fetal dnaya yabanci olabilir:) umarim iyi sonuclar alirsin
Bende rüyamda erkek gördümKızlaaar ben nedense bizim grubu çoğunluk erkek olacakmış gibi hissediyorum
Baaak belirtiler işte içimdeki his nedense öyle diyorBende rüyamda erkek gördüm