- 20 Ağustos 2013
- 18
- 13
Çocuktur çocuktur. Evrene pozitif mesaj iletelim. Çok duaYahu zatn o eziyet smdi bir hafta bn hocbrseye odaklanamam sonucsuz kalmak bnim hayatmi alt ust edior :) bgunde kasik agrm basladi insaallah kist deildir cocuktur :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuktur çocuktur. Evrene pozitif mesaj iletelim. Çok duaYahu zatn o eziyet smdi bir hafta bn hocbrseye odaklanamam sonucsuz kalmak bnim hayatmi alt ust edior :) bgunde kasik agrm basladi insaallah kist deildir cocuktur :)))
Kesinlikle haklısınYa ondada ck cimayan vrmis yine kesin degil ozellikle son gnlerde 5 gun kala yapp cikmadi diyeb ck okudum
Amin cnm inşallah senin degüzel haberler ini alırzAy maşallah Allah kucağına sağ salim almayıda nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
İnşallah bakalım hayırlısı olsunAmin cnm inşallah senin degüzel haberler ini alırz
Valla ne diyim hayırlı olsun hakkınızdaYa ondada ck cimayan vrmis yine kesin degil ozellikle son gnlerde 5 gun kala yapp cikmadi diyeb ck okudum
İnsaallahhhh cokcok aminnnnn 5 yildir bekliorm ve bu ay inanilmaz istiyorummm Rabbim nasip etsin insaallah hepmizeeeÇocuktur çocuktur. Evrene pozitif mesaj iletelim. Çok dua
İyi haberlerini bekliyorumİnsaallahhhh cokcok aminnnnn 5 yildir bekliorm ve bu ay inanilmaz istiyorummm Rabbim nasip etsin insaallah hepmizeee
Abla bende hamileyimde bu persembe kese gozukecek kese gozukmesi icin 1500 mu olmasi gerekiyo cumartesi kan verdim 937 ciktiİyi haberlerini bekliyorum
Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama kese hafta ile ilgili diye biliyorum. Kanda gördüğün değerler ise hormonlar ile ilgili. Bende tazeyim canım. Daha yeni yeni öğreniyorumAbla bende hamileyimde bu persembe kese gozukecek kese gozukmesi icin 1500 mu olmasi gerekiyo cumartesi kan verdim 937 cikti
Benmki zor ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insaallahİyi haberlerini bekliyorum
Persembe gunu ck buyuk ihtimal gorunur kese her ikigunde bir iki kat artiyor kan degeri kese ortalama 3000-5000 lerde gozukuyorAbla bende hamileyimde bu persembe kese gozukecek kese gozukmesi icin 1500 mu olmasi gerekiyo cumartesi kan verdim 937 cikti
Insallah abla bu arada abla bos gebelik nasil oluyo bilgin varmiPersembe gunu ck buyuk ihtimal gorunur kese her ikigunde bir iki kat artiyor kan degeri kese ortalama 3000-5000 lerde gozukuyor
Abla sende hamilemisin daha yenimiYanlış bir şey söylemek istemiyorum ama kese hafta ile ilgili diye biliyorum. Kanda gördüğün değerler ise hormonlar ile ilgili. Bende tazeyim canım. Daha yeni yeni öğreniyorum
5 yildiri buralardayim ve drlrda en az bir dr kdr bilgm vr :))Insallah abla bu arada abla bos gebelik nasil oluyo bilgin varmi
Tamm abla o zaman stres yapmaya gerek yok nasilsa hersey olcaginina varirda insanda ister istemz olsunda kucagima alayim diye bakiyo insallah sag salim saglikla buyurde alirim.kucagima allah basta tum isteyenlere sonrada hamile.olupta sag salim kucagina almayi nasib etsin5 yildiri buralardayim ve drlrda en az bir dr kdr bilgm vr :))
Bos genelik kese vr ama bebek olmayan gebelik sn smdi aklini bnlra takma cnku onlr icin daha ck zamanin vr ilk once keseni dusun Allahn izniyle kesen gozuksun sonra dr randevu vercek bebek gozukcek ins haaa iste bebek gozukmesse o bos gebeliktir tbi bunu zamani vr hamilelik gidisatina gore kese en 20 mm olunca Hala bebek yoksa artk bos gebelik dusunulebilr
Bu arada abla ozel olmazsa senin ne sorunun vardi5 yildiri buralardayim ve drlrda en az bir dr kdr bilgm vr :))
Bos gebelik kese vr ama bebek olmayan gebelik sn smdi aklini bnlra takma cnku onlr icin daha ck zamanin vr ilk once keseni dusun Allahn izniyle kesen gozuksun sonra dr randevu vercek bebek gozukcek ins haaa iste bebek gozukmesse o bos gebeliktir tbi bunu zamani vr hamilelik gidisatina gore kese en 20 mm olunca Hala bebek yoksa artk bos gebelik dusunulebilr
Ah canım çok sevindim ya ne güzel artmış maasallahCarsamba 141 olan beta bugun 1161 olmus ❤ tahmınler doğru cıktı
Çok şükür rahatladımAh canım çok sevindim ya ne güzel artmış maasallah
Aynen cnm hic endiselenme Rabbim neylerse guzel eyler mtlu mtlu hamilelgnn tadni cikr bak milyonlar hamile kalmayabigrasior ne kadr sansli oldugunu dusun ve mtlu ol cnku mtluluk hamilelikte ck onemli ve saglikli aminnnn cnm hepimizin insaaallahTamm abla o zaman stres yapmaya gerek yok nasilsa hersey olcaginina varirda insanda ister istemz olsunda kucagima alayim diye bakiyo insallah sag salim saglikla buyurde alirim.kucagima allah basta tum isteyenlere sonrada hamile.olupta sag salim kucagina almayi nasib etsin