Bu arada ben en son 5. Haftalarda kontrole gitmiştim 9. haftaya girdim çok merak ediyorum . Umarım herşey yolundadır Allah a emanet bekliyoruz. Bulantılar başladı et grubu görmeye bile dayanamıyorum
Meraklandım bende valla hiç kalkmıyorum hep yatıyorum bellide ondan annemdeyim yemek yapamıyorum evde diye kendime geleceğim şu ikindi trimester dönemini bekliyorum sabırsızlıklaİlk zamanlarda çok oluyordu hatta ilk belirtimdi diyebilirim ama çok ayakta durunca oluyor yine:))
Yaa sağol kuzum hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallahYaa çok tatlısın Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Çok heyecanlı seninki bu sefer tutacak mı merak ettim.
Bu sefer erkek olursa Mete Selim Noyan kafamda
Kız olursa Fulya Hüma Serra var . Seçenek en azından eşit
Oğlum köfteci ayy kizartirken zaman duruyor sankiEt sorunu bendede var malesef özellikle tavuk çok severim ama onu bile görmek istemiyorum artık.
Evet ya ikinci trimester çok rahat geçiyor:))Meraklandım bende valla hiç kalkmıyorum hep yatıyorum bellide ondan annemdeyim yemek yapamıyorum evde diye kendime geleceğim şu ikindi trimester dönemini bekliyorum sabırsızlıkla
Ay allah korusun kız dikkat et yüklen C vitaminine bol bol meyve ye Allah’ın izniyle birşeycik olmaz bebişimize de kendinede dikkat etEvet ya ikinci trimester çok rahat geçiyor:))
Bende annemi çağırıyordum ama korona olduğumu düşündüğümden beri yani iki gündür bıraktım
Hadi bakalım merakla bekliyorum sonuçlarıYaa sağol kuzum hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallahbilmem ki tutsa keşke tüm gücümle kız hissediyorum
Ben oyumu erkek olursa Mete, kız olursa Fulya dan yana kullanıyorum
Yaa çok teşekkür ederim birtanem inşallahAy allah korusun kız dikkat et yüklen C vitaminine bol bol meyve ye Allah’ın izniyle birşeycik olmaz bebişimize de kendinede dikkat et
Zorla zorla onlara da fayda rabbim nimetlerini ne güzel göndermiş herbiri ayrı şifa sizlere de şifa olsun kuzum inşallahYaa çok teşekkür ederim birtanem inşallah
Sabahtan beri benim zorumla meyve yiyoruz oğlumla eşim sevmez ben soyup soyup veriyorum ikisine de
Öyle valla,Rabbim ne güzel yaratmışZorla zorla onlara da fayda rabbim nimetlerini ne güzel göndermiş herbiri ayrı şifa sizlere de şifa olsun kuzum inşallah
Şöyle oluyor yerken bulanmıyor yedikten sonra bulanıyor, bulanmasın diye sürekli yiyiyorum o da kilo oluyorGünaydın kizlar
Kilo alımından bahsetmişsiniz. Bu bulantılarda nasıl kilo alıyorsunuz bacimkardeşim sen zayıflamışsın sanki dedi bence de zayıfladım hiçbişey yiyemiyorum doğru düzgün. Yüzüm çöktü .
Ya çok tatlısın inşallah çok sağol,seninkini de bekliyoruzHadi bakalım merakla bekliyorum sonuçlarıMasal kuzusunun müjdesi bu sefer gelir inşaallah .
Bu arada altımda yazan kırmızı yazı bütün hayallerimi suya düşürdüHadi bakalım merakla bekliyorum sonuçlarıMasal kuzusunun müjdesi bu sefer gelir inşaallah .
İllaki bişe der ben 11+4 üm. Büyük ihtimal kız dedi. Kesin değil ama kız gibi dedi. Tabi ilerde kesinleşir ama hayırlısı. Ben hep ilk çpcuğum kız olsun istiyordum ama baştan beri içime erkek gibi doğuyordu. Bide bu çin rus japon takvimine baktım hep erkek çıktı. Kız plursa o takvimlerde yalan demekkiBu arada altımda yazan kırmızı yazı bütün hayallerimi suya düşürdü
Ciktim hastaneden simdi. Bulanti icin Prilam yazdı.Ben de çalıştığım için ara ara girebiliyirum buraya .çok güzel sorular merakla bekliyorum cevabi.ozellikle mide bulantısı konusunu.ben ilaca başladım ama tam anlamıyla fayda sağlamıyor.
Ayy maşallah insallah sağ salim kucağına alırsın.kendini hiç strese sokma insan yine aynı şeyler mi olacak korkusuyla iyice evham hastası oluyor.bilgiler için teşekkürler.prilam bana pek fayda etmemişti.zofer kullanıyorum şuan o da tam değil.yarin benim de kontrolüm var merakımdan gideceğim sırf.bir ay sonraya randevu vermişti çok uzun geldi banaCiktim hastaneden simdi. Bulanti icin Prilam yazdı.
Progestan, ecoprin ve folik asite devam dedi.
benim ikinci gebeliğim. İlkinde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu ve 56 günlük ken kaybettik. Gelişme geriliği vardı. Bundan dolayı bir kaç güne Fetal DNA Testi yaptıracak. Bebekte herhangi bir hastalık var mı öğrenmek için. O biraz strese soktu beni ama en azından bişey olmamaya da bilir bu sefer sağlıklı gebelikte olabilir içim rahatlar. Test sknucu 10 güne gelir ve bebeğin cinsiyeti de belli olur dedi. Ben öğrenmek istemiyorum zaten cinsiyeti benim için önemli olan sağlıklı olması.
-diyetisyen kontrolleri iki üç hafta sonra başlayabilirsin dedi
-İlişki yasak değil
- kanama gözükmüyor
- kese gayet iyi gelişiyor
- bebek 2.2cm ve kalp atışı 160
8+6 yım geç döllenme . Adete göre 9+3
Eki Görüntüle 2720286
İçimizi rahat tutmalıyız. Senin de sonuçlarını bekliyorum sabırsızlıkla.Ayy maşallah insallah sağ salim kucağına alırsın.kendini hiç strese sokma insan yine aynı şeyler mi olacak korkusuyla iyice evham hastası oluyor.bilgiler için teşekkürler.prilam bana pek fayda etmemişti.zofer kullanıyorum şuan o da tam değil.yarin benim de kontrolüm var merakımdan gideceğim sırf.bir ay sonraya randevu vermişti çok uzun geldi bana
Cok iyi anlıyorumBilmiyorum bugün dolmuşa binmek zorunda kaldım ömrümden ömür gitti sanki varana kadar dua ettim çıkarmayayım diye o koku o sallantı acaipti
Ya inşallah gönlündeki gibi olur,Bende kız çok istiyorum ama Rus takviminde erkek çıktı ilkinde tutmuştu hâlbukiİllaki bişe der ben 11+4 üm. Büyük ihtimal kız dedi. Kesin değil ama kız gibi dedi. Tabi ilerde kesinleşir ama hayırlısı. Ben hep ilk çpcuğum kız olsun istiyordum ama baştan beri içime erkek gibi doğuyordu. Bide bu çin rus japon takvimine baktım hep erkek çıktı. Kız plursa o takvimlerde yalan demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?