Benimde gram enerjim yok ama bebeğimiz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah rabbim o enerjisinde verir bize20li yaş konusuna aşırı katılıyorum. 25 ve 27de iki tane doğuraydım mesela. Şu yaşta bunlarla uğraşmıyorduk. Dinleneceğimiz yaşlarda ergen çocuklarla uğraşacağız resmen
sonuçların çok güzel canım maasallah. Darısı keseyi ve kalp atışını görmeyeKızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı
merhaba bende folicus plus kulanıyorum.Herkese selamlar merak ediyorum folik asit kullanıyor musunuz? ben geçen cuma kesemi görmek için doktora gitmiştim folik asit kullanıyor musun diye sordu, aile hekimim vermişti ama kullanmadım dedim. Folik asit kullanmamı söyledi. Folbiol vardı evde onu da internetten araştırdım çok etkili değil yazıyordu. Gittim Folidays aldım eczaneden onu içiyorum 3 gündür. Folik asit kullanan var mı kullanıyosanız hangisini kullanıyosunuz?
Ah canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versinKızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum
20li yaş konusuna aşırı katılıyorum. 25 ve 27de iki tane doğuraydım mesela. Şu yaşta bunlarla uğraşmıyorduk. Dinleneceğimiz yaşlarda ergen çocuklarla uğraşacağız resmen
Hadi gözün aydın kuşumCarsamba 141 olan beta bugun 1161 olmustahmınler doğru cıktı
Usg kağıdı verdiyse orada alt kısımda haftası yazar ama sen yine de son adet tarihin başlangıcını baz alarak hesaplayabilirsinMerhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyordum ama kaç haftalık filan söylemediler 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sadece
Sağol canım Allah rqzı olsunAh canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin
Seninle aynı günüz benimde 6 eylülinşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucagimiza
Başınız sağolsun. Yarın sağlık ocağına gideceğim genel tahliller için. Onların sonucu çıkarsa inş çatşamba da kadın doğuma gitmeyi istiyorum. Biraz daha bekleyeyim kalbinin atmasını da görelim istedim ama keseyi görmek istiyorum artık içim rahat değil pek. Kaşık karın ve bel ağrısı çok zorluyor beni.
Anneme bu konuda hep özenmişimdir kadın 22ye kadar iki çocuk yapıp koymuş kenara şimdi 50 yaşında anneanne olacak hayirlisiyla
aaaa başın saolsun canımKızlar selam ,
Nasılsınız ? Bugün babaannem vefat etti ve son görevimi bile yerine getiremedim onu defnetmeye götüremedim . İnnaılamz üzgünüm .
ölmesini bekliyorduk 90 yaşındaydı çok çekiyordu ama dilimizeymiş . Çok sarsıldım duyduğumdan beri ağlıyorum
çok iyi artmş değerin darısı keseye, bebeğe, kalp atışına sırayla :)Carsamba 141 olan beta bugun 1161 olmus ❤ tahmınler doğru cıktı
Aminn canım benım inşallahhçok iyi artmş değerin darısı keseye, bebeğe, kalp atışına sırayla :)
Nice mutlu senelere canımMerhaba. Ben de 19 yaşımda sevdiğimle nişanlandım 20de evlendim. 1999 doğumluyumBen Azerbaycanlıyım
Inşallah sağlıkla gelsinler bebislerBende sürekli bakıyorum lekelenme kanama var mı diye ve geceleri kabus görüyorum. Kanamam oluyor ya da covid oluyorum rüyalarımda uyanıp uyuyamıyorum
Çok şükür rahatladım birazHadi gözün aydın kuşumbak biz dedik sana boşuna telaş yapıyorsun diye
Tebrik ederim canım bende bugün keseyi gördüm çok şükür ama azbiraz düşük tehlikesi var dedi doktor.Carsamba 141 olan beta bugun 1161 olmus ❤ tahmınler doğru cıktı
Sonucların cok guzel ilerlemişKızlar 8 Ekim beta hcg 17
10 Ekim 65
12 ekim 144 çıktı nasıl10 Ekim'de özel hastanede verdim sonucu hafta sonu oldugu için diğer ikisi aynı yer sonuçları değerlendirebilcek var mı
Canim sonuclarin???Kızlar sağlık ocağındayım sonuçlarımı bekliyorum dua edin benim için