2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırlısı olsun hakkımızda :) Bir de ben fazla kiloyla hamile kaldım. Tam da spora başlamıştım öğrenmeden önce. Oğlumda kendiliğinden 4 kilo vermiştim 13. haftaya kadar. Inşaallah bu hamilelikte de öyle olur. Yoksa işim zor :)

Erkek çocukları sanırım önceden belli oluyor öyle diyorlar ama
Yanlış bilgi canım 10 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyorlar . 12 haftalıkken aynı bebekti kızım usg varsa paylaşıcam ekte

Eklentiler

• 1D121D56-A829-4E8A-8965-47449CEFF9F7.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 50
Bende de ayni sorun 1 haftadir var . Cok korkuyorum bisey olacak diye bu zamanlarda yukariya uzanma derler ama sabah oyle bi gerilerek kalkiorum ki uzansam daha az etkilencem sanki. tedirgin oluyorum acikcasi

Yok hepsi aynı el kol belli olma acısından ama cinsiyeti erkekler daha önce gösteriyor. Kızlar saklıyor genelde. erkekler 11haftalikken bile gösteriyor
Anladımmm bende 6+4 oldum Bugün 12yi bekleyeceğim artık heyecanla sağlıklı olsun da ...

Gunaydin kizlar benim midem bulanmiyor ya normal mi sadece cok kotu kokularda oluyor

hamileyken yukarı doğru uzanmak, parmak uçlarında yükselmek ve koşmak düşük sebebi olabilir diye okumuştum bu yüzden ne kadar gerinmek istesem de yapmıyorum çünkü o da yukarı uzanmak gibi oluyor sanki bilmiyorum doktora sormak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…