Duyarsın Allahın izniyle canım. Ben de 6arti3'te duydumcumartesi kontrole gıdecektım,6+4 te,maalesef randevu alamadımpersembe gunu gıdıcem 6+2 oluyor,kalp atışlarını duyabılır mıyız acaaba ..
karından mı vajinal mı kuzumDuyarsın Allahın izniyle canım. Ben de 6arti3'te duydum
Hayırlısıyla duyarsın canım benimcumartesi kontrole gıdecektım,6+4 te,maalesef randevu alamadımpersembe gunu gıdıcem 6+2 oluyor,kalp atışlarını duyabılır mıyız acaaba ..
Karından canım. Ama bol su içmeyi unutma evden çıkmadan wcye de girme. O da görünmesinde büyük etken.karından mı vajinal mı kuzum
ayy inşallah cnmHayırlısıyla duyarsın canım benim6-7. Haftada duyuluyor zaten
tamamdır o zaman rahatladım yaa teşekkür ederim :))Karından canım. Ama bol su içmeyi unutma evden çıkmadan wcye de girme. O da görünmesinde büyük etken.
Bende bu son kontrolde gitmeden 2litre su ictimtamamdır o zaman rahatladım yaa teşekkür ederim :))
idarara sıkısık gıtme ışi bende,aşılama olurken idrara sıkısık ol dedıler,soyledıklerı saatten yarım saat gec yaptılar ,az kalsın tutamıcaktım,hemsireye dedım dayanamıyorum diye doktora acele edelımmı diyodu içeri gelirken
Girmeden su içince daha mi iyi gözüküyor bebek ilk defa duyuyorum :) bilmiyordummmBende bu son kontrolde gitmeden 2litre su ictimo kadar zor tuttumki doktor o usg aletini karnıma bastırırken az daha kaçıracaktım
Evet idrar torbası dolu olunca bebeği öne itiyor ve daha rahat gözüküyorGirmeden su içince daha mi iyi gözüküyor bebek ilk defa duyuyorum :) bilmiyordummm
Ben de sıkışık gitmişim muayene sırasi uzayinca zor tuttum :)Bende bu son kontrolde gitmeden 2litre su ictimo kadar zor tuttumki doktor o usg aletini karnıma bastırırken az daha kaçıracaktım
Ben de kabızlıktan ölücem, meyve de tüketiyorum.. Ama yokİshal oldum sanırım arada oluyordu ama çok meyveden mi bi kere dışardan yemiştim ondan beri vardi haşlanmış patates yemeye çalişicam inş geçer :/
Kuru kayısı ye canim başlarda çok oluyor kabizlik ara ara oluyo bende deBen de kabızlıktan ölücem, meyve de tüketiyorum.. Ama yok
Kızımda 6+2 duydum ben canımayy inşallah cnmpersembe de 3 te randevu 6+3 e az kala
Ben de sekreterlik yapıyorum bu şekilde bildirmem gerekir mi acaba? Yüzyüze soyledim ama. Bi de benim patronum doğum izni kullandırmak istemiyor doğum yap 2 ay sonra toparlan dön diyo ne yapsam bilemedimHaklarını araştır önce ,sonra bir an önce yazılı olarak bildir.bildirdigine dair elden teslim aldım diye bir örneğini al.doktorsan almış olduğum hamiledir belgesini de ekine koy
deniyımm onu,karnım şişti resmen ,teşekkür ederimKuru kayısı ye canim başlarda çok oluyor kabizlik ara ara oluyo bende de
Rica ederim :)deniyımm onu,karnım şişti resmen ,teşekkür ederim