2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben sırt üstü yattim genelde bi kaç gün dinlendiğim dönemde öyle yaptim hep şimdi sağa sola dönüyorum bebek büyüdüğü zaman öyle sıkıntı diye biliyorum ama
Evet şuan bi sıkıntı olmayabilir beni bir arkadaşım uyarmıştı.
Galiba 4.aydan sonra yatmamak lazim

Arkadaşlar hangi pozisyonda yattığınız bu dönemlerde önemlimi yüz üstü uyumayı çok seviyorm ama tedirginim bisey olur die yatamıyorum.siz nasıl uyuyorsunuz
Ben genelde yan yatıyorum ama bazen uyandığımda yüzüstü yatmış buluyorum kendimi. Hamile yastıkları oluyor ortası boş sağa ve sola destek veren onları bir araştır istersen

arkadaşlar kese ne zaman görünür bana doktor 6-7 hafta gibi gidin doktora demisti kesenim görünmesi için acele etme demisti de

Reactions: H E
Ayrıca gebeligin başlangıcını adetin son günü olarak kitaplar belirlemiş ama ben oyle olmadığına eminim yani neden bu kadar fark oluyor bunuda bilen varsa açıklayabilir mi? adetten sonraki 1 haftada ovulasyon gerçekler. o zaman o donem başlangıç sayılmaz mı?

arkadaşlar kese ne zaman görünür bana doktor 6-7 hafta gibi gidin doktora demisti kesenim görünmesi için acele etme demisti de
Kan değerleirnize baktırdıysanız yakınlarda 6 . Haftadan sonra gitmek daha güzel . Herşeyi görüyorsunuz :diğer türlü yok kese yok yolk yok bebek kalp atışı derken stres oluyo insan

Tahmini bir tarih o ultrasonda ölçümlerle anlaşılır

Ben az çok tahmin ediyorum ama adetim son günü ise 1.5aylik hamileyim ki öyle olmadığıma eminim.
Kızımdan örnek vereyim size ben kızımınn döllenme tarihini bile biliyorum.. ovulsaydın testi kullandım . Ama doktorların hesaplarından bile sonra geldi :)
Hiç takılmayın 3 e 5 e . Sonra regl tarihinizi baz alın . Bebek hazır olduğunda gelicek

bende bir ara akinti oldu ve idarrimda değişiklik olduğunu hissettim o donem ki son adetim den en az 10 gun sonra ydi. haklısınız tabii 3-5 bakılmaz

Ben az çok tahmin ediyorum ama adetim son günü ise 1.5aylik hamileyim ki öyle olmadığıma eminim.

evet ama bunun bi standardı var işte. Herkesin döllenmesi farklı gün olabilir diye o tarih baz alınıp ondan sayılıyor. Yoksa ben de biliyorum mesela. Yumurtlama döneminde benim sancım olur. Ve tek korunmasız ilişkim o gün oldu tuttu :)

Herkese merhaba arkadaşlar. Hepimizin bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sohrab canım benim sat 12 Eylül ama yumurtlama 30 Eylül. 14 ekimde kan sonucu 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Değerler hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok tedirginim lütfen anlayanlar bişey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…