• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyor🤧 yemek yedikten sonra daha fena oluyorum
İlk gebeligimde mide kazınması çok yaşadım çubuk kraker kurtaricimdi

Çok teşekkür ederim 😊 saglıklı olsun ama umarım dogrudur, bir kızım var oglum olsun isterım bakalım kısmet ❤️❤️
Rica ederim:)) Benim erkek demişti tutmuştu, şimdi de kız diyor 🥰 sağlıklı olsunlar da ama benimde tam tersi oğlum olduğu için gönlüm kızdan yana 🙈❤️

Merhaba sevgili anneler. Lütfen yardımcı olun 😔 Geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde 5+2 günlük gebelik olduğunu söyledi ve kesem 7.92 mm idi. Bu arada geç döllenmeden dolayı sat ile ultrason ölçümü birbirini tutmadı. Bir hafta 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bugün gittim. Karından keseyi gördü ama fazla büyümemiş bir de alttan bakalım daha net anlaşılır dedi. Alttan baktı. 5+6 gün olmuş ve kesem 9 küsür mm. Yani kesem yavaş büyüyor. Normalde bugün 6+4 olmam lazımdı. Bir hafta 10 gün daha bekleyelim dedi. Canım sıkıldı 😔😔 Buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var 😔 Rabbim yavrularımızı Hafız ismiyle muhafaza eylesin inşAllah...

Arkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Sakın geç kalma hemen gıt tüm kan testlerını yaptır lütfen. Toksoplazma rubella hepatit testlerın falan var. Yaptırman lazım. Hemen git

Merhaba sevgili anneler. Lütfen yardımcı olun 😔 Geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde 5+2 günlük gebelik olduğunu söyledi ve kesem 7.92 mm idi. Bu arada geç döllenmeden dolayı sat ile ultrason ölçümü birbirini tutmadı. Bir hafta 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bugün gittim. Karından keseyi gördü ama fazla büyümemiş bir de alttan bakalım daha net anlaşılır dedi. Alttan baktı. 5+6 gün olmuş ve kesem 9 küsür mm. Yani kesem yavaş büyüyor. Normalde bugün 6+4 olmam lazımdı. Bir hafta 10 gün daha bekleyelim dedi. Canım sıkıldı 😔😔 Buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var 😔 Rabbim yavrularımızı Hafız ismiyle muhafaza eylesin inşAllah...
Umarım bişey yoktur canım benim ki de bir hafta geri geliyo sata göre , ilk kızımda iki hafta onden gıdıyodu bi sorun yok çok şükür umarım bir sorun olmaz kalp atışını duyrsnz . son aylar normale donuyo genelde 😊

Ahahah ben 35 de evlendim. Bekarlık güzeldi. Rahattı valla.
Bekarlık iyidir aslında:)) ben üniversitede şimdi de aynı yerde çalıştığım ve çok yakın olduğum iki arkadaşımla (hatta kardeşlerimle) bir ev tutmuştuk kampüse yakın ve çok eğleniyorduk kız kıza kim eğlenmez:) ama eşimi özlüyordum o yüzden biraz erken davrandık galiba 🤣🤣

Sakın geç kalma hemen gıt tüm kan testlerını yaptır lütfen. Toksoplazma rubella hepatit testlerın falan var. Yaptırman lazım. Hemen git
Tum o testleri yaptirdim devlette, eksik bir testim yok ama kan testi yani hani tsh demir vs bakiliyor ya onu 8 ekimde yaptirmistim saglik ocaginda. Sonra dikkat ettim e orda tsh 3.5 civari, sonrasinda ben hamile kaliyorum ya da kani verdigim gun hamileligin ilk gunleri. Doktorum neden acaba onemsemedi ya. T4 normal sinirlarda cikmis acaba ondan mi diye dusundum.
Her neyse bu hafta anlicaz artik.
Cok tesekkur ederim cevabin icin canim

Ben de mesaj attım yukarda tekrar yazıyım benim de ilk adet tarihi ile bebek birbirini tutmuyor hangi ay hamile kaldığım belli değil. Hala kalp atışını duyamadık normalde 9 haftalık ama doktor 6 anca var diyor. Çarşamba günü 2. Muayne için gidicem inşallah kötü bir şey yaşamam.

Back
X