- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 33
Bende kan sonuçlarına bakıyordum tamBeta hcg 364 çıktı ☺ Pozitif demek herhalde
Canım benimki senden bir gün küçükCanım benim sıkılmadan anlattin canım yaa çok teşekkür ederim. Sen kaç haftaliksin
Canım bence sen şimdi uygulamayı yani son adet tarihini baz al, doktorun zaten tam kaç haftalık olduğunu söyler sana bebeğin boyutuna göre, o zaman uygulamayı güncellersinBi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?
hadi inşallah güzel haberini beklerim canım haber ver tamam miCanım benimki senden bir gün küçükama ben hamilemiyim bilmiyorum cuma günü adet olmam lazım, olmazsam test yapacağım, bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah hamileyimdir öyle de olursa dediğim gibi senden bir gün gerideyim, çünkü benim adetim 9 eylüldü
Benim sonuçlarda hafta bileğisin yazmamış negatif pozitifte yazmıyor sadece değer yazıyorBende kan sonuçlarına bakıyordum tamyan tarafta 3-4 haftalık diyor senin için yinede doktordan duymak en iyisi
Günaydın, benimde kasık ağrım oluyor normal diye okudum. Bu gün tam 5 +0 oldum ama hâlâ gidemedim benGünaydın kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor hamilelik ..
kızlar kasık ağrısı normal dimi bir de ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekir.. ☘
Ben de iyim canım saolasın :) karantina süreniz de azalmş iyi sayılı gün çabuk geçerYa bu durum sanırm değişkenlik gösteriyor. Kızımda akımtı yaşamıştım . Hatta regl oldum Sanıyordum her defasında.
ama bu genelikte akıntı hiç olmadı
Merhaba canım ,
İyiyim çok şükür .
ben kalp atışından sonra inşallah listedenyerimi alıxam ♥ Sen nasılsın ?
Hayırlı olsun öncelikle size de :) ben de beklicem biraz daha :)Günaydın, benimde kasık ağrım oluyor normal diye okudum. Bu gün tam 5 +0 oldum ama hâlâ gidemedim bennormalde 5. yada 6. haftada gidiyorlar sanırım
Aaa bende iki önceki değerle karşılaştırması bile var böyle daha iyi oluyor git gelde haber ver bizeBenim sonuçlarda hafta bileğisin yazmamış negatif pozitifte yazmıyor sadece değer yazıyorbugün tekrar gideceğim
Tamamdır canım inşallahhadi inşallah güzel haberini beklerim canım haber ver tamam mi
Bende de kaşık ağrısı var ama idrar yolu enfeksiyonu cıktı onun etkisi olma ihtimali yüksekmiş ilaç kullanıcam sende doktora sor istersen belli olmaz ve 6. Hafta gitmek en mantıklısı kalp atışını duyuyorsun ve tamam şuan herşey yolunda diyorsunGünaydın, benimde kasık ağrım oluyor normal diye okudum. Bu gün tam 5 +0 oldum ama hâlâ gidemedim bennormalde 5. yada 6. haftada gidiyorlar sanırım
Sizede hayırlı olsun inşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilirizHayırlı olsun öncelikle size de :) ben de beklicem biraz daha :)
Hadi yaa geçmiş olsun senin 1 saat falan sürmüştü sanki kasık ağrın öyle hatırlıyorum, gidebilirsem onu da sorarım İnşaAllah. Aynen genelde 6. hafta git diyorlar ama bakalımBende de kaşık ağrısı var ama idrar yolu enfeksiyonu cıktı onun etkisi olma ihtimali yüksekmiş ilaç kullanıcam sende doktora sor istersen belli olmaz ve 6. Hafta gitmek en mantıklısı kalp atışını duyuyorsun ve tamam şuan herşey yolunda diyorsun
Sabırsızlıkla beklıyorum doktor kontrolunuCanım bence sen şimdi uygulamayı yani son adet tarihini baz al, doktorun zaten tam kaç haftalık olduğunu söyler sana bebeğin boyutuna göre, o zaman uygulamayı güncellersintabi bu benim fikrim canım, ne olursa olsun hep son adet günü önemseniyor ya ondan böyle dedim
Ilk tahliler önemli canım onu yaptırdıktan sonra kalp atışına gidersin benceGünaydın kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor hamilelik ..
kızlar kasık ağrısı normal dimi bir de ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekir.. ☘
Rahim genişlemesi falan olabilir bi arkadaşımın 7. haftada kanaması olmuştu düşük sanıp acile gitmiş doktor ne düşüğü burda iki tane bebek var demişGünaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi varrandevum cuma günü. Ağrım falan da yok
Evet pozitif hayirlisi olsunBeta hcg 364 çıktı ☺ Pozitif demek herhalde
Adet gününü baz alman gerekiyor benim bildiğim. Çünkü adet başlangıcını hamilelik başlangıcı sayıyor doktorlar. Heralde aşılama olması bunu değiştirmez ama yine de doktor bilir tabiBi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?
Günaydın canım. Geçen hafta bende de olmuştu azıcık doktoruma söyledim korkulacak bir şey değil dedi. Progestan Biogest fitilini verdi her akşam uyumadan önce kullanıyorum. Kullandıktan sonra bir daha gelmedi. Bebek yerini sağlamlaştırdıkca öyle gele biliyormuş. Önemli olan kırmızı kan gelmesin kırmızı kan tehlike belirtisiGünaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi varrandevum cuma günü. Ağrım falan da yok