2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Aynı dönemlerde meme reddiyle boğuşuyorduk. Geçen aklıma geldin ne yaptı acaba diye. Sen de vazgeçmemişsin
Bizimki de yeni idrak etti memeyi. Çok mutlu ediyor beni. Doğumdan beri ilk defa rahat rahat emziriyorum.
Bende mide bulantısı olmuyor canım ama takviye kullanıyorum. Belki ondandır.

Meme reddi benimde aklima geldiginde sen hep aklımdan geçiyorsun cnm :) Defne sayesinde birazda pes etmedim mama icmiyor sevmiyor cok şükür bu gunleride gördük Aliş nasıl
Bende bi test vereym cnm büyük olasılıkla viteminler azaldi
Ne guzel zayfilamissin cnm bende zayiflama yok

Ben canim dogumdan sonra hemen basladi bende hala devam ediyo . gecen dr gittim tekrar vitamin kan ilaci falan verdi . o yapiyomus ama asiri mide bulantisi ve bayilma gibi bir his oluyo bende .

Hayır

Ben dvt geçirdiğim için kalp damar doktorum öyle uygun gördü
Merhaba geçmiş olsun dvt belirtiniz neydi acaba
çok geçmiş olsun merhaba. Size bir şey danışmak istiyorum. Sadece otururken ya da ayaktayken bacaklarımda soluk beyaz lekeler beliriyor. Ayaktayken bacağım biraz kızarıyor ve sanki bazı yerlere kan gitmiyor gibi beyaz solgun lekeler ortaya çıkıyor düğme bozuk para büyüklüğünde. Uzanıp yatınca hemen kendiliğinden geçiyor kaşıntı kabarıklık yok. Damar tıkanıklığı belirtilerinden biri mi bu durum ? Sizin de böylemiydi

Ben canim dogumdan sonra hemen basladi bende hala devam ediyo . gecen dr gittim tekrar vitamin kan ilaci falan verdi . o yapiyomus ama asiri mide bulantisi ve bayilma gibi bir his oluyo bende .
Bayilma hic olmadi cnm bende vitaminlerime devam wdeyim tembellik yapip icmiyorum

Bizim mama da vardı devrede. Ama şimdi bıraktık emiyor sadece. İşteyken dr biberonla sütümü alıyor. İyi şükür canım ya. Ek gıda sürecimiz çok iyi gidiyordu. O sallantıya girdi şimdi. Böyle gel gitli yaşıyoruz :) defnekuş nasıl :)

Cok sağol. Toparladık ama dirençli bir ateş geçirdik hastane fln derken öyle düşürdüler eşim de zatürree oldu biraz ağır geçti. Bizimki

Ah ya çok üzüldüm. Alişin de ateşi 41 oldu bir kez. hastanede düşürdüler bir daha çıkmadı öyle ama max 38-39 oldu evde düşürebildim. 5 günü geçerse hastaneye yatırıyorlarmış kartal eğitim araştırma çocuk polikliniği falan demişti doktor. Bayılacaktım.
Eşine de çok geçmiş olsun. Biz hafif atlattık şükür..

Defnoşumuz iştahsız bir bebek agızını 1 cm dahi açmıyor pesinde koşmakla geçiyor günüm yürümeye çalışıyor kendince ama yalnız bırakamıyorum yere yapışıyor bugün kızamık aşısı oldu pek bi nazlı kilosu 8.700 gram 1 ayda 200 gram almis

Evet bizim 5. Günde kartal eğitim arastırmaya yatırdılar şubatta hastalandıgımızda sonra ben tek basıma bi kolda serum cocugu tutamadım wc dahi Zor gidiyorsunuz allah ysatmasın cok zordu özele sevk istedim geçtim 5 günde öyle yattık. Sebebi ise bulunamadı her şey temiz cıktı ama nelerden süphelendiler neler, allah korusun bebeler hasta olmasın evde sistem duruyor resmen

Teyzeleri bu arada selim pazar günü öne doğru emeklemeye de başladı
Maşallah. İlk emeklediğinde çok devriliyordu kafa göz cok vurdu hep peşindeydik. Şimdi ama maşallah nası hızl ı hızlı gidiyor, tutunup kalkıyor filan. Ama bi yandan da bu ay her şeye tutunup ağlama güncellemesi gelmiş:)) çok inat inş böyle devam etmez uykuları da bi düzeltemedik o beni mahfediyoe

Cok gecmis olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…