merhaba kalp atışı 7. Haftada net duyulur inşallah ama şuan ancak kese görünür. Tahilerinde bir sorun yoksa 7. Haftayı bekle istersenSlm kızlar bugün adetim 1 hafta gecikti. 3-4 gün önce evde test yaptığımda 2. çizgiyi silik görmüştüm. Bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım 6223 çıktı sonuç (çok şükür ☺). Kadın doğuma gitsem kalp atışı duyulur mu acaba, yoksa 1 hafta daha mı beklesem. Sizlerden duyan oldu mu kalp atışını?
Bilemedim o zaman. Bana da 20ekime randevu var dediler 3 4gun önce aramıştımPolikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevu
Aradım sabah onlarda da randevu yok zaten sistemleri aynıymış
Allah Allah cidden sinir bozucu ben de bir dönem bulamamıştım sizin gibi. Sonra öylece gittim hastaneye rica minnet kayıt açtırdımPolikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevu
İyice karıstı benımkı de, aynen saglıcakla gelsin deBen bir program indirdim tah doğ tarihi girdiğimde oraya 3+6 diyor bugün. Ama işte aynı mıdır farklı mı henüz bilmiyorumsağlıcakla gelsin de başka bir isteğim yok
Bu hafta bulamazsam özelden alcam artık randevuBilemedim o zaman. Bana da 20ekime randevu var dediler 3 4gun önce aramıştım
Ben öyle gitsem bana yine vermezler kesin o kadar şanssızım ki bu konularda, başka devlet hastanelerinde randevu var ama evime çok uzaklar o yüzden onlarada gidemiyorumAllah Allah cidden sinir bozucu ben de bir dönem bulamamıştım sizin gibi. Sonra öylece gittim hastaneye rica minnet kayıt açtırdımçarem yoktu
Hayırlısı canım yarın çıkar sonuçlarınKan verdim sonuç bekliyorum bakalım☺ Teşekkür ederim ☺
Blmiyprum kuzu ya . Bana yanlış gibi geliyo en bileyim evvde 3 kişiyiz birimizde bi sorun olurdu gibi geliyo neyse kaldı 9 günGeçmiş olsun arkadaşımbelki de bi yanlışlık vardır ya testi tekrarlamaları lazım aslında. Sana neden yapmadılar ki
Ben de ilaç yazdırmak için randevu arıyordum zamanında, muayene olmaya kalksam kesin sorun yaşardım çünkü devlet hastanesinde bi işlem yaptırmaya kalkınca her seferinde sıkıntı yaşıyorum sonum hep özel hastane oluyorBen öyle gitsem bana yine vermezler kesin o kadar şanssızım ki bu konularda, başka devlet hastanelerinde randevu var ama evime çok uzaklar o yüzden onlarada gidemiyorum
Çok yeniyim daha bende , ya herşey olabilir ama gününün geçmesini beklemen daha kesin sonuç verir gibi bir de herkeste farklılık gösteriyor o yüzden birşey diyemedim :)Merhabalar haziran anneleri nasil gidiyor hamilelik suphede olanlar ayni benim gibi insallah bebislerimizde vardir adetime yarinla birlikte 1 hafta var akintilarim var hamilelik belirtisi olabilir mi adete bir hafta kala akinti olur mu olmaz mi bilgi verirmisiniz
Son adet tarihiSat ne demek?
Son adetinin başlangıcı ne zamandı? Kaç haftalık olduğunu öyle öğrenebilirsinselamlar hcg değerim 237 oldu sizce kaç hafta+ kaç gün?
Ayy çok teşekkür ederimSon adetinin başlangıcı ne zamandı? Kaç haftalık olduğunu öyle öğrenebilirsinson adet tarihi SAT oluyor
Canım 8 Ekim daha gelmedi ki yanlış mı yazdın acabaAyy çok teşekkür ederimbaşlangıç 8 ekim son adet 14 ekim. Adetin 10 günü yumurtlama