2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkese merhaba arkadaşlar. Hepimizin bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sohrab Sohrab canım benim sat 12 Eylül ama yumurtlama 30 Eylül. 14 ekimde kan sonucu 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Değerler hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok tedirginim lütfen anlayanlar bişey söyleyin
Bence cok normal canm geç yumurtlama olmus, ve yumurtlamaya göre adet gunun 14 gun sonra, adet gununde 113 cıkması cok normal, benım de 141 cıkmıstı adet gununden 1 gun sonra 5 gün sonra da 1161 oldu.. Sıkıntı yok bence.. ❤️

Herkese merhaba arkadaşlar. Hepimizin bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sohrab Sohrab canım benim sat 12 Eylül ama yumurtlama 30 Eylül. 14 ekimde kan sonucu 113 çıktı 19 ekimde 895 çıktı. Değerler hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok tedirginim lütfen anlayanlar bişey söyleyin
Yaş ve kacıncı bebek oldugunu da yazarsan listeye eklim cnm 😇🐣🌸🌷❤️

Nasıl yani bebeğin öldüğünü anlamadı?Kalp atışına bakmadı mi hiç.
Bakti her hafta alttan bakti kalp atisi icin ama bazılarında gec duyuluyor 11 haftada duyulan bile var oyledir buyuk ihtimal cunku kese var, bebek görünüyor diyip duruyordu her hafta 🤦🏼‍♀️ Daha sonra artik rengim benzim solmustu baska doktora gittim ve gittigim doktor okadar detayli inceledi ki bu bebek 6.1 de ölmüş nasil fark edemedi bu doktor nasil karninda bekletti ya sana bisey olsaydi dedi ve kürtaj edildim

Bakti her hafta alttan bakti kalp atisi icin ama bazılarında gec duyuluyor 11 haftada duyulan bile var oyledir buyuk ihtimal cunku kese var, bebek görünüyor diyip duruyordu her hafta 🤦🏼‍♀️ Daha sonra artik rengim benzim solmustu baska doktora gittim ve gittigim doktor okadar detayli inceledi ki bu bebek 6.1 de ölmüş nasil fark edemedi bu doktor nasil karninda bekletti ya sana bisey olsaydi dedi ve kürtaj edildim
Ya bence o doktorda sorun var canım. Zaten bebeğin kaçıncı haftada kaldığı ekranda görünüyor. 11haftalik bebek usgde 6haftalik gözüküyorsa her şey bellidir.
Ilk 3ay boyunca alttan baktıran arkadaşlarım 40haftada doğurdular. Bebek sağlıklıysa zaten ilerliyor değilse ilk haftalarda kendini belli ediyor genelde. Ha doktor alttan bakarken bebeğe zarar verdiyse verebilme ihtimal varmı bilmiyorum ama o zaman etkisi olabilir. Bilemedim
Hakkında hayirlisi olsun

Canım aynı durumdayız bende de sadece ğöğüs hassasiyeti var ve beyaz renkli akıntı. Onun dışında hiç bir belirti yok. 30 una diğer randevum o kadar sabırsızlık ki inşallah her şey yolundadır
Ayyy inşaAllah yaa ama as önce acaip kramp yaşadım bıçak batar gibi subhanAllah kendi kendime söylendim o kadar nye sancı yok diye 🤣🤣

Ya bence o doktorda sorun var canım. Zaten bebeğin kaçıncı haftada kaldığı ekranda görünüyor. 11haftalik bebek usgde 6haftalik gözüküyorsa her şey bellidir.
Ilk 3ay boyunca alttan baktıran arkadaşlarım 40haftada doğurdular. Bebek sağlıklıysa zaten ilerliyor değilse ilk haftalarda kendini belli ediyor genelde. Ha doktor alttan bakarken bebeğe zarar verdiyse verebilme ihtimal varmı bilmiyorum ama o zaman etkisi olabilir. Bilemedim
Hakkında hayirlisi olsun
Doğru söylüyorsun canım bugün ki dr da alttan ultrasonda normalde birşey olmaz hiç sıkıntı yaşamadım dedi ama lekelenme olduğu için korktuğumdan bakmadi

Cnm 26 ekim randevum var daha gitmedim ama belim agriyor 🤔
Canim ben cok takip edemedim durumunda gelisme var mi? Randevun epey gec ama asiriysa agrin ozele fln mi gtsen? Bel agrisi normal ama asiriysa sikintiya da isaret olablr. Betahcg ni takip edio msn?

Kızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Ayyy inanamiorm saglikla kavusun hep beraber 🙏🏿🥰 Allah hamileliginde de sonrasinda da kolaylik versin sana 🙏🏿

Canim ben cok takip edemedim durumunda gelisme var mi? Randevun epey gec ama asiriysa agrin ozele fln mi gtsen? Bel agrisi normal ama asiriysa sikintiya da isaret olablr. Betahcg ni takip edio msn?
Canim üç dort gundur baya bir bel agrisi vardi bugun cok sukur agrimadi yerleşme falan diye düşündüm teşekkur ederim pazartesi hastaneden sonra yine buraya yazarim gelişmeleri

Kizlar kizlar gelem miii 😁 yaa ben hic takip edemiorm kizlar forumu 30 sayfa gecms oluo hepsini okuyamiorm :/ ama MahidevranSultan MahidevranSultan ikizlerr gebeyms bu haberi gordm nacizane sevndm 🥰 Sohrab Sohrab gunu gune satarak cinsiyeti gorceksiniz die bekliorm artk sizi 🤣 ben catladim vallaaa iyi sabrettin masallah 😬 LesaM LesaM H E H E sizlerde ne var ne yok kizceler?
Bildiğin gibi canım yaramaz bi durum yok😊 sen nasilsin hiç yazmıyorsun?

Bildiğin gibi canım yaramaz bi durum yok😊 sen nasilsin hiç yazmıyorsun?
Yaa sorma guya evdeyim daha cok vaktim olur saniodm ole olmuo isteyken daha vaktim cokms gbi sanki 🥴😬 ev hanimligi zor zanaat 😁 ben de iyim bi sknti yok ben hamile deil gbiyim yaa bi sonraki kontrol zor gelck bana cnku bisi oldu hbrim yok hissiyati cok baskin 🥴

X