2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben tek çocuğum 😅 ama güzeldi her şey sana ait, bütün anne baba ilgisi ve sevgisi sende falan ama bazen aşırı ilgi bunaltıyordu insanı evde başka çocuk olmayınca bana sarıyorlardı:)))

benim karseşim benden 13 yaş küçük. Çok özeniyordum kardeşim olmasına. O önemli değil çocuklen çok anlaşılmıyor da şimdi 20 yaşında delikanlı oldu. İyi ki olmuş. Bana kanımdan canımdan gencecik bir arkdaş oldu :)

Bende iyi değilim kızlar. Bulantı sabahları dışında çok yormuyor ama genel olarak her yerim ağrıyor sanki bende anlayamıyorum. Bir halsizlik üşengeçlik üstüme ölü toprağı atmışlar sanki.
Kafam da kazan gibi😑

ben de tam olarak böyleyim. Çok üşüyorum. Başım bütün kemiklerim ağrıyor. Grip olacak gibiyim. Sürekli uyku hali. Mide bulantısı koku hassasiyeti de var ama halsizliğin yanında hafif kalıyor.

Bulantım yoktu nazar değdirdim kendi kendime. Çok rahat geçiyor diyordum iki gündür bulantı yorgunluk aşırı idrar yapmaktan bezdim. Benim gibi şikayetleri artan var mı.
Malesef ben varım canım. 10 gündür ölücem bulantıdan, hiçbir şey yiyemiyorum, su bile bulantımı artırıyor. Sabah 3 zeytin akşam da bir iki lokma ekmek yiyorum. Günde 2 kere zofer içiyorum ama hiç faydası yok. 2 yaşında oğlum var onunla da ilgilenemiyorum hiç vicdan azabı çekiyorum. Biran önce biter inşallah

Arkadaşlar hangi pozisyonda yattığınız bu dönemlerde önemlimi yüz üstü uyumayı çok seviyorm ama tedirginim bisey olur die yatamıyorum.siz nasıl uyuyorsunuz

Bende de bulantı yok göğüs hassasiyeti var lekelenmem hiç olmadı ama akıntım kremsi bazen randevu aldım taa 27sine vardı öyle bekliyorum bakalım
Canım aynı durumdayız bende de sadece ğöğüs hassasiyeti var ve beyaz renkli akıntı. Onun dışında hiç bir belirti yok. 30 una diğer randevum o kadar sabırsızlık ki inşallah her şey yolundadır

Arkadaşlar hangi pozisyonda yattığınız bu dönemlerde önemlimi yüz üstü uyumayı çok seviyorm ama tedirginim bisey olur die yatamıyorum.siz nasıl uyuyorsunuz
Sirt üstü uzanmak doğru değil diye biliyorum bende. Ben bazen dayanamayıp yatıyorum ama.
Bu şekilde karın gerildiği için bebek rahatsız olurmuş. Yüzüstü konusunda bilgim yok

Nasıl rahat gelirse 🤷🏼‍♀️
Daha çok küçükler ..
büyüyünce sağa sola karışık yine taahatlığıma bağlı :)
Banuçiftçioğlunun Yputube da bunla ilgili videosu var izlemeni tavsiye ederim

Benım bebek sol tarafta, istemsizce sag tarafa yatıyorum hep ben, aslında ilk zamanlar cok onemlı değilmiş ne tarafa yattığın

Sirt üstü uzanmak doğru değil diye biliyorum bende. Ben bazen dayanamayıp yatıyorum ama.
Bu şekilde karın gerildiği için bebek rahatsız olurmuş. Yüzüstü konusunda bilgim yok
Ben sırt üstü yattim genelde bi kaç gün dinlendiğim dönemde öyle yaptim hep şimdi sağa sola dönüyorum bebek büyüdüğü zaman öyle sıkıntı diye biliyorum ama

X