2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yahu zatn o eziyet smdi bir hafta bn hocbrseye odaklanamam sonucsuz kalmak bnim hayatmi alt ust edior :) bgunde kasik agrm basladi insaallah kist deildir cocuktur :)))
Çocuktur çocuktur. Evrene pozitif mesaj iletelim. Çok dua

Abla bende hamileyimde bu persembe kese gozukecek kese gozukmesi icin 1500 mu olmasi gerekiyo cumartesi kan verdim 937 cikti
Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama kese hafta ile ilgili diye biliyorum. Kanda gördüğün değerler ise hormonlar ile ilgili. Bende tazeyim canım. Daha yeni yeni öğreniyorum

Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama kese hafta ile ilgili diye biliyorum. Kanda gördüğün değerler ise hormonlar ile ilgili. Bende tazeyim canım. Daha yeni yeni öğreniyorum
Abla sende hamilemisin daha yenimi

Insallah abla bu arada abla bos gebelik nasil oluyo bilgin varmi
5 yildiri buralardayim ve drlrda en az bir dr kdr bilgm vr :))
Bos gebelik kese vr ama bebek olmayan gebelik sn smdi aklini bnlra takma cnku onlr icin daha ck zamanin vr ilk once keseni dusun Allahn izniyle kesen gozuksun sonra dr randevu vercek bebek gozukcek ins haaa iste bebek gozukmesse o bos gebeliktir tbi bunu zamani vr hamilelik gidisatina gore kese en 20 mm olunca Hala bebek yoksa artk bos gebelik dusunulebilr

Tamm abla o zaman stres yapmaya gerek yok nasilsa hersey olcaginina varirda insanda ister istemz olsunda kucagima alayim diye bakiyo insallah sag salim saglikla buyurde alirim.kucagima allah basta tum isteyenlere sonrada hamile.olupta sag salim kucagina almayi nasib etsin

Bu arada abla ozel olmazsa senin ne sorunun vardi

Aynen cnm hic endiselenme Rabbim neylerse guzel eyler mtlu mtlu hamilelgnn tadni cikr bak milyonlar hamile kalmayabigrasior ne kadr sansli oldugunu dusun ve mtlu ol cnku mtluluk hamilelikte ck onemli ve saglikli aminnnn cnm hepimizin insaaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…