2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım bende de aynı durum sik sik bakıyorum lekelenme var mi diye.
Geceleri kendiligimden uyanuyom uyuyom endişe bizimkisi nasıl ilerliycek diye

Selam kızlar herkese hayırlı olsun ben geç yumurtladığım için son adetle uyumlu değil. O yüzden tam kaç haftalığım belli değil. 1 ekimde 60 olan bhcg değeri bugün 6200 falan çıktı. Bugün minicik bi tek kese gördük. Bhcg ye göre ikiz gebelik yoktur dimi? Tek kesede iki bebek ihtimali düşük de olsa vardır ama değer çok abartı değildir inşallah. Ben ikiz gebelikten biraz korkanlardanım önceki gebeliğimde tek bebek oldğu halde erken doğum yaptım 5.ayımda

Reactions: H E
Su gibi kahvemsi akinti oldu sadece sildiğim zaman peçeteye geldi iki kere ikincisinde daha çok kahvelik vardi sanki ama açik kahve doktorum dinlen dedi progestana başla devam ederse inşallah bi sikinti olmaz şimdiden alsam mi progestan yerleşme kanamasi hala olabilir mi şükür ki rengi çok açikti

Reactions: H E
Merhaba. Bende hep adet olacakmışım gibi hissettim. Kasıklarımda batmalar, sancı oldu sürekli. İnşaAllah sende de hamilelik olur
Aminnn insaallah bnm kasiklardan cok karnm surekli agriyor birde bugun kahvaltidn snra bayilck gibi oldm tansionm dustu snki daha adete 9 gun vr cikmaz smdi buyuk ihtimal ama bilemiorm hamilelk deilsede bir deisiklk vr insallah hamilelktir :)

Aminnn insaallah bnm kasiklardan cok karnm surekli agriyor birde bugun kahvaltidn snra bayilck gibi oldm tansionm dustu snki daha adete 9 gun vr cikmaz smdi buyuk ihtimal ama bilemiorm hamilelk deilsede bir deisiklk vr insallah hamilelktir :)
Inşallah canım benim adetime 6 gün varken ucuz testlerde çıkmıştı silik çizgi bendede hep karin ağrısı gaz sancısı olmuştu halada oluyor ama varsada erken öğrenme adetin geçince öğren ben erken öğrendim hep merak korku içerisindeyim

Evet erken ogrenmek demek daha cok beklemek demek :) bnm adetm duzensiz oyuzden bilemiorm sat ne zmn ama en erken 18 i gibi olmam lazm 23 e kadr da uzayablrdi normalde oyuzdn bugun test yaptm cikmadi ck erken olablr cnku supheli iliskiden bir hafta gecti daha cikmaz herlde bende ayni seyleri yasiorm ya mide problemi yada bebek bilemedm hayrlisi artk beklemek cok zor :)))

Bence normal bnm hep hanileliklerimde uc kati artar kanda oyuzden bu sonuc mumkun bnmde 4.5 aylik erken dogm vr birde 2 aylik dusuk Allahim insaaallah saglikla kucagina almani nasip etsin

Inşallah bebektir canım Rabbim sağlıcakla hepimize nasip etsin

Bence normal bnm hep hanileliklerimde uc kati artar kanda oyuzden bu sonuc mumkun bnmde 4.5 aylik erken dogm vr birde 2 aylik dusuk Allahim insaaallah saglikla kucagina almani nasip etsin
Çok sağolasın canım inşallah sağlıkla olur bu sefer. Senin de gönlüne göre olsun inşallah

Arkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?
Bende öğretmenim pazartesi başlıcam hamile olduğu öğrendiğimden beri evdeydim 5+2 yim bende Şimdiden korkuyorum çok zor olacak benim için

Super artmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin saglikli bir gebelik baslangicinisareti kan artisi maasallah
Tesekkur ederim cnm 2 gundur karnim fena agriyordu cok şükür bugun iyiyim bebegim bana tutunmaya calisiyor :) ayin 15 de ilk doktor randevum dualarınızı bekliyorum ins saglicakla dogar :)

Tesekkur ederim cnm 2 gundur karnim fena agriyordu cok şükür bugun iyiyim bebegim bana tutunmaya calisiyor :) ayin 15 de ilk doktor randevum dualarınızı bekliyorum ins saglicakla dogar :)
Dualarim herkesle birlikte karin ağrısı bende de olmustu Onceki hamilelklermde bir iki adet donemi oluyor o agri sonra tamamen gececek insaallah. Allahimsaglikla kucagina almayi nasip etsin mtlu ol tadini cikr... Bu ara da var ama dha adete 9 gun vr bgun test yaptm ckmadi ama ck erken gliba yani ins oledr :))

Insallah cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…