2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kuzenime ikizlerinde aynısını yaşadı korkma ama tuvalet dışında kalkma kuzenimde sadece tuvalete giderdi 3 ay geçince tehlike azaldı
Oyy kuzum benım ya, iyiki gittin bakk, hiç ihmale gelmiyor bebişler bizi şimdiden yormaya basladı, rapor falan al hiç bişey sizden önemli deil
Geçmiş olsun canım yat hiç kalkma. Bol su iç hiç bişeyide kafana takma. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım.
Geçmiş olsun canım iyiki beklememişsin çok dikkat et wcde falan ıkınma inşallah iyi olur herşey Rabbim sağlık versin bebeklerine
Hepinize çok teşekkür ederim iyki varsınız

Evet canım düşük riski geçene kadar işe gitmeyeceğim
Oyy kuzum benım ya, iyiki gittin bakk, hiç ihmale gelmiyor bebişler bizi şimdiden yormaya basladı, rapor falan al hiç bişey sizden önemli deil

Geçmiş olsun canım iyiki beklememişsin çok dikkat et wcde falan ıkınma inşallah iyi olur herşey Rabbim sağlık versin bebeklerine
Evet wc ye gitmeye bile korkuyorum inşallah sağlıklı bir şekilde gelirler annelerine

Evet wc ye gitmeye bile korkuyorum inşallah sağlıklı bir şekilde gelirler annelerine
Canım öncelikle geçmiş olsun korkma bende öyleydim ya hiç kanamam kalmadi 4 gündür hiç kalkmadim wc dışında dünden beri kanamam kesildi inşallah seninde öyle olur sağlıkla gelsin bebisler

Kızlar beta sonucu 19031 cıktı, kacıncı hafta olur acaba bu
Valla bence beta değerin çok iyi bebiş az geriden geliyor olabilir belki yeni 6 ya girdi ama bu değerle boş gebelik olmaz gibi sen moralini yüksek tut çünkü cuma günü kalp atışı duyacaksın

Yok hiç bakılmadı 2 defa gittim ikisinde de folik asit kullanmaya devam et deyip yolluyolar

çok garip toxoplazmaya bakılması gerekli diye biliyorum. Zorunlu testlerden değil mi acaba? Nereye gidiyorsunuz doktora? Devlette zorunlu programda mı bu testler bilmiyorum ama öyleyse bir devlete mi gitseniz.

çok geçmiş olsun kötüyü düşünme şimdi. İyi kü gitmişsin vakitlice doktora

Merhaba beni de eklr misnz dr gıtmedm ama, son sata gore 5 haftalık gorunuyo takvımde muhtemel dogum tarıhı 27 hazıran ama ikinci olacak daha erkende olabılır

Canım öncelikle geçmiş olsun korkma bende öyleydim ya hiç kanamam kalmadi 4 gündür hiç kalkmadim wc dışında dünden beri kanamam kesildi inşallah seninde öyle olur sağlıkla gelsin bebisler
İnşallah canım benimde seninki gibi olur iki üç saattir hiç gelmiyor ama bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…