- 18 Ekim 2020
- 5.118
- 13.171
- 198
Doğru yazmışım o zaman teşekürler :))Sat : son adet oldugun tarıh demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru yazmışım o zaman teşekürler :))Sat : son adet oldugun tarıh demek![]()
Oyy maşallah çok tatlı olur şimdi oOlsun ya kız çocuk çok tatlımoluyo oda heöen severbenim kız küçük daha dıyorum bebek alalım mı bozde dıyorum alalım dıyo pek anlamsa da beşik sallamaya bayılıyo
daha 2 yaşını üç ay gectı kızım
![]()
Evet son adetSat adetin ilk tarihi mi?
11 Eylül
Yaş 26 ama 1 ay sonra 27 olucam
2. Çocuğa hamileyim.
Bana kız çıktı rusda da çinde deBana da erkek çıktı![]()
Amin rabbim gönlümüz deki ni versınOyy maşallah çok tatlı olur şimdi oay Allah'ım bana da ver
![]()
İnşAllah kötü bir şey olmaz canım... Hem geriden geliyor hem de kesem yavaş büyüyor. İnşAllah normale dönerUmarım bişey yoktur canım benim ki de bir hafta geri geliyo sata göre , ilk kızımda iki hafta onden gıdıyodu bi sorun yok çok şükür umarım bir sorun olmaz kalp atışını duyrsnz . son aylar normale donuyo genelde![]()
İnşallh olumlu düşün iyi olsun bol dua etİnşAllah kötü bir şey olmaz canım... Hem geriden geliyor hem de kesem yavaş büyüyor. İnşAllah normale döner![]()
Yaa çok geçmiş olsun sağ salim yanında ya şimdi çok şükürAmin rabbim gönlümüz deki ni versınçok sevimli evet kızım şu anda bıcır bıcır, wc egıtımıde verdım şükür . sürekli konuşuyo
surekli evcilik oynuyoruz akşama kadar arada fenalık gelse de hrp şükür ediyprum saglıklı dıye rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesın evladıyla sınamasn . çok hasta oldu olumlerden döndü kızım bugunume şükür ediyorum
![]()
Amin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldıBen de mesaj attım yukarda tekrar yazıyım benim de ilk adet tarihi ile bebek birbirini tutmuyor hangi ay hamile kaldığım belli değil. Hala kalp atışını duyamadık normalde 9 haftalık ama doktor 6 anca var diyor. Çarşamba günü 2. Muayne için gidicem inşallah kötü bir şey yaşamam.
Haftada 1-2 kere içebilirsin dedi doktor:))Kızlar daha evvel belki konuştunuz türk kahvesi zararlı mi bize?
Yalnız dıkkat edin. Çok sıcak kompres baskı yapmayın. Düşük riski oluyormus. Uzaktan sıcK yapın sadeceKızlar merhaba size bir sorum olacaktı 8 haftalık hamileyim ve az önce mide krampı ile uyandım böyle birşey yaşayan var mı, ya da bilen var mı niye böyle oluyorwc ye gittim, ısıtıcıyı açtım önüne oturdum, biraz iyi geldi sıcak mideme ama şuanda hafiften tekrar başladı
önce ki gebeliğimde de aynı 8. Hafta da bunu yaşamıştım fakat onda kalp atışını duymadığımız için kürtajla sonuçlandı korkuyorum bende, İnternete yazdım bu haftalarda başlıyabiliyormuş mide krampı
![]()
İnşallah canım Allah sana bağışlasın bebişiniAmin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldıRabbim'den umut kesilmez. Hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah...
![]()
AminYaa çok geçmiş olsun sağ salim yanında ya şimdi çok şükür
Benim oğlumda sürekli konuşuyor yaabide benim 2. Adım Aslı bana bazen anne değil de Aslım diyor kurban olurum
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ayırmasın inşallah![]()
Olumlu düşünmeye çalışacağımİnşallh olumlu düşün iyi olsun bol dua et![]()
Hayırlısı olsun. Nasip herşey. Vakti var.Bekarlık iyidir aslında:)) ben üniversitede şimdi de aynı yerde çalıştığım ve çok yakın olduğum iki arkadaşımla (hatta kardeşlerimle) bir ev tutmuştuk kampüse yakın ve çok eğleniyorduk kız kıza kim eğlenmez:) ama eşimi özlüyordum o yüzden biraz erken davrandık galiba![]()
Amin canım hepimizin yavrusunu Rabbim korusun...İnşallah canım Allah sana bağışlasın bebişini![]()
Ahahha maşallahAminbizee de evcilik oynarken hep kızım dıyo bana arada oyle seslenıyo
kızım uzulme ne ıstoyrsun yemek yapayım mı sana falan , ben kendıne nasıl davranırsam oda aynı şekilde
![]()