Hic takma cnm kafana kiloyu ne yapacaksin vallaha seni zorlar bel kalmaz kendi çizgisin de gidiyorsa tmm bizim hanımefendi kendi cizgisinda gidiyor dogdu dogali cokta hareketli ondan hic takmiyorum kuzenimin bebegi 8 aylik olacak daha cocuk sagina soluna dönemiyor kilodan 11 kilo vardir tasiyamiyorum onu benBen cok takmıyorumda hemsiremiz sagolsun. Emzirmiyor musun ? Sürekli emzir . Ön süt alıyor sanırım gibi konusup duruyor. Bide duyuyoruz aynı donem doganlarda fazla kilo. Ama masallah beslenmesi güzel. Ben yetermiyormuşum gibi hissettiriyorlar ya ona sıkılıyorum.
Saglıklı olsunlar saglıkla mutlu büyüsünler
Yaramazliktan tutmuyordur cnm bende gecen gördüm tuttugunu biberonla vermiyorum süt ama bir yere gidersem vs sagdiklarimdan veriyorum bi baktim kendi almis yatmis içiyor. Ama ayda yılda bir biberon veriyorumKızlar sizin bebişler biberon tutmayı öğrendiler mi bizimki hiç tutmuyo naptıysam arada ben içirirken bi yanından kavrıyo ben bırakınca o da bırakıyo oturuyorum karşısına alıştırma biberonu var saplı onu alıyorum kendim yapıp gösteriyorum bak böyle yapicaksin diye sonra elini alıyorum ona tutturuyorum ama alıp yere vuruyo tak taknerdeyse yürüyecek ama biberon tutmuyo tembel herif anneme sordum şimdiye tutması lazımdı ama seninki hınzır eli ayağı durmuyo biberonu tutsa yaramazlık yapamicak elleri dolu olacak diyor belki ondan mı diyorum
Bazı ebeler 9.ayda kızamık aşısına çağırıyor diye duydum, bizimki bahsetmedi bile.. Benim fikrim yaptırma, zaten 12.ay aşısında bu doz olacak diye biliyorumİyi aksamlar . bu ay aşı olan var mi . biz 11 haziran dogumluyuz ama yarin icin asiya cagirmislar ay asisida degil ne icin tereddutde kaldim
Ayy bilemedm biz 9 ayda asi olamdik sadece kontrol vardi karistirdilar mi acaba bunlar asiyi . asi kartinda yazmadilar tarih biz sizi arayacaz dedilee bende hic ustune olmadim . zaten pek umursamiyolar bisey soruncaBazı ebeler 9.ayda kızamık aşısına çağırıyor diye duydum, bizimki bahsetmedi bile.. Benim fikrim yaptırma, zaten 12.ay aşısında bu doz olacak diye biliyorum
Kızamık aşısı cnm mülteciler çoğaldığı icin salgında çoğalmış sağlık bakanlığı hatırlatma dozu eklemis biz pazartesi olacağız. Ankaradayım burada cok mülteci bulaşsın istememAyy bilemedm biz 9 ayda asi olamdik sadece kontrol vardi karistirdilar mi acaba bunlar asiyi . asi kartinda yazmadilar tarih biz sizi arayacaz dedilee bende hic ustune olmadim . zaten pek umursamiyolar bisey sorunca
Hm sagol canim valla e nabizdan bile baktim bu ay asi gorunmuyo icim rahatladi . 12 ayda asi gosteriyo artik . Rabbim korusun evlatlarimiziKızamık aşısı cnm mülteciler çoğaldığı icin salgında çoğalmış sağlık bakanlığı hatırlatma dozu eklemis biz pazartesi olacağız. Ankaradayım burada cok mülteci bulaşsın istemem
Geçmiş olsun inş sizinki benim anlattığım duruma gitmez ve farklıdır. Bizim diş çıkarken bi ates başlamıştı diş ateşi sandık ama düşmeyen düştükten sonra tekrar çıkan sekilde ek hiç bir semptom olmadan sürdü o arada doktora gittik 3 gün gecmezse getirin dedi 3 bitti 5 bitti 120 saati aştığı halde (kanda da bisey cıkmamıstı) düşmeyen ateş nedeniyle hastaneye yattık 10 güne yakın. Dehidrasyon vücutta sıvı kaybı başlamıştı bezlerini de gözlemleyin çişini normal zamanki gibi mi yapıyor vs. Ates cok mühim benim bebişin atesleri cok direncli oluyor covid geçirdik onda da ateş