2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştı
Ben sabah akşam aç olarak gynotaedyferon demir folik asit içiyorum ve tekrardan yemeklerden sonra tok olarak yıne sabah aksam folibol içiyorum

Ben de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştı
Doktor ne dediyse o şekilde kullan ben iki kere içiorm

Merhaba canım bende öyleyim. Midem bulanmiyor. Göğüs hassasiyeti var kendim değince bile aciyir ve göğsümde damarlar baya belirgin oldu. Ben de daha duymadım kalp atışını biraz geç gitmeyi düşünüyorum 9. Hafta gideyim diyorum merak etme bişey yoktur olsa muhakkak bı leke kanama şiddetli ağrı olur. Dediğin gibi arada kasık ağrısı giriyor adet ağrısı gibi ayakta durdugum zaman seninde mı öyle?

Aynen canim duyulmadı hatta yolk keseside gözükmedi dr 5 haftanın içinde normal görememiz dedi
Yaa su an kafam karıstı benımde ben de yolk gorundu ama atıs alamadım dedı betaya göre de 5+... Bılemedım, yarın olsun hayrolsunn ınsallah, bana da cuma gunu hayrolsunn

Yaa su an kafam karıstı benımde ben de yolk gorundu ama atıs alamadım dedı betaya göre de 5+... Bılemedım, yarın olsun hayrolsunn ınsallah, bana da cuma gunu hayrolsunn
Inşallah canım ama yolk vasa bebekte vardır ama küçük diye gözükmez bide benim kese boyu 15.96 di 20 altı olduğu içinde gözükmedi duyulmadı normal yani seninde öyledir vajinal ultrasonda bile 10 cm olunca yolk kesesi gözüküyor ama kalp duyulmuyor

Canım geçmiş olsun. Rabbim sana sağlıklı hamilelik nasip etsin tekrardan . Çok üzüldüm

Canim yolk kesesi bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor diye biliyorum bende. Eğer küçükse duymayabilir kalp atışını. Sen şimdiden üzme kendini stres yapma bebeği de etkilemesin . Gideceğin zamanı bekle bakalım Rabbim ne gösterir ümitsiz olma.

Geçmiş olsun canım lütfen moralini yuksek tut

Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi

Kızlar beta sonucu 19031 cıktı, kacıncı hafta olur acaba bu
Canım benım kzımda 6+2 de betaya bakılmıştı . Onunki 62binlerde çıkmıştı ama herkesin aynı olcak diye bişey yok . Katlanarak giden bir şey ya bu herkesle farklı ilerler

Takipte kalın kanama ağrı olmadığı sürece acillik bişey yoktur inşallah.. sabah doktorunuzu arayıp bilgi verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…