2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne zaman kontrolün? Bana 11 12.haftada gel dedi.
Ben de ölmüşüm de toprak atanım yok gibi geziniyorum evde. Bi üşengeçlik halsizlik siskinlik tuhaf oldum iyice

Ne zaman kontrolün? Bana 11 12.haftada gel dedi.
Ben de ölmüşüm de toprak atanım yok gibi geziniyorum evde. Bi üşengeçlik halsizlik siskinlik tuhaf oldum iyice
Ben de ole 12.haftada gtcm biraz enerji verici beslen sen kan degerlerine baktirmis miydin depolar bossa halsizlik ondan olablr?!

Ben de ole 12.haftada gtcm biraz enerji verici beslen sen kan degerlerine baktirmis miydin depolar bossa halsizlik ondan olablr?!
Baktırdım canım ama b12 dvit falan bakmadı. Onları da yaptiricam inşallah ama bu bulantida beni böyle gariplestiriyor hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor

Baktırdım canım ama b12 dvit falan bakmadı. Onları da yaptiricam inşallah ama bu bulantida beni böyle gariplestiriyor hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor
Evet bulanti ekstra yorgunluk verio olablr, leblebi kraker ise yaramio mu? B12 ve d vitaminleri cok onemli, ben hamile kalmadan once damaryolundan tedavi oldm, ama hala d vitamin eksik oldugu icin ogluma verirken kendim de aliorm

Evet bulanti ekstra yorgunluk verio olablr, leblebi kraker ise yaramio mu? B12 ve d vitaminleri cok onemli, ben hamile kalmadan once damaryolundan tedavi oldm, ama hala d vitamin eksik oldugu icin ogluma verirken kendim de aliorm
Çok aşırı bulantim yok ama olanı da rahatsız ediyor işte.yani yesem de illaki bulanıyor. Pazartesi o tahlillerimi de yaptiricam inşallah. D vit herkesin düşük oluyor zaten şimdi kış geliyor iyice düşer hayırlısı artık

Umarim en kisa zmnda gecer bulantin canim Baktir baktir belki cikan sonuca gore alacagn takviye olursa daha iyi hissetireblr

Yaaa deil mi İlk kontrole gidemeden doğurcam galiba

Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler. 32 yaşındayım 2. Gebelik

LesaM succulentaski Lamiyaa Dilaraerdogan isim olarak hatırlamak gerçekten zor soran merak eden dua eden herkesden rabbim razı olsun mutluluklarına mutluluk sağlıklarına sağlık katsın inşallah
Dün doktora gittim kesede büyüme yok içinde bebek yok artık beklemek senin için tehlike yaratır kanama yapar ve bu saatten sonra içi dolmaz dedi alıcaz dedi tek kötü yani kendi dusseydi keşke dedi ama o da sağlam cıktı ve düşmedi dedi akşamüzeri kürtaj oldum ruhsal hali anlatılamaz tabiki rabbim kimseye yasatmasin o yüzden bu grupta takibi bırakıcam ama herkesin her zaman yanındayım kurulan dostluklar unutulamaz umarım ömür boyu süren dostluklarimiz olur herkesin bebeği sağlıkla doğar ve sağlık mutlulukla buyur hepinizi çok seviyorum kızlar Allaha emanet olun

Bitanem çok geçmis olsun. Ne denir bilemiyorum. Psikolojini dusunemiyorum zaten. Ama güçlü ol. Atlatirsin sen. Biz hep burdayiz kuzum dikkat et kendine. Her serde bir hayir ara derler. Zor ama geçicek. Yeniden hamile olucaksin. Evet kürtaj olman iyi olmamis ama sagligina zarar vermesinden iyidir. Dikkat et kendine. Bizde seni çok seviyoruz

Canım çok ama çok geçmiş olsun eminim çok zor bir durumdur. Ama her işte bir hayır vardır, Rabbim istediğin zamanda inşallah seni bebişine kavuştursun

İyi Allah’a şükür canım hafif bulantılı bol uykulu geçiyor günlerim :)
Sende ne var ne yok yazmıyorsun

Evet Haberleşelim benim randevum sabah 9 buçukta kan idrar sonucunu öğlenden sonra alırım diye erken saate aldım ertesi güne kalmasın tekrar gitmemek için
İnşallah kalp atışını duyabiliriz
İnşallah herşey yolundadır kalp atışını duyabilirsiniz bende merak ettim benimde yarın randevum var sizinle aramızda 2 gün var. en azından Bi ön seziolsun sizin sonuç bana

Allahh yardimcin olsun abla allahtan umit kesilmez insallah tekrardn hamile kalirsin ve burda insallah bulusurz dualarimiz seninle kendine cook iyi bak allaha emanet ol

İnşallah herşey yolundadır kalp atışını duyabilirsiniz bende merak ettim benimde yarın randevum var sizinle aramızda 2 gün var. en azından Bi ön seziolsun sizin sonuç bana
Teşekkürler canım benim randevum yarın
İnşallah herşey yolundadır ☺

Ablalar doktor bana basin filan agrirsa diyerekten minoset yazdi su anda basim agriyo acaba icsem mi ki doktor sizlerede yazdimi agriniz olursa filan

Allahım size hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Çok Geçmiş olsun. Ne söylenir bilemiyorum ama üzülmeyin RABBİM gönlünüze ferahlık versin inşallah. ALLAH a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…