Bende ayni ya sirf yuzustu uyuyabiliuorum ama yatmayada korkuyorumArkadaşlar hangi pozisyonda yattığınız bu dönemlerde önemlimi yüz üstü uyumayı çok seviyorm ama tedirginim bisey olur die yatamıyorum.siz nasıl uyuyorsunuz
Evet şuan bi sıkıntı olmayabilir beni bir arkadaşım uyarmıştı.Ben sırt üstü yattim genelde bi kaç gün dinlendiğim dönemde öyle yaptim hep şimdi sağa sola dönüyorum bebek büyüdüğü zaman öyle sıkıntı diye biliyorum ama
Olsun canım bunda da vardır bir hayır ❤Benım gün değişti, pazartesi oldu, persembe doktor yokmus en uygun pazartesiydi, günler de gecmez artık
İnsallah kuzum, 6+6da gitmiş olcamOl
Olsun canım bunda da vardır bir hayır ❤
Ben genelde yan yatıyorum ama bazen uyandığımda yüzüstü yatmış buluyorum kendimi. Hamile yastıkları oluyor ortası boş sağa ve sola destek veren onları bir araştır istersenArkadaşlar hangi pozisyonda yattığınız bu dönemlerde önemlimi yüz üstü uyumayı çok seviyorm ama tedirginim bisey olur die yatamıyorum.siz nasıl uyuyorsunuz
Kan değerleirnize baktırdıysanız yakınlarda 6 . Haftadan sonra gitmek daha güzel . Herşeyi görüyorsunuz :diğer türlü yok kese yok yolk yok bebek kalp atışı derken stres oluyo insanarkadaşlar kese ne zaman görünür bana doktor 6-7 hafta gibi gidin doktora demisti kesenim görünmesi için acele etme demisti de
Tahmini bir tarih o ultrasonda ölçümlerle anlaşılırAyrıca gebeligin başlangıcını adetin son günü olarak kitaplar belirlemiş ama ben oyle olmadığına eminim yani neden bu kadar fark oluyor bunuda bilen varsa açıklayabilir mi? adetten sonraki 1 haftada ovulasyon gerçekler. o zaman o donem başlangıç sayılmaz mı?
Hayırlı olsun Sağlıcakla kucağınıza alin InşallahMerhaba herkese, ben de artık aranızdayım rabbim nasip ederse. Son adet tarihim 19 eylül, gebeliğimi bugün öğrendim kendimi hemen foruma attım
Hayırlı olsun hoşgeldinMerhaba herkese, ben de artık aranızdayım rabbim nasip ederse. Son adet tarihim 19 eylül, gebeliğimi bugün öğrendim kendimi hemen foruma attım
Ben az çok tahmin ediyorum ama adetim son günü ise 1.5aylik hamileyim ki öyle olmadığıma eminim.Tahmini bir tarih o ultrasonda ölçümlerle anlaşılır
Kızımdan örnek vereyim size ben kızımınn döllenme tarihini bile biliyorum.. ovulsaydın testi kullandım . Ama doktorların hesaplarından bile sonra geldi :)Ben az çok tahmin ediyorum ama adetim son günü ise 1.5aylik hamileyim ki öyle olmadığıma eminim.
HoşgeldinnnnnMerhaba herkese, ben de artık aranızdayım rabbim nasip ederse. Son adet tarihim 19 eylül, gebeliğimi bugün öğrendim kendimi hemen foruma attım
bende bir ara akinti oldu ve idarrimda değişiklik olduğunu hissettim o donem ki son adetim den en az 10 gun sonra ydi. haklısınız tabii 3-5 bakılmazKızımdan örnek vereyim size ben kızımınn döllenme tarihini bile biliyorum.. ovulsaydın testi kullandım . Ama doktorların hesaplarından bile sonra geldi :)
Hiç takılmayın 3 e 5 e . Sonra regl tarihinizi baz alın . Bebek hazır olduğunda gelicek
Hayırlı olsunMerhaba herkese, ben de artık aranızdayım rabbim nasip ederse. Son adet tarihim 19 eylül, gebeliğimi bugün öğrendim kendimi hemen foruma attım
Hayırlı olsun Sağlıcakla kucağınıza alin Inşallah
Hayırlı olsun hoşgeldin
Hoşgeldinnnnn
Ben az çok tahmin ediyorum ama adetim son günü ise 1.5aylik hamileyim ki öyle olmadığıma eminim.