2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl 10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı

Kızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl 10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı
sonuçların çok güzel canım maasallah. Darısı keseyi ve kalp atışını görmeye

merhaba bende folicus plus kulanıyorum.
Ah canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin

20li yaş konusuna aşırı katılıyorum. 25 ve 27de iki tane doğuraydım mesela. Şu yaşta bunlarla uğraşmıyorduk. Dinleneceğimiz yaşlarda ergen çocuklarla uğraşacağız resmen

Anneme bu konuda hep özenmişimdir kadın 22ye kadar iki çocuk yapıp koymuş kenara şimdi 50 yaşında anneanne olacak hayirlisiyla

Usg kağıdı verdiyse orada alt kısımda haftası yazar ama sen yine de son adet tarihin başlangıcını baz alarak hesaplayabilirsin

ben de dayanamadım dün özelde yaptırdım tahlili 2700 civarı çıktı değer çok şükür. Kadın doğuma gitmeyi erteledim şu aşamada. Belki bir kez daha tahlil yaparım.

aaaa başın saolsun canım dualar her yerden ulaşır canım gidemediğine üzülme çok ağlaman biraz hormonaldir her şeye ağlar olduk bu süreçte sanrm mekanı cennet olsn inşallah

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…