2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
duygular karsilikli canim benim azicik acili biraz yorgun uykulu uykusuz ama cok tatli hamis topigiz masallah bizlere nazardan korusun Rabbim gece gece aseriyorum tatli aci falan benzetmeler basladi

Aynen canım sonuçta tüp bebek değil Rahime yerleştirmiyorlar sonradan olduysa onun için geç olacaktır

Kızlar az önce yine pembemsi bir kanama yaşadım acile gidiyoruz ağrım falan yok ama çok endişeliyim lütfen dua edin birşey olmasın

duygular karsilikli canim benim azicik acili biraz yorgun uykulu uykusuz ama cok tatli hamis topigiz masallah bizlere nazardan korusun Rabbim gece gece aseriyorum tatli aci falan benzetmeler basladi
Aynen şu an herkes her belirtiyi yasıyor, hatta bız onun yasadıgını yasamıyoruz, neden neden dıyıp ıcımız ıcımız yıyor ama güzel kalabalık bi topik olduk

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin dua ettim .

Kızlar az önce yine pembemsi bir kanama yaşadım acile gidiyoruz ağrım falan yok ama çok endişeliyim lütfen dua edin birşey olmasın
İnşallah canım bi şey olmaz bebeklerine gerekli müdahale yapılır ciddi bir şey yoktur

Son düzenleme:
Ederiz tabi canim ins sorunsuz mutlu donersin canim fazla stres yapma oda arttirir lekelenmeyi kotu birsey olsa agri siddetli olurmus endise etme

Ben 9.haftama girdim hala lekelenme de yok mide bulantim da haftaya kontrole gidecegim bakalim herkeste olacak diye bir sey yok diyerek kendimi telkin ediyorum

İnşaallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum ben okudum Rabbim seni ve bebislerini korusun

Babanıza Allah rahmet eylesin, size ve bebişinize sağlık versin inşallah. Zor durum sabırlar dilerim

Gercekten cok uzuldum Rabbim mekanini nur eylesin peygamverimize komsu eylesin babacini torununu da saglikla sihhatle dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah canimm

Canım haber ver bize. Ne durumdasın merak ettim. Inşallah Bir sorun yoktur

Kızlar kanamadan dolayı acile gittim doktor kese sezaryen yerine yakın yerde çok riskli dedi acil kürdaş olman gerektigini söyledi ben yapmadım çıktım yatışını yapalım sabah sonlandırmamız gerekdigini söyledi kese var ama daha bebek oluşmamış yanlış yanlış yerde büyürse sezaryen yerin patlar söyledi çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

Allah Allah saçma ya bence hiç duymadım ne kadar oldu sezaryen olalı kese aşağida mi demek istedi en iyisi sen farklı doktorlara gözük kulak asma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…