2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhabalar kızlarBen de artık foruma üye olabilirim bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk 7+1 haftalığım. 10 yaşında kızım var onun isteğiyle bir kardeş gelecek

hayırlı olsun bayağı ara vermişsiniz ama geç de olsa doğru kararı vermişsiniz. Tek çocuk olmak zor :)

Reactions: H E
Bazı bloglarda öyle yazıyorlarla bende anlamadım inşallah Sağlıcakla alırız kucagimiza bebeklerimizi
Canım 2 tane oğlum oldu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım ilk oğlumu 9 haftalikken öğrendim 9 ay hamile olduğumu hiç anlamadım kafana takma bazen cinsiyet etkiliyor bazen kişinin vücudu bunda çok bulantı ve halsizlik var ben yaşa bağlıyorum mesela o zaman daha gençtim diyorum söylenenlere takılma inşallah herşey hepimiz için güzel olacak

Amin canım teşekkür ederim

Evet Haberleşelim benim randevum sabah 9 buçukta kan idrar sonucunu öğlenden sonra alırım diye erken saate aldım ertesi güne kalmasın tekrar gitmemek için
İnşallah kalp atışını duyabiliriz
Benım gün değişti, pazartesi oldu, persembe doktor yokmus en uygun pazartesiydi, günler de gecmez artık

hayırlı olsun bayağı ara vermişsiniz ama geç de olsa doğru kararı vermişsiniz. Tek çocuk olmak zor :)
Ben tek çocuğum ama güzeldi her şey sana ait, bütün anne baba ilgisi ve sevgisi sende falan ama bazen aşırı ilgi bunaltıyordu insanı evde başka çocuk olmayınca bana sarıyorlardı:)))

Bulantım yoktu nazar değdirdim kendi kendime. Çok rahat geçiyor diyordum iki gündür bulantı yorgunluk aşırı idrar yapmaktan bezdim. Benim gibi şikayetleri artan var mı.

Merhabalar kızlarBen de artık foruma üye olabilirim bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk 7+1 haftalığım. 10 yaşında kızım var onun isteğiyle bir kardeş gelecek
çok teşekkürler Kızımdan sonra iki düşük yaşadım inş bu bebiş sağ salim gelir

Bulantım yoktu nazar değdirdim kendi kendime. Çok rahat geçiyor diyordum iki gündür bulantı yorgunluk aşırı idrar yapmaktan bezdim. Benim gibi şikayetleri artan var mı.
Aslında şikayetle 6. Haftadan sonra başlıyor . İnşallah fazla artmadan geçer gider benımde ilk 3-4 gün çok ağırdı şimdi aç kalmamaya çalışıyorum ozaman çok az oluyor bulantım . Amannn kızda ne çektim beennn su içemezdim su

Bende iyi değilim kızlar. Bulantı sabahları dışında çok yormuyor ama genel olarak her yerim ağrıyor sanki bende anlayamıyorum. Bir halsizlik üşengeçlik üstüme ölü toprağı atmışlar sanki.
Kafam da kazan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…