Canım bende de aynı durum sik sik bakıyorum lekelenme var mi diye.Benim arada giriyor kasık ağrım geçen hafta olduğu gibi yoğun kasık ağrım yok dün 5 6 kere geldi geldi gitti cajim inşallah normaldir. Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sanırım daha kese yi görmedik o yüzden. Her zman bakıyorum leke geldi mi kan gekdi mı diye valla korkuyorum
Ben de de ayni seninle biriz galiba 4+4Yok kuzum daha vermedım, iki kere baktı artısa, carsamba 3. İdi, pazartesi tekrar ver dedi, herhalde duruma göre kese için tarih verecek.. Bugun 4+4 görünüyor asılamaya göre
Aminnn insaallah bnm kasiklardan cok karnm surekli agriyor birde bugun kahvaltidn snra bayilck gibi oldm tansionm dustu snki daha adete 9 gun vr cikmaz smdi buyuk ihtimal ama bilemiorm hamilelk deilsede bir deisiklk vr insallah hamilelktir :)Merhaba. Bende hep adet olacakmışım gibi hissettim. Kasıklarımda batmalar, sancı oldu sürekli. İnşaAllah sende de hamilelik olur
Inşallah canım benim adetime 6 gün varken ucuz testlerde çıkmıştı silik çizgi bendede hep karin ağrısı gaz sancısı olmuştu halada oluyor ama varsada erken öğrenme adetin geçince öğren ben erken öğrendim hep merak korku içerisindeyimAminnn insaallah bnm kasiklardan cok karnm surekli agriyor birde bugun kahvaltidn snra bayilck gibi oldm tansionm dustu snki daha adete 9 gun vr cikmaz smdi buyuk ihtimal ama bilemiorm hamilelk deilsede bir deisiklk vr insallah hamilelktir :)
Evet erken ogrenmek demek daha cok beklemek demek :) bnm adetm duzensiz oyuzden bilemiorm sat ne zmn ama en erken 18 i gibi olmam lazm 23 e kadr da uzayablrdi normalde oyuzdn bugun test yaptm cikmadi ck erken olablr cnku supheli iliskiden bir hafta gecti daha cikmaz herlde bende ayni seyleri yasiorm ya mide problemi yada bebek bilemedm hayrlisi artk beklemek cok zor :)))Inşallah canım benim adetime 6 gün varken ucuz testlerde çıkmıştı silik çizgi bendede hep karin ağrısı gaz sancısı olmuştu halada oluyor ama varsada erken öğrenme adetin geçince öğren ben erken öğrendim hep merak korku içerisindeyim
Bence normal bnm hep hanileliklerimde uc kati artar kanda oyuzden bu sonuc mumkun bnmde 4.5 aylik erken dogm vr birde 2 aylik dusuk Allahim insaaallah saglikla kucagina almani nasip etsinSelam kızlar herkese hayırlı olsunben geç yumurtladığım için son adetle uyumlu değil. O yüzden tam kaç haftalığım belli değil. 1 ekimde 60 olan bhcg değeri bugün 6200 falan çıktı. Bugün minicik bi tek kese gördük. Bhcg ye göre ikiz gebelik yoktur dimi? Tek kesede iki bebek ihtimali düşük de olsa vardır ama değer çok abartı değildir inşallah. Ben ikiz gebelikten biraz korkanlardanım önceki gebeliğimde tek bebek oldğu halde erken doğum yaptım 5.ayımda
Inşallah bebektir canım Rabbim sağlıcakla hepimize nasip etsinEvet erken ogrenmek demek daha cok beklemek demek :) bnm adetm duzensiz oyuzden bilemiorm sat ne zmn ama en erken 18 i gibi olmam lazm 23 e kadr da uzayablrdi normalde oyuzdn bugun test yaptm cikmadi ck erken olablr cnku supheli iliskiden bir hafta gecti daha cikmaz herlde bende ayni seyleri yasiorm ya mide problemi yada bebek bilemedm hayrlisi artk beklemek cok zor :)))
Çok sağolasın canım inşallah sağlıkla olur bu sefer. Senin de gönlüne göre olsun inşallahBence normal bnm hep hanileliklerimde uc kati artar kanda oyuzden bu sonuc mumkun bnmde 4.5 aylik erken dogm vr birde 2 aylik dusuk Allahim insaaallah saglikla kucagina almani nasip etsin
Bende öğretmenim pazartesi başlıcam hamile olduğu öğrendiğimden beri evdeydim 5+2 yim bende Şimdiden korkuyorum çok zor olacak benim içinArkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?
Amin insaallah bakalim artk beklicz mecbr :)Inşallah bebektir canım Rabbim sağlıcakla hepimize nasip etsin
Aminn insallah olur olur icimizi ferah tutalim Rabbim yardimcimiz olacak insallahÇok sağolasın canım inşallah sağlıkla olur bu sefer. Senin de gönlüne göre olsun inşallah
Super artmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin saglikli bir gebelik baslangicinisareti kan artisi maasallahKızlar 08 de verdigin kan degerim 100.87
Bugun yani 10 da verdigin 275.10 artış nasıl güzel mi
Tesekkur ederim cnm 2 gundur karnim fena agriyordu cok şükür bugun iyiyim bebegim bana tutunmaya calisiyor :) ayin 15 de ilk doktor randevum dualarınızı bekliyorum ins saglicakla dogar :)Super artmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin saglikli bir gebelik baslangicinisareti kan artisi maasallah
Dualarim herkesle birlikte karin ağrısı bende de olmustu Onceki hamilelklermde bir iki adet donemi oluyor o agri sonra tamamen gececek insaallah. Allahimsaglikla kucagina almayi nasip etsin mtlu ol tadini cikr... Bu ara da var ama dha adete 9 gun vr bgun test yaptm ckmadi ama ck erken gliba yani ins oledr :))Tesekkur ederim cnm 2 gundur karnim fena agriyordu cok şükür bugun iyiyim bebegim bana tutunmaya calisiyor :) ayin 15 de ilk doktor randevum dualarınızı bekliyorum ins saglicakla dogar :)
Insallah cnm :)Dualarim herkesle birlikte karin ağrısı bende de olmustu Onceki hamilelklermde bir iki adet donemi oluyor o agri sonra tamamen gececek insaallah. Allahimsaglikla kucagina almayi nasip etsin mtlu ol tadini cikr... Bu ara da var ama dha adete 9 gun vr bgun test yaptm ckmadi ama ck erken gliba yani ins oledr :))