• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar bıse sorcam benım sureklı cıse gıtme durumum var bıktım usandım daha 6.haftadayım bu normal mı sıstıt gıbı sureklı gıdıyorum eger usutursem yanma da oluyor bunu gecırecek bıse var mıdır kı

Kizlar selam size bir sorum olacak. Ben 5+1 haftadayim. Haftaya kalbini duymak icin gidecegim. Ancak ben 10.haftaya kadar kalp sesinin dinletilmesini istemiyorum. Cok zararli oldugu yaziyor. Normal ultrasonla kalp atisi gorulebiliyormus. Sadece attigini gorsem yeter. Kalp sesi ise dopler diye birseyle duyuluyormus. Bu dopler dedigi bizim normal alttan muayene olurkenki ultrason cihazindan farkli mi? Yoksa sesi de o klasik ultrasonla mi duyuyoruz?
Normal ultrasonla bakıyorlar kalp atışına. dopplerle sağlık ocağı bakıyor.
Kalp atışını her gittiğimde dinledim ill hamilelikte bir sorun olmadı. Ama doppler zarali mi onu bilmiyorum. Zaten onunla dinlemiyorlar . Ha siz ultrasonda bile dinlemek istemiyorum derseniz zorla dinletmezler

Kizlar selam size bir sorum olacak. Ben 5+1 haftadayim. Haftaya kalbini duymak icin gidecegim. Ancak ben 10.haftaya kadar kalp sesinin dinletilmesini istemiyorum. Cok zararli oldugu yaziyor. Normal ultrasonla kalp atisi gorulebiliyormus. Sadece attigini gorsem yeter. Kalp sesi ise dopler diye birseyle duyuluyormus. Bu dopler dedigi bizim normal alttan muayene olurkenki ultrason cihazindan farkli mi? Yoksa sesi de o klasik ultrasonla mi duyuyoruz?
Normal karına koyulan şeyle sende duyuluyor . İatemiyorsanız dinlemeyin..
Ama zararlı olan 1-2 dk boyunca dinlemek ,
Doktorlar hemen 5 sn. Dinleyip kapatıyorlar zaten.

kızlar bıse sorcam benım sureklı cıse gıtme durumum var bıktım usandım daha 6.haftadayım bu normal mı sıstıt gıbı sureklı gıdıyorum eger usutursem yanma da oluyor bunu gecırecek bıse var mıdır kı
Takviminde 9. Hafta yazıyor yanlış mı girdin acaba bilgilerini. Çise gitme durumu tüm hamilelerde olur. Ilerleyen zamanlarda daha sık olur normal

Yanma varsa enfeksiyon olabilir idrar tahlili yaptırmadı mı doktorunuz?

Normal karına koyulan şeyle sende duyuluyor . İatemiyorsanız dinlemeyin..
Ama zararlı olan 1-2 dk boyunca dinlemek ,
Doktorlar hemen 5 sn. Dinleyip kapatıyorlar zaten.
Canım nasilsin nasıl gidiyor hiç konuşamadık seninle? Bugün de çenem düştü habire yorum yazıp duruyorum😅

Kizlar selammm ben geldim: bugun 7+0 da randevum vardi ama gec dollenme olmus. Bebek 6+2 dedi doktor kalp atislarini da duyduk . Boyle bir şey yaşayıp sağlıklı doğum yapam var mı 🥰

bakın ultaronumdaki minik bezelyeme

Eklentiler

• 5BEF2578-3635-46E1-8EDF-40FF5EF5BF51.jpeg
    5BEF2578-3635-46E1-8EDF-40FF5EF5BF51.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 57
Canım nasilsin nasıl gidiyor hiç konuşamadık seninle? Bugün de çenem düştü habire yorum yazıp duruyorum😅
Çok iyiydim kendime nazar ettim sanırım 🤣 bulantı geri geldi 🤦🏼‍♀️ Onun harici herşey yolunda Allah’a şükür ..
sen nasılsın ? Kızın nasıl?

Kizlar selammm ben geldim: bugun 7+0 da randevum vardi ama gec dollenme olmus. Bebek 6+2 dedi doktor kalp atislarini da duyduk . Boyle bir şey yaşayıp sağlıklı doğum yapam var mı 🥰

bakın ultaronumdaki minik bezelyeme
gözünüz aydın 😀Bende bugün 7+0 im ama 3 gün geriydi benimkide ben duyulmaz kalp atışı diye bugün gitmedim cuma gidecektim

istedi evet bu haftasonu yaptırcaz ama bu surecte nasıl ılac alırım bılemıyorum

Takviminde 9. Hafta yazıyor yanlış mı girdin acaba bilgilerini. Çise gitme durumu tüm hamilelerde olur. Ilerleyen zamanlarda daha sık olur normal
ben bunu nasıl duzeltıcam bulamadım son adet tarıhımın ılk gunu 2 eylul

Üç kere gittim öyle gerekti ama doktor dinletmezdi öyle olsaydı kızımda da bi sorun yaşamadım bütün drlar uygulardı zararı olsa

Benimde bugün diyetisyen randevum vardı kilo almamışım ama vermemisimde kilomu korumuşum dr çok memnun kaldı 3 aydan sonra kilo almaya başlarsın dedi ilk 3 ay kilo almaman önemli bizim için dedi diyetisyenden çok psikolok gibi çok moral veriyor 17 sinde gene gidicem sohbet edip 75 lirayı verip çıkıyorum 😀

Çok iyiydim kendime nazar ettim sanırım 🤣 bulantı geri geldi 🤦🏼‍♀️ Onun harici herşey yolunda Allah’a şükür ..
sen nasılsın ? Kızın nasıl?
Iyi şükür canım idare ediyoruz. 3ayi bi bulsaydık hayirlsiiyla bulantılar azalırdı belki
ben bunu nasıl duzeltıcam bulamadım son adet tarıhımın ılk gunu 2 eylul
Sat 2 eylulse 6haftalik olmazsın canım 8haftalik olmalısın şuan. Benim de 1 eylul ama. Şu takvimlerin hemen altında yazıyor ya hamilelik günlüğü için tıklayın diye oraya bir tıkla yeniden gir bilgilerini

Kızlar 6+5 ne demek oluyor ? Kimi 6 hafta diyor kimi 7 diyor. İlk gebelik olunca haliyle kim ne dese ona yöneliyorum 🤭

Back