İnşallah geçecek canım.biz herşeye başladık vallahi şu an tek vermediğim yumurta akı.doktor onu da dene dedi ama çekiniyorum.yanaklar azaldı çok enteresan biliyor musun
İnş geçer cok gecmis olsun ya. Ben de her şeyi veriyorum herhangiİnşallah geçecek canım.biz herşeye başladık vallahi şu an tek vermediğim yumurta akı.doktor onu da dene dedi ama çekiniyorum.yanaklar azaldı çok enteresan biliyor musunama dünden bu yana kaş hizaları kızardı mahvoldu kaşınıyor da,ben büyük çoğunluk süt ürünlerinden şüpheleniyorum ama tamamen kesme gibi bi niyetimiz de yok doktorun da bizim de.bence zamanla hep kaybolacak sabır.
Bugün kan tahlili de verdik geçen hafta covid olduk mahvoldu yavrum.sanırım kanı düşük pazartesi bakacak dr.onca zaman düzgün bişey veremeyince o kadar normal geliyor ki
Aynen canım hepimize geçmiş olsun.benim de hastanede damarı bulamadıklarında artık çaresizlikten elini ısırması gözümden gitmiyorİnş geçer cok gecmis olsun ya. Ben de her şeyi veriyorum herhangi
Bir şeyden sakınmıyorum ama sanki havuç yediğinde çoğalıyor gibi.benimki de covid geçirdi ateşi evde 2 gün düşüremedik hastaneye gittik serumlarla düşürdüler içim gitti yavrumun o hallerine yazarken bile gözüm doldu inan. İnş hemencecik atlatır senin yavrun da kıyamam ya şu bebeler hasta olmasın ya
İlk 6 ay canım immün sistem olmadıgından daha kolay atlatıyorlarmıs sonrasında zor geciriyorlar bizde malesef tecrübe edinerek öğrendik 2 aylıkken gecirdi ateşi bile yükselmedi diyebilirim bide 9 aylıkken gecirdi yeni atlattık sayılır onda mahvoldu benimde kuzumAynen canım hepimize geçmiş olsun.benim de hastanede damarı bulamadıklarında artık çaresizlikten elini ısırması gözümden gitmiyorderler ki covidi çocuklar kolay atlatıyor kesinlikle katılmıyorum bizimkini çok sarstı
Sizede çok geçmiş olsun biz toparladık şükür iki gün ateşlendik sonra geçti 400gr fln verdi ama normal yani hastalandığımızda bizde kilo veriyoruz inşallah birdaha hasta olmazlarAz bi rahat hissetmeye başladığım için kendimi cevap yazayım sana dedim canım.bende pazar pozitif çıktım aslında kendim çok zorlanmadım yatamadım bile ama o gece bebeğimde başladı ateş.günlerin nasıl geçtiğini yada yaşadım mı hiç bilmiyorum.çok fena ateş yaptı oğlumda mahvolduk.dört saati dolduramadık bile biz parol dolven dönüşümlü vermek için.dolven bi nebze iyi geldi ama parol hiç etmedi.iki gecedir panzeri polikliniğini boyluyoruz.iki buçuk günün ardına sanki bu sabah bi nebze düştü gibi ateş inşallah çıkmazsa geneperişan oldu oğlum 750gram falan zayıflamış.hiçbirşey yemedi sadece bi nebze emdi onun da büyük kısmını geri kusmuştur.antibiyotik verdiler bize de aslında kullanmayacaktım ama ciğere enfeksiyon yerleşmemeli için veriliyormuş.sabah rahatladıktan sonra verdim.günde bir zaten ve üç gün.sana korku vermek için değil sadece bir kaç gün zorlayıcı olduğunu ama geçici olduğunu bil diye yazıyorum.ben kendimi hep öyle motive etmeye çalıştım,benim iki tane daha oğlum var onlar da ateşlendiği için de çok zor geçti.fırsat bulursan dinlenmeye çalış bulduğun fırsatta
Sağol cnm şükür iyileştik
Canım çok geçmiş olsun bizimkinde de yoğurt alerjisi var sanırım ne zaman yoğurt yedirsem poposu pişik oluyor ve kolay kolay geçmiyor pudrayla geçirmiştim en son olduğunda sonra korkumdan yoğurt veremedim bir daha az az veriyorum 2 günde bir tatlı kaşığı kadar. Yoğurdu hazır mı alıyordun evde mi mayalıyordun ben evde mayalayıp denemek istiyorum bir de ama korkuyorum yine pişik olur diye zaten diş sancısı çekiyor çocuk arka arkaya 4 aydır 7. Dişini çıkardı dün bi de üstüne pişik binmesin diye korkuyorumN NilPerisi D denizanaLesaM bugün bezmialem ünv hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm selimi egzama için,kaşımaya başlamıştı çünkü...
sadece yüzünde olduğu için merhem vermedi daha doğrusu yüzde olunca vermek istemiyoruz dedi (halbuki büyük oğlumda 2 aylık falandı kullanmıştık)
Vücudunda da ara ara kızarmalar olduğunu yoğurttan şüphe ettiğimi söyledim, kakasını sordu ishal ve mukuslu gibimi diye yok dedim.. Sonuç olarak nemlendirici sür sadece dedi.. Karnında falan da olursa o zaman alerji doktoru yada gastroenteroloji doktoruna gidersin dedi.. yumurta ve süt alerjisi var mı diye kan verdik birde kan sayımı vs... Tahlil içeriğine baktım ayrıyetten kazeine de bakılacakmış sonuçların çıkması 1 hafta sürüyor..
