2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabi ki. Benim önceki gebelikte olmuştu inşallah öyledir
İnsallah cnm bnm onceki iki hamilelgmde de olmstu ama tam adet gnmde olmustu ikiside bu daha adete ck vr bukdr erken olrmuki yerlesme kanamasi snnki ne zmaan olmstu karnmda ck agrio sanki adet olcm

Kızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu

ben dün gittim 5+5'te ama bebeğimin kesesi çok küçüktü normal ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla görebildik. 10-12 gün sonra kalp atışlarını duyarsın dedi doktorum yani 7.-8. haftada ancak

ben dün gittim 5+5'te ama bebeğimin kesesi çok küçüktü normal ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla görebildik. 10-12 gün sonra kalp atışlarını duyarsın dedi doktorum yani 7.-8. haftada ancak
İkinci hamileligimde ayniydi gec geliordu 3. Ayinda gununu yakalamisti Allah saglikli sihatli nasip etsin insaallah

Senin de lekelenmem vardi dimi canim ben de kahve leke devam ediyor çok açik Peçeteyle baktikça geliyor kendi doktorum progestan kullan dedi içtim ne zaman kesildi acaba senin acilde baktık bebek iyi çok şükür.
canım 2kez oldu tırnak kadar kahve akıntı. Şuan yok lekelemem. doktor hem iğne hem progestan verdi. Acaba sadece hap yeter miydi diyorum çünkü gruptaki kızlardan iğne kullanan yok sanırım. Bir de hap bana ağır geliyor galiba ya. Dün tansiyonum dustu bir tuhaf oldum
buna bir yorumu olan var mı kızlar
Merhaba adet günü beta kaç çıktı? Değerleri yüksek olduğu halde tek gebelik olan arkadaşım var şuan hamile.

Merhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim

bende ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Bazen devlete bazen özele gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışı için gittim özele duyulmadı haftaya tekrar gidicem inşallah. Eşime de dedim sadece usgde baktı ve 150lira verip geldik:) bunu devlette de yaparlar ama ordaki cihazlarda iyi değil.
Kızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
Mayis annelerinde tecrubeli olanlara sorayim dedim bende ama oraya da çok soruyorum diye vazgectim

Ben sordum aklıma geldi

ben de devletten yanaydım hatta evde gebelik testi yaptım ertesi sabah hemen kan tahlili için sağlık ocağına aile doktoruma gittim ama kendisi yıllık izne çıkmıştı ben de dayanamayıp kan tahlilimi özelde yaptırdım. ultrason için yine devlete gidecektim ama 2 hafta boyunca randevu yoktu :) o yüzden mecburen üniversite hastanesine gittim 150 lira muayene ücreti verdim ama 2 hafta sonraki randevumu devlet hastanesinden alabildim bu sefer. kovalamak gerekiyor biraz, devlette randevu bulmak çok zor

Sat 15 ağustos. 19 eylülde adet olamayıp test yaptım negatif görünce tarlusal kullandım. Yine adet olmayınca 1ekimde gebeliğimi öğrendim 60la

İnsallah cnm bnm onceki iki hamilelgmde de olmstu ama tam adet gnmde olmustu ikiside bu daha adete ck vr bukdr erken olrmuki yerlesme kanamasi snnki ne zmaan olmstu karnmda ck agrio sanki adet olcm
Adet olcak yibi hissediyor insan zaten en çok :) benim de adetten birkaç gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam

Sat 15 ağustos. 19 eylülde adet olamayıp test yaptım negatif görünce tarlusal kullandım. Yine adet olmayınca 1ekimde gebeliğimi öğrendim 60la
Ilk tahlilin üstünden 10gun geçti sonra 6bin cıktı degilmi? Bu şekilde ikiz olmaz canım. Allah bilir tabi ama ikiz olmasi için baya yüksek çıkması lazım. Senin normal ilerlemis bence

Adetten 10 15gun önceyse yumurtlama akıntısı olabilir o dedigin. Test için adet gününü beklersen iyi olur.
Allah gönlüne göre versin

ben devlette buldum aldım randevu haftaya ne olur ne olmaz. Ama haftaya gitmeli mi biraz daha mı beklesem bilemedim. İnşallah devlet içinize siner.

Sat 1 Eylül beta adete 8 gün varken 198 çıktı ve ayın 6 sında kese yi gördük bı sorun çıkmazsa umarım öyle olur bende Haziran annesi adayıyımherkes için güzel bir gebelik diliyorum

Ayni durum bende de var supheli olaydn 7.8 gun snra onsklde bgun uc kere sildikce kahve gibi salgi geldi ama cok miniklerdi dha adete 8-12 gun civari vr
Bn dha once iki kez hamilelk gecrdm ikisindede adet gunumde gelmsti daha onceleri gelen oldmu bnde merk ediorm

Anladım teşekkürler beklemekten başka yapacak bişey yok şuan o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…