Merhaba henüz bu gebeliğime bakılmadı ama kızımda 6+2 de kalp atışı duymuştuk.Kızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
Çizgiyi görüyorum . Regle ne kadar var bKizlar sizce var mi yoksa testin kendi cizgisimi birde ilk idrr ck kaldi o kisminda kirmizilk sonrdan gitti ve cizgi kaldi testmi bozuktu acaba
Bende sanki goruorm ama cizgi dumduz degil gibi reglim cok duzensiz ortalama 8 gun vrÇizgiyi görüyorum . Regle ne kadar var b
Ooo 8 güne göre çıkmaz sanki .Bende sanki goruorm ama cizgi dumduz degil gibi reglim cok duzensiz ortalama 8 gun vr
Bende sanki goruorm ama cizgi dumduz degil gibi reglim cok duzensiz ortalama 8 gun vr
İste bu ay ne zaman olrm blmiormki 33 de olablr 40 gnde de adet olabliorm suan 28. Gnmdeym ve supheli iliskilern uzernden 7-8 gn gecti bukadr erken olmaz bncede test bozk herldeOoo 8 güne göre çıkmaz sanki .
yedek testiniz varmı ?
Daha once iki hamilelk gecrdm ikisindede reglen once ogrenmstm ama bunda testte bozk olablr tbi yarn tekrrlicm buyuk ihtimal yanlstrbiraz erken yapmışsınız. Ben yaptığımda gecikmişti ve silikti çizgi..
Valla şimdi msjlara hızla göz gezdirdim biri 8gün kala 198beta görmş öle bi durum olabilio demek. Bu arada benim erken gebelik testiyle 10gün öncesinde aşırı silik bi çizgi çıkmştı ben test bozuk die düşünmştm ki hala öle düşünüorm çnkü testten 5gün snra betam 40 çıktıOoo 8 güne göre çıkmaz sanki .
yedek testiniz varmı ?
Valla bu islerde imkansiz diye birsey yok herkesin hikayesi ve bunyesi farkli bnm kanm misal cok katlanir hep bazisi az katlr sizinki ilk zmn ole olablr belki bnce test bozk deildir sdce ilk belkide iki kat olrk yukselmior km blir belki milim milim yukselior belli zmn snra ck asiri yukselise gecior bilemioruzkiValla şimdi msjlara hızla göz gezdirdim biri 8gün kala 198beta görmş öle bi durum olabilio demek. Bu arada benim erken gebelik testiyle 10gün öncesinde aşırı silik bi çizgi çıkmştı ben test bozuk die düşünmştm ki hala öle düşünüorm çnkü testten 5gün snra betam 40 çıktı
Ama şüpheli ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti diyo cano bebeğin yumurtalığa yolculuğu zaten 6 gün tutun edin derken 10 günden önce çıkmaz bilimsel olarak ,Valla şimdi msjlara hızla göz gezdirdim biri 8gün kala 198beta görmş öle bi durum olabilio demek. Bu arada benim erken gebelik testiyle 10gün öncesinde aşırı silik bi çizgi çıkmştı ben test bozuk die düşünmştm ki hala öle düşünüorm çnkü testten 5gün snra betam 40 çıktı
Betaya 8 gun kala bu degeri gorende ck nadirdir iste hamile kalma ve islemn kac gnde tamamlandigiyla alakali birsy bnce bugun brde bnden iki uc lekeli brsy geldi ama dedgm gbi bnce yanlstr ya bakalm yarn tekrrlicmValla bu islerde imkansiz diye birsey yok herkesin hikayesi ve bunyesi farkli bnm kanm misal cok katlanir hep bazisi az katlr sizinki ilk zmn ole olablr belki bnce test bozk deildir sdce ilk belkide iki kat olrk yukselmior km blir belki milim milim yukselior belli zmn snra ck asiri yukselise gecior bilemioruzki
Ya Allahtan benim kuz babacı babası varken beni tanımazH E bu arada sayılı gün nerdeyse bitmiş sevndm ama dikkat et kendine nie öle tansiyonun yükseldi ki ya da her ne olduysa ;( biraz dinlen bence bikaç gün bebekliler hepiniz normalden daha dikkatli olmalısınız benimki dana kdr olduğundan kucak mucak yok da siz kucak olayını biraz bi şekilde geçiştirip yerde fln sarılın bebiklerinize
Bende 5 yildir okuyorum neler yokki imkansz diyebilecgmiz Allah bilr bakalm artk bgun yerlesme kanamasna bnzer br durum okdu sabahta test yomistm cikmamisti smdi yaptm aninda cikti ama bnce dedgm gbi test bozktur bncede yani bukdr cbuk cikarsa kendimi incelettiririm :))))Ama şüpheli ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti diyo cano bebeğin yumurtalığa yolculuğu zaten 6 gün tutun edin derken 10 günden önce çıkmaz bilimsel olarak ,
Erken öğrenenlerin yumurtlaması erken olmustur.
bazı testler silik çizgi veriyor . Hatta çok kişi vardır onu görüp sonra regli gelen . Mesela 2. Gebeliğimde bende 7 gün varken öğrendim ama yumurtlama tarihim çatladınız tarih hepsi belliydi . O bile 6 saat sonra çıktı çizgi. Hatta dikkate almadım . 6 gün varken gördük çizgiyi çok silikti .
yani bu konuda çok okudum ilk kaybımdan sonraBilimsel olarak birazzor gibi
Orası muhakkak herkes farklı ve bence esas olan yumurtlama ve döllenmeValla bu islerde imkansiz diye birsey yok herkesin hikayesi ve bunyesi farkli bnm kanm misal cok katlanir hep bazisi az katlr sizinki ilk zmn ole olablr belki bnce test bozk deildir sdce ilk belkide iki kat olrk yukselmior km blir belki milim milim yukselior belli zmn snra ck asiri yukselise gecior bilemioruzki
Ya inşallah çıkarBende 5 yildir okuyorum neler yokki imkansz diyebilecgmiz Allah bilr bakalm artk bgun yerlesme kanamasna bnzer br durum okdu sabahta test yomistm cikmamisti smdi yaptm aninda cikti ama bnce dedgm gbi test bozktur bncede yani bukdr cbuk cikarsa kendimi incelettiririm :))))