2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba, evet duydum çok şükür :) haftaya tekrar kontrolüm var birkaç kalem test varmış yaptırmam gereken onları verecek. Siz test yaptırdınız mı ?
Merhabalar gözünüz aydın . Benim son adet tarihim 11 eylül doktorum ayın 4.üne randevu verdi ultrasondan bakarız dedi biz sadece kan testi verdik üç defa artıslar oldu o sekilde gebelik oldugynu ögrendik haftaya inşallah gidecegiz tanısacagız bebişimle

Benimde 3 eylül :) hayırlısı olsun inşaAllah siz daha keseyi de görmediniz demek ki :) Rabbim sağlıkla sürecimizi tamamlamayı nasip etsin.

Dıkkat edıyorum kuzum, 1 bucuk kılo aldım bıle kabız oldugum ıcın de olabılır bılmıyorum
İnsallah yarın guzal haber yazarım buraya, dua et nolursun, dusundugum tek sey bu su anda, konusuyorum hergun onunla annen üzme lutfen yarın beni sevindir diyorum

Benimde 3 eylül :) hayırlısı olsun inşaAllah siz daha keseyi de görmediniz demek ki :) Rabbim sağlıkla sürecimizi tamamlamayı nasip etsin.
Evet biz keseyi de görmedik . Sadece doktorumun dedigi beta hcg 1500 gecer o zaman ultrasondan bakacagız dedi . Ama keseye mi bakacak bilmiyorum . Acaba o zamana kadar kalp atışı duyulur mu

Ediyorum canım inşallah güzel haberlerle geleceksin

Gunaydin kizçeler nasilsiniz ? Kizlar benim bir sorunum var. Gaz problemi yasiyorum af edersiniz ama kabizlik vardi zaten hamilelikte dahada kötü oldum. Dünden beride gazim varmis gibi çok sancilaniyorum.
Bendede çok sık oluyor o gaz sancısı şükür kabızlık çekmiyorum ama gaz hep var

Evet biz keseyi de görmedik . Sadece doktorumun dedigi beta hcg 1500 gecer o zaman ultrasondan bakacagız dedi . Ama keseye mi bakacak bilmiyorum . Acaba o zamana kadar kalp atışı duyulur mu

Kalp atışı 5. haftadan sonra duyuluyor. En erken 6. haftada en geç 9-10 hafta rası duyuluyor diye biliyorum. Ben 7. haftada duydum arkadaşım 8. haftada duymuştu.

Yemek bile yiyemiyorum canim ya çok sancim var. Bilemedim yani
Bende de oluyor ben bebişlere faydalı olsun diye süt içiyordum acayip gaz yapıyor kramplar giriyor sancı oluyor 2 gündür sütü kestim çok şükğr gaz falan kalmadı

Ben de her ıkısı de var, gaz sancısı hergun sut ıctıgım ıcın oluyor sanırım

Süt yapıyor kesinlikle ben 2 gündür içmiyorum çok şükür rahatladım nasılmışım öyle pınarın laktozsuz sütü var acaba onu mu içsem hamilelikte sindirim sistemi yavaşlıyormuş ya o sütte sindrimi kolaymış

Günaydın kızlar bende yemek yiyemiyorum 1 kg vermisim 1 haftadir yemek yemeği özledim

Bu arada ben doktor kontrolüne gittiğimde vajinal kültür almıştı doktor. Sonuç gelmiş bugün. Candida albicans diyor. Bilgisi olan var mıdır?

Aynıyız ben emin değilim ya 12 yada 13 Eylül diye hatırlıyorum kan testi pozitif ama daha gitmedim pazartesi aldım randevumu hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…