2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim bebiş 3 ayda toplam 900 gram almış doktor normal dedi ama sizce? Az değil mi ya
Bizde de son iki aydir hic kilo alaimi olmadi canim ama zaten kilosu iyi oldugu icin normla geldi bana . dis cikarma ,emekleme yurume cabalari kilo alimini yavaslatiyo ilk kizimda da boyle olmuştu ,saglikli ose kilo onemli degil bence. Benim de tasirken falan belim agriyo ,az zayif olsa hem kendine hem bana fayda

Kızlar selam .. ben bir kaç gündür stresten ölcem .. adetim gecikti ama korunuyoruz (prezervatifle) yani hamile olma ihtimalim varmı ? Tırsıyorumm kızlar yaaa korunarak hamile kalan varmı
Normal bence ben ilk alti ay adet olmadim gecen ay iki seferdir adet oluyorm 15 günden fazla surdu . dr gittim ilacfalan verdi , yani duzensizlik oluyo mutlaka yinede dr gitme sansin varsa icin rahat eder

Normal bence ben ilk alti ay adet olmadim gecen ay iki seferdir adet oluyorm 15 günden fazla surdu . dr gittim ilacfalan verdi , yani duzensizlik oluyo mutlaka yinede dr gitme sansin varsa icin rahat eder
Ben doğumdan 4 ay sonra adet görmeye başladım her ay düzenli oluyordum yani 5 aydır düzenli adet gördüm ilk defa böyle oldu … umarım dediğin gibidir

Kızlar selam .. ben bir kaç gündür stresten ölcem .. adetim gecikti ama korunuyoruz (prezervatifle) yani hamile olma ihtimalim varmı ? Tırsıyorumm kızlar yaaa korunarak hamile kalan varmı
Canım ben 7. Aya kadar hiç adet olmadım olduğumda da 15 günü geçmişti hala durmamıştı doktora gittim 1 yıla kadar adet düzensizliği normal dedi adetimi düzenlemek için de doğum kontrol hapı verdi hormon dengemi bozuyor diye kullanmak istemiyordum ama mecbur kansızlıktan ölmemek için kullandım 2 aydır kullanıyorum şimdi bi doktorla görüş istersen prezervatifle kazara hamile kalma ihtimalin çok düşük çünkü

Test yaptin mi cnm

Kozlar bugün nihayet oldum ama baya sancılı geçti baş ağrısından öldüm tüm hafta sonu

Kozlar bugün nihayet oldum ama baya sancılı geçti baş ağrısından öldüm tüm hafta sonu
Sen geciktm dedin baktim bende gecikmisim ekimden beri tam zamaninda oluyordum bakalm sprail var ama insan yinede şüphede kalıyor

Kızlar korona olduk biz ya .. napacağız …
Az bi rahat hissetmeye başladığım için kendimi cevap yazayım sana dedim canım.bende pazar pozitif çıktım aslında kendim çok zorlanmadım yatamadım bile ama o gece bebeğimde başladı ateş.günlerin nasıl geçtiğini yada yaşadım mı hiç bilmiyorum.çok fena ateş yaptı oğlumda mahvolduk.dört saati dolduramadık bile biz parol dolven dönüşümlü vermek için.dolven bi nebze iyi geldi ama parol hiç etmedi.iki gecedir panzeri polikliniğini boyluyoruz.iki buçuk günün ardına sanki bu sabah bi nebze düştü gibi ateş inşallah çıkmazsa geneperişan oldu oğlum 750gram falan zayıflamış.hiçbirşey yemedi sadece bi nebze emdi onun da büyük kısmını geri kusmuştur.antibiyotik verdiler bize de aslında kullanmayacaktım ama ciğere enfeksiyon yerleşmemeli için veriliyormuş.sabah rahatladıktan sonra verdim.günde bir zaten ve üç gün.sana korku vermek için değil sadece bir kaç gün zorlayıcı olduğunu ama geçici olduğunu bil diye yazıyorum.ben kendimi hep öyle motive etmeye çalıştım,benim iki tane daha oğlum var onlar da ateşlendiği için de çok zor geçti.fırsat bulursan dinlenmeye çalış bulduğun fırsatta

Kızlar korona olduk biz ya .. napacağız …
Geçmiş olsun canım.

Kilo alımları yavasladı mı bebeklerin ? 3 aydır ayda 250 gramdan fazlasını almıyo bizimki. Doktor güzel diyor ama bilmedm. 9.300 üz daha biz ve sanırım sonunda ilk dişimiz cıkıcak kabarmıs . Bizimki sürekli tutunıp ayaga kalkıyo yürümeye calısıyor . Sürekli ayakta yada kucakta duracak. Cok yoruldum artık..

Ayni durumdayiz canim asla oturmak istemiyo kucakta yada tutunarak ayakta durmak istiyo . bizde iki aydir hic kilo almadik hatta vermis biraz ama sorun etmiyorum ben hareketlendikce yavaslar zaten .

8.350 gramız biz cnm üzülme kiloya

8.350 gramız biz cnm üzülme kiloya
Ben cok takmıyorumda hemsiremiz sagolsun. Emzirmiyor musun ? Sürekli emzir . Ön süt alıyor sanırım gibi konusup duruyor. Bide duyuyoruz aynı donem doganlarda fazla kilo. Ama masallah beslenmesi güzel. Ben yetermiyormuşum gibi hissettiriyorlar ya ona sıkılıyorum.

Ayni durumdayiz canim asla oturmak istemiyo kucakta yada tutunarak ayakta durmak istiyo . bizde iki aydir hic kilo almadik hatta vermis biraz ama sorun etmiyorum ben hareketlendikce yavaslar zaten .
Saglıklı olsunlar saglıkla mutlu büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…