• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Olsun ya kız çocuk çok tatlımoluyo oda heöen sever 😊 benim kız küçük daha dıyorum bebek alalım mı bozde dıyorum alalım dıyo pek anlamsa da beşik sallamaya bayılıyo 😁 daha 2 yaşını üç ay gectı kızım 🤭
Oyy maşallah çok tatlı olur şimdi o😍 ay Allah'ım bana da ver🙏🤭

Oyy maşallah çok tatlı olur şimdi o😍 ay Allah'ım bana da ver🙏🤭
Amin rabbim gönlümüz deki ni versın 😊 çok sevimli evet kızım şu anda bıcır bıcır, wc egıtımıde verdım şükür . sürekli konuşuyo 🤭 surekli evcilik oynuyoruz akşama kadar arada fenalık gelse de hrp şükür ediyprum saglıklı dıye rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesın evladıyla sınamasn . çok hasta oldu olumlerden döndü kızım bugunume şükür ediyorum 🤗😊😊

Umarım bişey yoktur canım benim ki de bir hafta geri geliyo sata göre , ilk kızımda iki hafta onden gıdıyodu bi sorun yok çok şükür umarım bir sorun olmaz kalp atışını duyrsnz . son aylar normale donuyo genelde 😊
İnşAllah kötü bir şey olmaz canım... Hem geriden geliyor hem de kesem yavaş büyüyor. İnşAllah normale döner 🙂💕

Amin rabbim gönlümüz deki ni versın 😊 çok sevimli evet kızım şu anda bıcır bıcır, wc egıtımıde verdım şükür . sürekli konuşuyo 🤭 surekli evcilik oynuyoruz akşama kadar arada fenalık gelse de hrp şükür ediyprum saglıklı dıye rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesın evladıyla sınamasn . çok hasta oldu olumlerden döndü kızım bugunume şükür ediyorum 🤗😊😊
Yaa çok geçmiş olsun sağ salim yanında ya şimdi çok şükür 🤲🏻❤️
Benim oğlumda sürekli konuşuyor yaa🤣🤣bide benim 2. Adım Aslı bana bazen anne değil de Aslım diyor kurban olurum😍
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ayırmasın inşallah 🙏

Ben de mesaj attım yukarda tekrar yazıyım benim de ilk adet tarihi ile bebek birbirini tutmuyor hangi ay hamile kaldığım belli değil. Hala kalp atışını duyamadık normalde 9 haftalık ama doktor 6 anca var diyor. Çarşamba günü 2. Muayne için gidicem inşallah kötü bir şey yaşamam.
Amin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldı 😔 Rabbim'den umut kesilmez. Hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah... 🤲🏻

Kızlar merhaba size bir sorum olacaktı 8 haftalık hamileyim ve az önce mide krampı ile uyandım böyle birşey yaşayan var mı, ya da bilen var mı niye böyle oluyor :KK43: wc ye gittim, ısıtıcıyı açtım önüne oturdum, biraz iyi geldi sıcak mideme ama şuanda hafiften tekrar başladı :KK43: önce ki gebeliğimde de aynı 8. Hafta da bunu yaşamıştım fakat onda kalp atışını duymadığımız için kürtajla sonuçlandı korkuyorum bende, İnternete yazdım bu haftalarda başlıyabiliyormuş mide krampı :KK43:
Yalnız dıkkat edin. Çok sıcak kompres baskı yapmayın. Düşük riski oluyormus. Uzaktan sıcK yapın sadece

Yaa çok geçmiş olsun sağ salim yanında ya şimdi çok şükür 🤲🏻❤️
Benim oğlumda sürekli konuşuyor yaa🤣🤣bide benim 2. Adım Aslı bana bazen anne değil de Aslım diyor kurban olurum😍
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ayırmasın inşallah 🙏
Amin😊 bizee de evcilik oynarken hep kızım dıyo bana arada oyle seslenıyo😁 kızım uzulme ne ıstoyrsun yemek yapayım mı sana falan , ben kendıne nasıl davranırsam oda aynı şekilde 😂

Bekarlık iyidir aslında:)) ben üniversitede şimdi de aynı yerde çalıştığım ve çok yakın olduğum iki arkadaşımla (hatta kardeşlerimle) bir ev tutmuştuk kampüse yakın ve çok eğleniyorduk kız kıza kim eğlenmez:) ama eşimi özlüyordum o yüzden biraz erken davrandık galiba 🤣🤣
Hayırlısı olsun. Nasip herşey. Vakti var.

Amin😊 bizee de evcilik oynarken hep kızım dıyo bana arada oyle seslenıyo😁 kızım uzulme ne ıstoyrsun yemek yapayım mı sana falan , ben kendıne nasıl davranırsam oda aynı şekilde 😂
Ahahha maşallah 😍 senin kızın benim küçüklüğüme benziyormuş o zaman annem anlatır hep evcilik oynarken hep ona bebeğim gibi davranıyormuşum annecim gel sana mama hazırladım falan gibi 🤣🤣

Back
X