2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Belirtisi olmayanlar bulaştırmıyor diyorlar ama ben kadar doğru bilmiyorum testlerin hata payı çok yüksek belki eşinizde negatiftir ama pozitif çıkmıştır

Reactions: H E
Evet katiliyorum size ben yurtdisinda yasiyorum burda malesef kadin doktorlari hep parali cok pahali ama erkek doktorlar sikortamiz karsiliyo ve benim doktorunda erkek ben hem ona gidiyorm ilk muayene ettiginde okadar kibar davrandiki beni sakinlesdirdi ben korkuyorum acir diye demisdim oda kasma kendini rahat birak dedigi gibi bitti muayene .. kötü travma olmus gercekden

Belirtisi olmayanlar bulaştırmıyor diyorlar ama ben kadar doğru bilmiyorum testlerin hata payı çok yüksek belki eşinizde negatiftir ama pozitif çıkmıştır
Yok canim kesinlikle bulasdiriyor belirtisi olmiyan hafif geciriyordur grip gibi atiyorum hafif bas agrisidir yada tek burun akintisidir öyle geciriyodur ama mutlaka bulasdiricidir ne olursa olsun o test pozitif cikdiysa sen o virusu tasiyosundur karantina kalmak en dogrusu

Canım benim hafızanda üzerinde durup daha fazla yer kazandırma birdaha bu şekilde olmaz inşallah üzme kendini

Yurt dışında neresi canım?

Kesinlikle çok dikkat edin bizim gibi belirtisiz çok kişi olduğuna inanıyorum . Bağışıklı düşük olan kişleri direk etkiliyor.
aynen beslenmemize normalde çok dikkat ederiz şimdi ayrıca özen gösteriyoruz.

Hiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda

Hâlâ durup durup aklima geliyor çok üzülüyorum. Hiç kibar davranmadı doktor.
Unutmaya çalış hem kendin için hem bebişin için
Hiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda
Allah kolaylık versin çok zor gerçekten yediklerinize çok dikkat edin inşaAllah düzelir hemen bu durum

Unutmaya çalış hem kendin için hem bebişin için

Allah kolaylık versin çok zor gerçekten yediklerinize çok dikkat edin inşaAllah düzelir hemen bu durum
Dediğim gibi sağlık açıcından hiçbir sorunumuz yok . Hiçbir belirti .
inaşllah böyle geçip gider sağolun

Ay çok kötü olmus
ben bu yüzden asla devlete gitmiyorum . Özel sigorta yaptırdım kendime herşey ücretsiz. Kızımın doğumu bile ücretsiz oldu .
1 kere gittim özele kızım 10 haftalıktı onda önce bir kaybı olduğu için çok korktum kalbi durdu diye özeldeki doktorumda kızdığı için gidemedim ona devlete gittim . Okadar kötü muamele gördüm ki . Ömrüm boyunca unutamam .
Allah gidenlein yardımcısı olsun iyi insanalrla karşılaştırsın

Benim BAT'a 8 gün kaldi, acaba iki gün sonra erken gebelik testi yapsammı? Yumurtlamadan sonraki 3-4 gün kasık ağrılarım çoktu şuanda belirtiler hiç yok açıkçası. Çok merak ediyorum varmı yokmu diye. Plansızdı birde ya :)

Reactions: H E
Ya doktordan doktora fark var aslında özel devlet farketmiyor insanlıkla alakalı birşey biraz da. Birde mesela bobreklerime baktirdim ertesi gün o doktor ne kadar kibardi

Ben 3gun kala normal test yapmıştım.erken gebelik ne zaman çıkıyor bilmiyorum canm. Ama sana günler geçmez simdi:)

Ben 3gun kala normal test yapmıştım.erken gebelik ne zaman çıkıyor bilmiyorum canm. Ama sana günler geçmez simdi:)
Geçmiyor bacım geçmiyor :) birde hastalandım ilaç içmiyorum ya varsa diye oğlumda biraz huysuz günler zor geçiyor inanki

İlk gebeliğimde 6 gün varkken normal testle öğrenmiştim . Çok çok silik çizgi vardı . Gün geçitkçe koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…