2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bugün sabah çok fena bir mide bulantısıyla uyandım hemen tuvalete koşup içimde ne var ne yok hepsini kustum. Kahvaltı falan da yapamadım sadece çubuk kraker yiyebildim iyi geldi biraz. Bide işe geç kalmışım apar topar çıktım evden makyajımı bile arabada kırmızı ışıklarda bekleye bekleye yaptım. Bulantı biraz hafifledi şimdi ama bu sefer de çok fena sırtım ağrıyor bugün niye böyle oldu bilmiyorum ama perişhan durumdayım

cumartesi kontrole gıdecektım,6+4 te,maalesef randevu alamadım persembe gunu gıdıcem 6+2 oluyor,kalp atışlarını duyabılır mıyız acaaba ..
Hayırlısıyla duyarsın canım benim 6-7. Haftada duyuluyor zaten

Karından canım. Ama bol su içmeyi unutma evden çıkmadan wcye de girme. O da görünmesinde büyük etken.
tamamdır o zaman rahatladım yaa teşekkür ederim :))
idarara sıkısık gıtme ışi bende,aşılama olurken idrara sıkısık ol dedıler,soyledıklerı saatten yarım saat gec yaptılar ,az kalsın tutamıcaktım,hemsireye dedım dayanamıyorum diye doktora acele edelımmı diyodu içeri gelirken

Bende bu son kontrolde gitmeden 2litre su ictim o kadar zor tuttumki doktor o usg aletini karnıma bastırırken az daha kaçıracaktım

Bende bu son kontrolde gitmeden 2litre su ictim o kadar zor tuttumki doktor o usg aletini karnıma bastırırken az daha kaçıracaktım
Girmeden su içince daha mi iyi gözüküyor bebek ilk defa duyuyorum :) bilmiyordummm

İshal oldum sanırım arada oluyordu ama çok meyveden mi bi kere dışardan yemiştim ondan beri vardi haşlanmış patates yemeye çalişicam inş geçer :/

İshal oldum sanırım arada oluyordu ama çok meyveden mi bi kere dışardan yemiştim ondan beri vardi haşlanmış patates yemeye çalişicam inş geçer :/
Ben de kabızlıktan ölücem, meyve de tüketiyorum.. Ama yok

Haklarını araştır önce ,sonra bir an önce yazılı olarak bildir.bildirdigine dair elden teslim aldım diye bir örneğini al.doktorsan almış olduğum hamiledir belgesini de ekine koy
Ben de sekreterlik yapıyorum bu şekilde bildirmem gerekir mi acaba? Yüzyüze soyledim ama. Bi de benim patronum doğum izni kullandırmak istemiyor doğum yap 2 ay sonra toparlan dön diyo ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…