- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 33
İnsallah cnm bnm onceki iki hamilelgmde de olmstu ama tam adet gnmde olmustu ikiside bu daha adete ck vr bukdr erken olrmuki yerlesme kanamasi snnki ne zmaan olmstu karnmda ck agrio sanki adet olcmYerleşme kanaması olma ihtimali var tabi ki. Benim önceki gebelikte olmuştu inşallah öyledir☺
Kızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
İkinci hamileligimde ayniydi gec geliordu 3. Ayinda gununu yakalamisti Allah saglikli sihatli nasip etsin insaallahben dün gittim 5+5'te ama bebeğimin kesesi çok küçüktü normal ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla görebildik. 10-12 gün sonra kalp atışlarını duyarsın dedi doktorum yani 7.-8. haftada ancak
canım 2kez oldu tırnak kadar kahve akıntı. Şuan yok lekelemem. doktor hem iğne hem progestan verdi. Acaba sadece hap yeter miydi diyorum çünkü gruptaki kızlardan iğne kullanan yok sanırım. Bir de hap bana ağır geliyor galiba ya. Dün tansiyonum dustu bir tuhaf oldumSenin de lekelenmem vardi dimi canim ben de kahve leke devam ediyor çok açik Peçeteyle baktikça geliyor kendi doktorum progestan kullan dedi içtim ne zaman kesildi acaba senin acilde baktık bebek iyi çok şükür.
Merhaba adet günü beta kaç çıktı? Değerleri yüksek olduğu halde tek gebelik olan arkadaşım var şuan hamile.buna bir yorumu olan var mı kızlar
bende ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Bazen devlete bazen özele gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışı için gittim özele duyulmadı haftaya tekrar gidicem inşallah. Eşime de dedim sadece usgde baktı ve 150lira verip geldik:) bunu devlette de yaparlar ama ordaki cihazlarda iyi değil.Kızlar sizce doktora ne zaman gitmeliyim? Son adet tarihi 6 eylül. Kana pazartesi baktıracağım ilk defa. Bir de ilk sefer için doktora devlete gitmeyi düşünüyorum ümraniye kadın doğuma. Tecrübesi bilgisi olan var mı hastane ile ilgili. Kendim de çalışıyorum imkanım var ama şu özellere para vermek alt tarafı doğum İçin saçma geliyor ne biliyim.
devletin hizmetinden neden faydalanamayayım ki. Eşim biraz karşı bana bu konuda da. İkna etmeye çalışıyorum şu an.
anadolu yakası doktor hastane tavsiyesi varsa o da kabulüm tabi :)
Mayis annelerinde tecrubeli olanlara sorayim dedim bende ama oraya da çok soruyorum diye vazgectimKızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
Ben sordum aklıma geldibende ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Bazen devlete bazen özele gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışı için gittim özele duyulmadı haftaya tekrar gidicem inşallah. Eşime de dedim sadece usgde baktı ve 150lira verip geldik:) bunu devlette de yaparlar ama ordaki cihazlarda iyi değil.
Mayis annelerinde tecrubeli olanlara sorayim dedim bende ama oraya da çok soruyorum diye vazgectim
Kızlar sizce doktora ne zaman gitmeliyim? Son adet tarihi 6 eylül. Kana pazartesi baktıracağım ilk defa. Bir de ilk sefer için doktora devlete gitmeyi düşünüyorum ümraniye kadın doğuma. Tecrübesi bilgisi olan var mı hastane ile ilgili. Kendim de çalışıyorum imkanım var ama şu özellere para vermek alt tarafı doğum İçin saçma geliyor ne biliyim.
devletin hizmetinden neden faydalanamayayım ki. Eşim biraz karşı bana bu konuda da. İkna etmeye çalışıyorum şu an.
anadolu yakası doktor hastane tavsiyesi varsa o da kabulüm tabi :)
Sat 15 ağustos. 19 eylülde adet olamayıp test yaptım negatif görünce tarlusal kullandım. Yine adet olmayınca 1ekimde gebeliğimi öğrendim 60lacanım 2kez oldu tırnak kadar kahve akıntı. Şuan yok lekelemem. doktor hem iğne hem progestan verdi. Acaba sadece hap yeter miydi diyorum çünkü gruptaki kızlardan iğne kullanan yok sanırım. Bir de hap bana ağır geliyor galiba ya. Dün tansiyonum dustu bir tuhaf oldum
Merhaba adet günü beta kaç çıktı? Değerleri yüksek olduğu halde tek gebelik olan arkadaşım var şuan hamile.
Adet olcak yibi hissediyor insan zaten en çok :) benim de adetten birkaç gün önceydi yanlış hatırlamıyorsamİnsallah cnm bnm onceki iki hamilelgmde de olmstu ama tam adet gnmde olmustu ikiside bu daha adete ck vr bukdr erken olrmuki yerlesme kanamasi snnki ne zmaan olmstu karnmda ck agrio sanki adet olcm
Ilk tahlilin üstünden 10gun geçti sonra 6bin cıktı degilmi? Bu şekilde ikiz olmaz canım. Allah bilir tabi ama ikiz olmasi için baya yüksek çıkması lazım. Senin normal ilerlemis benceSat 15 ağustos. 19 eylülde adet olamayıp test yaptım negatif görünce tarlusal kullandım. Yine adet olmayınca 1ekimde gebeliğimi öğrendim 60la
Adetten 10 15gun önceyse yumurtlama akıntısı olabilir o dedigin. Test için adet gününü beklersen iyi olur.Merhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim
Evet kuzu. Çok teşekkür ederim.Ilk tahlilin üstünden 10gun geçti sonra 6bin cıktı degilmi? Bu şekilde ikiz olmaz canım. Allah bilir tabi ama ikiz olmasi için baya yüksek çıkması lazım. Senin normal ilerlemis bence
ben de devletten yanaydım hatta evde gebelik testi yaptım ertesi sabah hemen kan tahlili için sağlık ocağına aile doktoruma gittim ama kendisi yıllık izne çıkmıştı ben de dayanamayıp kan tahlilimi özelde yaptırdım. ultrason için yine devlete gidecektim ama 2 hafta boyunca randevu yoktu :) o yüzden mecburen üniversite hastanesine gittim 150 lira muayene ücreti verdim ama 2 hafta sonraki randevumu devlet hastanesinden alabildim bu sefer. kovalamak gerekiyor biraz, devlette randevu bulmak çok zor
Evet zaten bir kac gun once baslar bnmkinin cok once olmasi zten tuaf yani bu sklde erken baslamaz herldrAdet olcak yibi hissediyor insan zaten en çok :) benim de adetten birkaç gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam
Ayni durum bende de var supheli olaydn 7.8 gun snra onsklde bgun uc kere sildikce kahve gibi salgi geldi ama cok miniklerdi dha adete 8-12 gun civari vrMerhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim
Anladım teşekkürlerAyni durum bende de var supheli olaydn 7.8 gun snra onsklde bgun uc kere sildikce kahve gibi salgi geldi ama cok miniklerdi dha adete 8-12 gun civari vr
Bn dha once iki kez hamilelk gecrdm ikisindede adet gunumde gelmsti daha onceleri gelen oldmu bnde merk ediorm