• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar wbc degerim 12.1 çıktı doktir da bisey demedi sizce normal mi

Canım gitsen iyi olur bence. Allahım esirgesin ne olur ne olmaz önlem almakta fayda var yarin kontrol ettirmeyi tavsiye ederim

Inşallah sorun olmadan sağlıklı gebelik geçirirsin 😔

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetin en güzel köşesinde ağırlasin Rabbim :KK43: bebeğin de saglikla ilerler inşallah kuzum.
Tekrardan başınız sağolsun. Üzülme desem de ne fayda :KK43:
Allah razı olsun amin inşallah çok zor bir aciymis bebeğim için dayanmaya çalışıyorum sonra dağ gibi babam gitmiş nasıl dayanayim diyorum İnşallah bebeğimi alırım sağlıkla o kaldı artık bana çok sağol canım

Başınız sağolsun Rabbim size sabırlar versin, mekanı cennet olsun babanızın 🤲🏻 İnşallah yavrunuz size sımsıkı tutunur sağlıkla alırsınız kucağınıza ♥️
Sağolun canim Allah razı olsun inşallah babam cennet bahçelerinde misafir olur torununu da alıp gitmez o bari kalır benimle dualarınızi eksik etmeyin çok sağolun 🤲

ahh sohrabb inşallah bir sonraki gidişine duyacaksın dua etmekten başka çaremiz yok biraz daha sabredelim sonu güzel olsun inşallah

Geçen hafta benim yaşadığım gibi bir şey olmuş sende de :KK43: öyle anlamsız bakmalar sorular gidip başka doktoru çağırıp göstermeler falan :KK43: ALLAH ım her şeyin hayırlısını versin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah

Ramazan amcamın ruhuna Fatiha bağışladım kardeşim nasıl dayan denilir bilmiyorum ama yavrun için sabretmeye çalış bu günler de geçecek ALLAH ım mekanını cennet eylesin yavrunu sana sizlere bağışlasın inşallah

bi kaç doktor aynısını dediyse doktora güven :KK43: ALLAH korusun sana bi şey olmasın
Allah razı olsun ağzınıza sağlık canım dualarınız ulaşır inşallah..

.
Oyy kuzum sinirlenme dur, çok daha iyiyim şimdi ☺️gercekten o kadar cok kısı destek oldu kı bana burada iyiki varsınız, kımseye anlatamadıgımı burda sıze anlattım🙏🏻 benım endişem aşılama olmamdı, gunu belli saatı bellı, ama hemsıre cıkarken sey dedı, spermler bırakıldıktan 2 3 gün ıcın de dollendıyse su an gerıden gelmesı cok normal dedı, kafam karıstı o yuzden
Canım benim tüp bebek olmasına ragmen yani döllenme zamanı belli ama 1 hafta geri çıktı ultrasonda perşembe kontrolüm dü ben 6+0 diye gittim 4+5 çıktı sadece kese göründü ve doktor gayet normal dedi ultrason ölçümleri ile alakalı bence ölçü boyut a göre hafta hesabı yapıyorlar direkt bazen bebiş ler geriden gelebiliyor bende sabırsızlıkla 4 Kasım ı bekliyorum kalp atışı için inşallah sende cuma günü görürsün hiç endişelenme❤️

Merhaba kızlar hastanedeyim karından ultrasonda bebeğimin kalp atışı yoktu alttan baktılar çok zayıf dedi doktor yatışım yapıldı galiba Bebeğim beni bırakıyor çok aşkım düşük önleyici ilaç fitil verdiler iğne yaptılar serum veriyorlar şu anda ama ağlamaktan Mahvoldum şu anda😭😭

Merhaba kızlar hastanedeyim karından ultrasonda bebeğimin kalp atışı yoktu alttan baktılar çok zayıf dedi doktor yatışım yapıldı galiba Bebeğim beni bırakıyor çok aşkım düşük önleyici ilaç fitil verdiler iğne yaptılar serum veriyorlar şu anda ama ağlamaktan Mahvoldum şu anda😭😭
Üzülme canım hakkında ne hayırlısı ise olsun ama bebeğin inşallah tutunur sen sakin ol zor biliyorum ama elimzden başkasi gelemz dua edip beklemkten başka inşallah seninle kalır🤲

Insllah düşmez sıkmayın canınızı bol bol dua edin allahin izni ile bisey olmaz

tatlım benım 5-5bucuk haftaydı 17 ekımde gıttım o zaman goremedı alttan bakıalım dedı o zaman zar zor gorduk normalde alttan bakmasaydı ıkı hafta sonra gormeye gıtcektık
Kuzum benım direk alttan baktı,ama duyamadı, kese var yolk var dedı sanırım geriden geliyor benımkı sata göre 6+2 ama beta sonucu 5.haftanın sonu cıktı, ınsallah cuma duyarız 🙏🏻yoksa iyice yıkılırım

ahh sohrabb inşallah bir sonraki gidişine duyacaksın dua etmekten başka çaremiz yok biraz daha sabredelim sonu güzel olsun inşallah

Geçen hafta benim yaşadığım gibi bir şey olmuş sende de :( öyle anlamsız bakmalar sorular gidip başka doktoru çağırıp göstermeler falan :( ALLAH ım her şeyin hayırlısını versin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah

Ramazan amcamın ruhuna Fatiha bağışladım kardeşim nasıl dayan denilir bilmiyorum ama yavrun için sabretmeye çalış bu günler de geçecek ALLAH ım mekanını cennet eylesin yavrunu sana sizlere bağışlasın inşallah

bi kaç doktor aynısını dediyse doktora güven :( ALLAH korusun sana bi şey olmasın
İnsallahh canm, ne zormus bu ısler yaa, kendımı unuttum resmen, aklım fikrim bebekte kalp atısında 😔

.

Canım benim tüp bebek olmasına ragmen yani döllenme zamanı belli ama 1 hafta geri çıktı ultrasonda perşembe kontrolüm dü ben 6+0 diye gittim 4+5 çıktı sadece kese göründü ve doktor gayet normal dedi ultrason ölçümleri ile alakalı bence ölçü boyut a göre hafta hesabı yapıyorlar direkt bazen bebiş ler geriden gelebiliyor bende sabırsızlıkla 4 Kasım ı bekliyorum kalp atışı için inşallah sende cuma günü görürsün hiç endişelenme❤️
Evet evet cnm, bana da hemsire anlattı cıkarken tüp bebek gibi düşünme benım aşılama bu arada, dogal Bı yontem gıbı dusun dedı, sperm bıraktıktan 2 3 gün içinde dollenme gerceklesmıstır, gelişimi daha yavas olabılır, bunlar erken dedı.. Ama işte gel sen bana bunu anlat, ben 6+6ım diye gittim hem de ne umutlarla,sata göre 6+2, betaya göre daha küçük sanırım

Yaa bu ıkı gunde neler yasadık, topıgımıze nazar degdı bence, inşallah tutunur sana mınıgın, cok gecmiş olsun cnm

Allahım sabır versin canım belki düşündüğün gibi olmaz saglikla ilerler. Allah yardımcınız olsun

Kızlar beta sonucu 19031 cıktı, kacıncı hafta olur acaba bu

Bu arada bu sonuclardan anlayan var mı acaba 😔😔😔

Eklentiler

• IMG-20201027-WA0009.jpg
    IMG-20201027-WA0009.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20201027-WA0008.jpg
    IMG-20201027-WA0008.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 83
Back