2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende hep okuyorum yazilanlari ama pek yazmaya firsat bulamiyorum kizlarimdan dolayi.. kanama ve dusuk riski olan arkadaslarimin Rabbim yardimcilari olsun insallah sagsaglim kavusmak nasil olur bebislerimize Benimde randevum pazartesi haftaya, merakla bekliyorum... cunku 1 hafta once biraz geriden geliyordu bebegim ve kesede bebek gorememistik kalp atisida yoktu..
Sohrab ayni senin duygularini bende yasiyorum cnm beklemek cok zor... ama baska caremiz yok

bekleyip görecez aynen ,hayırlıysa saglıklıysa inşallah gebeliklerimiz devam eder,düne göre çokçok daha iyiyim,inşallah hepimiz için en hayırısı olsun..ama cok zormus cıdden bu işler

bekleyip görecez aynen ,hayırlıysa saglıklıysa inşallah gebeliklerimiz devam eder,düne göre çokçok daha iyiyim,inşallah hepimiz için en hayırısı olsun..ama cok zormus cıdden bu işler
Aynen cnm.. bende gecen Hafta daha kotuydum simdi iyiyim.. kotu dusuncelerden uzak duralim
Insallah duyariz kalp atislarini

Benim yeğenim kesede görünmedi kalp atışı görünmedi sonra gelişim geriden alalım diyen doktor bile oldu ama Ablam başka doktora gidince her şeyin normal olduğunu sadece küçük olduğunu söyledi doğdu şimdi 1 yaşını geçti şükür sağlıklı

Benim doktorum gec döllenme oldugunu soyledi.. bakalim
Nasip hersey belli olcak 2/11 de

İkiz olduğu kaçıncı haftada belli oldu canım bir de beta hcg yuksek mi çıkmıştı ikiz olunca ☺
İkiz olduğu 6+5 de belli olmuştu canım bende çok büyük bir beta hcg artışı olmadı ama normale göre yüksekti

İkiz genetikmiş canım biz araştırdık benim dıdısı eşimin dıdısı biraz zor
Ya tek yumurta ikizleri genetik değilmiş galiba çift yumurta ikizleri genetikmiş benim ailemde var ama hiç tahmin edememiştim olacağını

Bazen o dolgunluk hıssi de olmuyor ama sonra minik minik batıyor rahatlıyorım, sende oyledır, içini ferah tut, senın kese sat İle uyumluydu deıl mı, benım 5+...haftadyım sanırım ben
Benimde üç gün geri canım 6+2 de gittim karından ultrasonda 5+6 çıktım

Anne sütü cidden cok önemli, bagısıklık acısından. Ben de cok erken gösterdi hastalık kendını, cok sukur kendımı sıcak tuttugum sürece sıkıntı yok, ama ısınma problemi herzaman var..
Bende öyleyim doğduğum gün evlatlık vermişler beni hiç anne sütü almamışım ısınma problemi bende de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…