Sen en son ne zaman kan verdın cnmBen de de ayni seninle biriz galiba 4+4
Benim 3 yasında bi kızım var canım maasallah sen bizden de tecrubelisin☺ Allah bağışlasın evlatlarımızı.
Allah kolaylık versin canım zor olur 2 çocukla haklısın. Ben bir taneyle baş edemiyorumtsk ederim cnm zor oluyor kizin okulu oğlan hep ayakta 7/24 ayaktayım hep ara ara kanamaları oluyor mide bulantilarim yeni yeni başladı senin nasıl bulaştın var mi cnm ins olmaz oglumda 17 hafta sormuştu mafolmustum ins oyle olmaz
Ay bulantı isi zor ya ama şükür ben bu sefer ki gebeligimde aç kaldığım zaman midem bulanıyor ins çabucak geçer cnm ins seninkine hafif gecer cnmAllah kolaylık versin canım zor olur 2 çocukla haklısın. Ben bir taneyle baş edemiyorum
Bulantim bu hafta başladı ve bugün biraz daha kötüyüm hiçbişey yemek istemiyorum. Napalim Allah sağlık versin bebelerimize yeterki
Allah yardımcımız olsunBende öğretmenim pazartesi başlıcam hamile olduğu öğrendiğimden beri evdeydim 5+2 yim bende Şimdiden korkuyorum çok zor olacak benim için
Ins rabbim saglikla almayı nasip etsin sareehanYa aynı sayıların seninle benimde 5+2 pazartesi doktora gidicem inşallah herşey yolundadır
Perşembe sabahi verdim canım 1013 oldu sen ?Sen en son ne zaman kan verdın cnm
İnşallah hepimizinkiniIns rabbim saglikla almayı nasip etsin sareehan
Canım ben adet tarihine göre 5+1 oluyorum ama benim ki geç yunurtalama ve geç döllenme doktor adet tarihim i degistircek keseden sonra. Ben geriden geliyorum yani size göre 4 Eylül satBende de 4+4 gözüküyor canım ayniyiz galiba üçümüz
Arkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?
Oo harikaEn son
Perşembe sabahi verdim canım 1013 oldu sen ?
Benım de adet tarıhım degısıcrk buyuk ıhtımalle asılama oldugu ıcın 22 Eylul asılama tarıhım 12 Eylul son adet tarıhım ama 8 eylulde uyumlu aslında,Canım ben adet tarihine göre 5+1 oluyorum ama benim ki geç yunurtalama ve geç döllenme doktor adet tarihim i degistircek keseden sonra. Ben geriden geliyorum yani size göre 4 Eylül sat
Çoğul gebelik olabılır mı acaba senınkiEn son
Perşembe sabahi verdim canım 1013 oldu sen ?
Senin de lekelenmem vardi dimi canim ben de kahve leke devam ediyor çok açik Peçeteyle baktikça geliyor kendi doktorum progestan kullan dedi içtim ne zaman kesildi acaba senin acilde baktık bebek iyi çok şükür.Allah kolaylık versin canım zor olur 2 çocukla haklısın. Ben bir taneyle baş edemiyorum
Bulantim bu hafta başladı ve bugün biraz daha kötüyüm hiçbişey yemek istemiyorum. Napalim Allah sağlık versin bebelerimize yeterki
Selam kızlar herkese hayırlı olsunben geç yumurtladığım için son adetle uyumlu değil. O yüzden tam kaç haftalığım belli değil. 1 ekimde 60 olan bhcg değeri bugün 6200 falan çıktı. Bugün minicik bi tek kese gördük. Bhcg ye göre ikiz gebelik yoktur dimi? Tek kesede iki bebek ihtimali düşük de olsa vardır ama değer çok abartı değildir inşallah. Ben ikiz gebelikten biraz korkanlardanım önceki gebeliğimde tek bebek oldğu halde erken doğum yaptım 5.ayımda
Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabi ki. Benim önceki gebelikte olmuştu inşallah öyledirBugun supheli iliskiden sonraki 7.8. Gun ve kahvaltidn snra asiri tansionm dustu gibi ve bayilckmisim gibi oldm snra yattim ve kalktigimda wc ye gittim afedersnz peceteyle sildikce iki uc cok minik kahve akinti geldi adet tarihim ortalama 18 i gibi hep deisir oyuzdn bet deil bu sklde yasayan oldmu hamilelk olablrmi acep
Hem de nasılgün içinde sürekli uykum geliyor. Mal gibi oldum.Uykulara doyamiyorum ❤❤
Hangi haftadasin cnm bulanti baslamis merak ettimtsk ederim cnm zor oluyor kizin okulu oğlan hep ayakta 7/24 ayaktayım hep ara ara kanamaları oluyor mide bulantilarim yeni yeni başladı senin nasıl bulaştın var mi cnm ins olmaz oglumda 17 hafta sormuştu mafolmustum ins oyle olmaz