Evde mayalıyorum canımCanım çok geçmiş olsun bizimkinde de yoğurt alerjisi var sanırım ne zaman yoğurt yedirsem poposu pişik oluyor ve kolay kolay geçmiyor pudrayla geçirmiştim en son olduğunda sonra korkumdan yoğurt veremedim bir daha az az veriyorum 2 günde bir tatlı kaşığı kadar. Yoğurdu hazır mı alıyordun evde mi mayalıyordun ben evde mayalayıp denemek istiyorum bir de ama korkuyorum yine pişik olur diye zaten diş sancısı çekiyor çocuk arka arkaya 4 aydır 7. Dişini çıkardı dün bi de üstüne pişik binmesin diye korkuyorum
Canim bu alerji işi zor vesselam. Ne kadar tahlil yapılsa da tam net cikmayabiliyor. Ben de kendi arastirmalarimla mertin alerjisini oğrendim yoksa testleri temizdi ama birkaç gündür az az yumurta veriyorum. Sanırım mertin esas alerjisi süte. Çünkü yumurtada henüz çok bi tepki vermedi vücudu. (Yani İnşallah öyledir daha 3.gunumuz bu)N NilPerisi D denizanaLesaM bugün bezmialem ünv hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm selimi egzama için,kaşımaya başlamıştı çünkü...
sadece yüzünde olduğu için merhem vermedi daha doğrusu yüzde olunca vermek istemiyoruz dedi (halbuki büyük oğlumda 2 aylık falandı kullanmıştık)
Vücudunda da ara ara kızarmalar olduğunu yoğurttan şüphe ettiğimi söyledim, kakasını sordu ishal ve mukuslu gibimi diye yok dedim.. Sonuç olarak nemlendirici sür sadece dedi.. Karnında falan da olursa o zaman alerji doktoru yada gastroenteroloji doktoruna gidersin dedi.. yumurta ve süt alerjisi var mı diye kan verdik birde kan sayımı vs... Tahlil içeriğine baktım ayrıyetten kazeine de bakılacakmış sonuçların çıkması 1 hafta sürüyor..
Geçmiş olsun canım,hepsi ayrı konuşuyor gerçekten.bizde geneli kortizonlu krem verdi ama ben kullanmadım içim el verip,bak seninki de yüzde olunca vermek istemiyoruz diyormuş.ben de bir yaş için çok umutluyumN NilPerisi D denizanaLesaM bugün bezmialem ünv hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm selimi egzama için,kaşımaya başlamıştı çünkü...
Laktozsuz yogurda devam etmiyormusun cnmCanım çok geçmiş olsun bizimkinde de yoğurt alerjisi var sanırım ne zaman yoğurt yedirsem poposu pişik oluyor ve kolay kolay geçmiyor pudrayla geçirmiştim en son olduğunda sonra korkumdan yoğurt veremedim bir daha az az veriyorum 2 günde bir tatlı kaşığı kadar. Yoğurdu hazır mı alıyordun evde mi mayalıyordun ben evde mayalayıp denemek istiyorum bir de ama korkuyorum yine pişik olur diye zaten diş sancısı çekiyor çocuk arka arkaya 4 aydır 7. Dişini çıkardı dün bi de üstüne pişik binmesin diye korkuyorum
Kızlar selam ,N NilPerisi D denizanaLesaM bugün bezmialem ünv hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm selimi egzama için,kaşımaya başlamıştı çünkü...
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun bizimde mesela şuan silik renkli ara ara kızarıyor.. Beyaz tenli olmanın çilesini çekiyorlar sanırımKızlar selam ,
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kasıntı varsa hipokort iyi gelmişti ama kortizon sonucta son care. Ben Ardene havuç alerjisi olduğunu düşünüyorum kestiğimde sönüştüğünü gözlemledim. Ama tamamen geçmedi.
Biz 4 gündür ates ve ishalle uğrasıyoruz. Git gel devlete sonuc yok serum bile taktıramadık düşünün. Napcam bilmiyorum bugün özelden doktorla konustum antibiyotik ve maflor verdi benzer durum yasadınız mı?
Bizim yumurtaya çıkarsa şaşar kalırım hiç şüphelenmedim ondanCanim bu alerji işi zor vesselam. Ne kadar tahlil yapılsa da tam net cikmayabiliyor. Ben de kendi arastirmalarimla mertin alerjisini oğrendim yoksa testleri temizdi ama birkaç gündür az az yumurta veriyorum. Sanırım mertin esas alerjisi süte. Çünkü yumurtada henüz çok bi tepki vermedi vücudu. (Yani İnşallah öyledir daha 3.gunumuz bu)
Allah yardımcımız olsun. 1 yaştan sonra geçer diyorlar bakalım.
Bizimkinde de ufak bi açıklık var tam kapanmamış dişlerle uğraşmaktan çok meşgul olduğu için bütün vitaminleri oraya çekti heralde ama yaz geldi biraz güneş görsün kapanır dedi ebe gelecek ay ilerleme olmazsa vitamin takviyesi yapalım dediHerkese selam, biz menenjit aşısı olduk dün sabah. Bıngıldağı kapanmamış faha dedi doktor sizinkiler ne durum?
Demek ki bizimki de öyle oldu, benim ilk çocuğumda erken kapanmıştı bende telaş ettim o yüzden,Bizimkinde de ufak bi açıklık var tam kapanmamış dişlerle uğraşmaktan çok meşgul olduğu için bütün vitaminleri oraya çekti heralde ama yaz geldi biraz güneş görsün kapanır dedi ebe gelecek ay ilerleme olmazsa vitamin takviyesi yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?