2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O resım var mı cnm, duruyor mu

çok garip toxoplazmaya bakılması gerekli diye biliyorum. Zorunlu testlerden değil mi acaba? Nereye gidiyorsunuz doktora? Devlette zorunlu programda mı bu testler bilmiyorum ama öyleyse bir devlete mi gitseniz.
Ilkinde üniversite hastanesine gittim yarı özeldi istemediler, ikincisinde direkt devlet hastanesine gittim o da bisey istemedi. 1 buçuk ay sonra özel hastaneye git orda test yapilacak ekipmanlar devlet hastanesinde yok dedi sadece

Merhaba beni de eklr misnz dr gıtmedm ama, son sata gore 5 haftalık gorunuyo takvımde muhtemel dogum tarıhı 27 hazıran ama ikinci olacak daha erkende olabılır
Bende ekleyin 1 Eylül son adet tarihi 3 bebeğim 38 yaşındayım inşallah gebeliğim ilerler de Burada kalırım

Ilkinde üniversite hastanesine gittim yarı özeldi istemediler, ikincisinde direkt devlet hastanesine gittim o da bisey istemedi. 1 buçuk ay sonra özel hastaneye git orda test yapilacak ekipmanlar devlet hastanesinde yok dedi sadece

1.5 ay sonrayı ikili test için falan demişlerdir. Bilemedim ben de..

Ay deme kız öyle 45 yaşında anne olanlar var gayet sağlıklı doğuyor çocukları. Bu arada bende tek çocuğum kardeş o kadar da gerekli birşey değil bence ben halimden memnunum
Gerçi tek çocuklara sorsan hallerinden çok memnunlar. Tüm ilgi onlarda el bebek Gül bebekler. Hayırlısı dedim ya kardeş olup kanlı bıçaklı düşman insanlar var.

Yaa çok güzel ama lütfen evdeki tek çocuk o diye ona boğucu ilgi göstermeyin ben bundan muzdariptim evdeki tek çocuk benim diye bana sarıyorlardı
Gerçi tek çocuklara sorsan hallerinden çok memnunlar. Tüm ilgi onlarda el bebek Gül bebekler. Hayırlısı dedim ya kardeş olup kanlı bıçaklı düşman insanlar var.

Merhaba sevgili üyeler... 5 haftalık gebeyim. İki günde bir kan veriyordum. Dün progesteron hormonum 14'e düşmüş, Progestan kullanmama rağmen. Beta HCG en son 797 idi. Dün 1100 olmuş. Fazla bir artış yok. İğne vurdurdum. İlaca devam ediyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Düşükle sonuçlanmaz inşAllah

Sağlık ocağına gitmiştim bugün kan sonucu almaya 95.78 cıktı
Bana dedi geç döllenme yada kimyasal olabilir dedi moralim çok bozuldune yapicam bilmiyorum

Yok adetim baktirmadim. Bende adet düzensizliği var .O yüzden ben öylesine yaptım testi evde 2 çizgi çıktı sonra kan verdim beta hcg 95.78 cıktı.
Son adet tarihine göre dokuz haftalıksan dokuza göre betan düşük canım. Senin bebek herhalde daha dört beş haftalık falandır. Yani daha çok yenidir adet düzensizliğin varsa böylr olması normal canım. Bi kaç gün daha bekle sonra doktora git kese o zaman görülebilir belki. Rabbim tamamına erdirsin canım. Çok şanslısın maşallah adet düzensizliğinde bile tutturmuşsun maşallah süphanallah

Bulantisi bazı günler azalan var mi acaba :/
Ben öyleyim bazı günler hiç gebe gibi değilim bazende bulantıdan bişe yapanıyorum. Acıkınca midem bulanıyor. Yemek yiyorum yine bulanıyor. Allah tan henüz kusmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…