Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Fetal DNA yaptıran arkadaşlar hayırlı tertemiz gelsin insallah sonuçlar demek 10 güne bizim gruptada başlayacak yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeler ❤️ bende yaptıracağım ama daha erken bizim
Ayy ne tatlısın çok teşekkürler canım hepbirlikte güzel haberler alalım ya ben burdaki herkesin süreci çok iyi geçsin istiyorum 🙏🏼Valla 3 aylık olduk kızlar öyle veya böyle ben çift çizgiyi gördüğüm anda nasıl dondu kaldıysam bir tarafım hala inanamıyor🥰🙈

Ayy ne tatlısın çok teşekkürler canım hepbirlikte güzel haberler alalım ya ben burdaki herkesin süreci çok iyi geçsin istiyorum 🙏🏼Valla 3 aylık olduk kızlar öyle veya böyle ben çift çizgiyi gördüğüm anda nasıl dondu kaldıysam bir tarafım hala inanamıyor🥰🙈
Ah canım benim ya öyle ama gerçekten içimizde minnoş minnoş kıpırtılarını hissedene kadar hep bi tarafımız böyle inanamayacak ama nasıl güzel geçiyor zaman bak o günlerde gelecek ❤️

Ya bu ikili tarama testi nasıl oluyor kan mı alınıyor sadece fetal DNA yaptirmiyacam ben galiba ikili tarama testi yaptıran her hastanede yapilirmi yoksa hastanın isteğine göre mi?

Ya bu ikili tarama testi nasıl oluyor kan mı alınıyor sadece fetal DNA yaptirmiyacam ben galiba ikili tarama testi yaptıran her hastanede yapilirmi yoksa hastanın isteğine göre mi?

Allah korusun 2li testte kotu bir sey cikarsa tekrar fetal dna isticek senden. Fetal dna yaptirinca ikili ucluye gerek kalmiyo. Ama tabi sen bilirsin nasil iyi hissedeceksen

Allah korusun 2li testte kotu bir sey cikarsa tekrar fetal dna isticek senden. Fetal dna yaptirinca ikili ucluye gerek kalmiyo. Ama tabi sen bilirsin nasil iyi hissedeceksen
Ya benim doktorum 60 i geçkin yılların kadın dogumcusu büyük ihtimal fetal DNA diye birşey demiyecek bana ikiliyi önerecek ama hayırlısı insaAllah birşey çıkmayacak sağlıklı çıkacak.

Ya benim doktorum 60 i geçkin yılların kadın dogumcusu büyük ihtimal fetal DNA diye birşey demiyecek bana ikiliyi önerecek ama hayırlısı insaAllah birşey çıkmayacak sağlıklı çıkacak.
Hmm 60 yilsa dogru fetal dnaya yabanci olabilir:) umarim iyi sonuclar alirsin

Devam ediyor artık psikolojim kaldırmıyor. 😭 Plan yapanlara hazırlık yapanlara imreniyorum. Maşallah sizlere. Rabbim sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah.
Merhabalar
Doktorunuz bir şey diyor mu ?
Zor belki ama iyi olmaya çalışın, üzüldükce daha etkiliyordur..
Çalışıyorsunuz sanırım ,şu süreçte dinlemeniz sizin için önemli demekki

Merhabalar. İdrar taramasından kültür üremesi var dedi doktor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Doğal bir yöntemle kurtulabilir miyim acaba. 7+0 gebelik haftam.
Canim.merhana bendede oldu bakteri uremesi goruldu bir sase verdi doktorum icinden tek adet cikiyor gece son idrardan snra hazrlayip ictim.yattim yeterli olucak dedi doktorum ama oyle yanma vs hic olmamisti bebek buyudukce rahim genisliyor oda meshaneye baski yapiyor idrari tamamen bosaltamadigimizdan icinde kalan idrar bakteri uretebiliyormus 😉

Hamilelik uygulamalarının birinde okudum. Hamilelikte vajinal mantar artıyormuş külotlarınızı beyaz sabunla yıkayıp ütüleyin diyordu. Çamaşır makinesi deterjanları artırıyormuş.

X