- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
Aynen cnm hic endiselenme Rabbim neylerse guzel eyler mtlu mtlu hamilelgnn tadni cikr bak milyonlar hamile kalmayabigrasior ne kadr sansli oldugunu dusun ve mtlu ol cnku mtluluk hamilelikte ck onemli ve saglikli aminnnn cnm hepimizin insaaallah
Cook sagol abla dualarin ve guzel dileklerin icin insallah tez zamnda seninde burdan hamile oldugunu duyariz❤
Hangisi oldugu cok onemli degilde 400 mlg olmasi gerek gunluk daha cogunu kullanma cnku bn birkere 5g kullandm folikasitim costu :)))Herkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
Evet abla ben kullaniyorum gebelikten 1 ay once basladim ben norml eczanedn aldim Folattro adinda bir ilacHerkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesinKızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum
Merhaba canım , Q-Folin 400mg pembe kutu da bunu kullanıyorum .. doktorumun verdiği ilaçlar vs çok kalitelidir kendi kafama göre alıp kullanmam ..Herkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
Allah razı olsun canım aminBasiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Gecen ay proxywomen kullandım, bugun itibariyle folıdaceye basladımHerkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
Başın saolsun cnm, kendıne dikkat et, bebeğin içinKızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum
Canimmm çok sevindim yaaa bakalım benimki kaç çıkacak bende çok merak ediyorum cuma ya görünür mü bilmiyorum . Seninkiyle aynıydı hemen hemen 130du ya benimki.Carsamba 141 olan beta bugun 1161 olmustahmınler doğru cıktı
Sağol canım bu arada gözünaydınn değerin çok güzel artmış .Başın saolsun cnm, kendıne dikkat et, bebeğin için
Göğüsler acıyor hala, arada bi batmalar oluyor, ayakta cok kalınca oluyor o da, ama gogusler inanılmaz hassasCanimmm çok sevindim yaaa bakalım benimki kaç çıkacak bende çok merak ediyorum cuma ya görünür mü bilmiyorum . Seninkiyle aynıydı hemen hemen 130du ya benimki.
Birde canım sende belirti var mı ya göğüslern ne durumda yada başka bı şikayetin
Uyumaya çalıs kuzum biraz olsun rahatlarsın, cok güzel yaşamış babaannenızSağol canım bu arada gözünaydınn değerin çok güzel artmış .
bebeklerim için sağlam durmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun canımKızlar selam ,
Sağol canım Allah razı olsunAllah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun canım
Kızlar selam ,
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun nur içinde yatsın
Başınız sağolsun mekani cennet olsun Allah kalanlara sabır versinAllah razı olsun canım