sürdü 3 gün en son yine hastane ile düşebildiKızlar merhaba benim kızımın alt iki dışı çıktı salı günü hiç Bi şey yokken ateslendi ama 38 i geçmedi dusmedi de direncliydi çarşamba düşmeye başladı ama 10 saatte bir 38 i bulmayan ateş oldu kol altından olcuyorum eli sürekli ağzında burnu kaşınır gibi çok hafif burnu çekince bi şey geliyor uyurken de arada öksürük oluyor dün dr a götürdüm dis cikarior dedi eldivenle ağzına bakti ama boğazına bakamadi zor acti zaten bugün hala 10 saatte kol altında 37.8 falan oluyor ateş dis bu kadar ateş yapar mi normal mi tekrar mi götürsem ne kadar zamanda patlatiyorlar sizin de başınıza geldi mi
Bende siz hibi düşündüm Dr da zaten aşı olsun demişti. Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz demişti ama riske atmak istemedim artık mülteci çok fazla AVM ye bile kapabilirler asisiz çocuklardan. Alerjisi olmasına rağmen yaptırdım cuma günü Son bir ay da kaç gram almis sizin bebiş bu aradaSelam kızlar
Bizde ay başında kontrole gittik 8.400 kilosu
Kızamık aşısını yaptırdık doktorumuz önerdi
Etrafta o kadar aşısız çocuk var ki artık ben çok korkuyorum her türlü hastalık var
Tek dişi benim kızımında ama yakında ikincisi çıkacak gibi
Aşı önemli yaBende siz hibi düşündüm Dr da zaten aşı olsun demişti. Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz demişti ama riske atmak istemedim artık mülteci çok fazla AVM ye bile kapabilirler asisiz çocuklardan. Alerjisi olmasına rağmen yaptırdım cuma günü Son bir ay da kaç gram almis sizin bebiş bu arada
Benimki de iştahlı ama kiloyu az almış gibi geliyor. Alerji olunca verecegim şeyler çok kısıtlı . 1.5 ayda yarım kilo almış. Ben mama vermiyorum emiyor ama bilmiyorum göğüslerim buruşuk buruşuk inşallah süt vardır yani emiyor ama ne kadar çıkıyor ne emiyor bilinmezAşı önemli ya
Aynı hassasiyeti doktorumuzda gösteriyor mutlaka olmalılar diyor
6.ayda kontrole gitmiştik o zaman 7.200 dü sanırım 3 ay sonra 8.400 olmuş iyi gidiyor dedi doktor
Benim kız en fazla 120 ml mama içiyor mesela çok çok aç olması lazım onu bitirmesi için
Her şeyden tattırıyorum yiyor ama obur bir çocuk değil
Emiyorsa ihtiyaci kadar çıkıyordur cnm süt sagmiyormusun hicBenimki de iştahlı ama kiloyu az almış gibi geliyor. Alerji olunca verecegim şeyler çok kısıtlı . 1.5 ayda yarım kilo almış. Ben mama vermiyorum emiyor ama bilmiyorum göğüslerim buruşuk buruşuk inşallah süt vardır yani emiyor ama ne kadar çıkıyor ne emiyor bilinmez
Ben bunu bir ara bi arkadaşımdan duymuştum ya.Oda vitaminlerine baktırdı diye hatırlıyorum, sende bi baktır canımEmzirmeden konu açılmışken, emzirirken mide bulantısı yaşıyormusunuz hanımlar? Çok şükür bebiş daha yeni memenin ne oldugunu anladı uzun sure emiyor ama sonrasında cok kötü midem bulanıyor hamilelikte ki gibi ek vitamin almıyorum ondan mıdır?
Yok canım sagmiyorum doğum yaptığım iki hafta sagdim sonra bıraktım ben ilk aylar kilo da iyi alıyordu mama desteği hiç vermedik. Ben de olmuyor mide bulantısı . Ben vitamin de almıyorum artı kaç aydır süt ve süt ürünleri tuketmiyirum fakat bende çok zayıfladım evlendiğim kilonun altindayim şu an. Vitaminlr alakalıdır büyük ihtimalle reflü gastrit vs hastalığın yoksaEmiyorsa ihtiyaci kadar çıkıyordur cnm süt sagmiyormusun hic
Çok geçmiş olsun canımsucculentaski olmuşlardı görünce yazar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?