2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Herkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?

Hangisi oldugu cok onemli degilde 400 mlg olmasi gerek gunluk daha cogunu kullanma cnku bn birkere 5g kullandm folikasitim costu :)))

Kızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum

Evet abla ben kullaniyorum gebelikten 1 ay once basladim ben norml eczanedn aldim Folattro adinda bir ilac

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin

Reactions: H E
Merhaba canım , Q-Folin 400mg pembe kutu da bunu kullanıyorum .. doktorumun verdiği ilaçlar vs çok kalitelidir kendi kafama göre alıp kullanmam ..

Gecen ay proxywomen kullandım, bugun itibariyle folıdaceye basladım

Başın saolsun cnm, kendıne dikkat et, bebeğin için

Carsamba 141 olan beta bugun 1161 olmus tahmınler doğru cıktı
Canimmm çok sevindim yaaa bakalım benimki kaç çıkacak bende çok merak ediyorum cuma ya görünür mü bilmiyorum . Seninkiyle aynıydı hemen hemen 130du ya benimki.
Birde canım sende belirti var mı ya göğüslern ne durumda yada başka bı şikayetin

Göğüsler acıyor hala, arada bi batmalar oluyor, ayakta cok kalınca oluyor o da, ama gogusler inanılmaz hassas

Sağol canım bu arada gözünaydınn değerin çok güzel artmış .
bebeklerim için sağlam durmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Uyumaya çalıs kuzum biraz olsun rahatlarsın, cok güzel yaşamış babaannenız Allah rahmet eylesin

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun canım

Merhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyordum ama kaç haftalık filan söylemediler 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sadece

Başınız sağolsun nur içinde yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…