2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl 🧿 10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı

Kızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl 🧿 10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı
sonuçların çok güzel canım maasallah. Darısı keseyi ve kalp atışını görmeye💓

Herkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
merhaba bende folicus plus kulanıyorum.
Kızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum 🥺
Ah canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin

20li yaş konusuna aşırı katılıyorum. 25 ve 27de iki tane doğuraydım mesela. Şu yaşta bunlarla uğraşmıyorduk. Dinleneceğimiz yaşlarda ergen çocuklarla uğraşacağız resmen :-)

Anneme bu konuda hep özenmişimdir kadın 22ye kadar iki çocuk yapıp koymuş kenara şimdi 50 yaşında anneanne olacak hayirlisiyla😍

Merhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyordum ama kaç haftalık filan söylemediler 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sadece
Usg kağıdı verdiyse orada alt kısımda haftası yazar ama sen yine de son adet tarihin başlangıcını baz alarak hesaplayabilirsin

Başınız sağolsun. Yarın sağlık ocağına gideceğim genel tahliller için. Onların sonucu çıkarsa inş çatşamba da kadın doğuma gitmeyi istiyorum. Biraz daha bekleyeyim kalbinin atmasını da görelim istedim ama keseyi görmek istiyorum artık içim rahat değil pek. Kaşık karın ve bel ağrısı çok zorluyor beni.

ben de dayanamadım dün özelde yaptırdım tahlili 2700 civarı çıktı değer çok şükür. Kadın doğuma gitmeyi erteledim şu aşamada. Belki bir kez daha tahlil yaparım.

Kızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum 🥺
aaaa başın saolsun canım :KK43: dualar her yerden ulaşır canım gidemediğine üzülme :KK43: çok ağlaman biraz hormonaldir her şeye ağlar olduk bu süreçte sanrm :KK43: mekanı cennet olsn inşallah :dua:

• Beğen
Reactions: H E
X