- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Çok teşekkür ederim canım Allah binlerce kere razı olsun birazdan evden çıkacak hayırlısıyla sizede haber veririmM merve_eymen canim nasilsin ??? Bugundu degilmi randevun ? Saat kaçta ?? Tüm kalbimizle seninleyiz unutma
AynıyızzzzzzzzMerhaba kızlar ben de haziran annesi olacağım inşaallah.
Sat 11 eylül
2. Çocuk
Yaş 27
Hayırlısı olsun bekliyoruzÇok teşekkür ederim canım Allah binlerce kere razı olsun birazdan evden çıkacak hayırlısıyla sizede haber veririm
Erkek çocukları sanırım önceden belli oluyor öyle diyorlar amaBenim 2 oğlumdada 3 aylıkken herşeyleri belliydi kafası kolları bacakları cinsiyetleride 3 aylıkken öğrendim
Allahimda senden razi olsun kuzum bekliyoruz haberleriniÇok teşekkür ederim canım Allah binlerce kere razı olsun birazdan evden çıkacak hayırlısıyla sizede haber veririm
Vücut tipine göre değiştir canım . Benım 20den sonra Çıktı . Dışardan 30 dan sonra anlaşıldıAblalar bebek ne zaman belirginlesmeye baslar daha onceden hamilelik gecirmis ablalr soylebilr mi
Tamm ablaBenim 2 oğlumdada 3 aylıkken herşeyleri belliydi kafası kolları bacakları cinsiyetleride 3 aylıkken öğrendim
Yanlış bilgi canım 10 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyorlar . 12 haftalıkken aynı bebekti kızım usg varsa paylaşıcam ekteErkek çocukları sanırım önceden belli oluyor öyle diyorlar ama
Anladım abla sağolasınYanlış bilgi canım 10 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyorlar . 12 haftalıkken aynı bebekti kızım usg varsa paylaşıcam ekte
Yok hepsi aynı el kol belli olma acısından ama cinsiyeti erkekler daha önce gösteriyor. Kızlar saklıyor genelde. erkekler 11haftalikken bile gösteriyorErkek çocukları sanırım önceden belli oluyor öyle diyorlar ama
Bende de ayni sorun 1 haftadir var . Cok korkuyorum bisey olacak diyeKızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?
Yok hepsi aynı el kol belli olma acısından ama cinsiyeti erkekler daha önce gösteriyor. Kızlar saklıyor genelde. erkekler 11haftalikken bile gösteriyor
Anladımmm bende 6+4 oldum Bugün 12yi bekleyeceğim artık heyecanlaYok hepsi aynı el kol belli olma acısından ama cinsiyeti erkekler daha önce gösteriyor. Kızlar saklıyor genelde. erkekler 11haftalikken bile gösteriyor
Yalniz herşey aynıymış tahmini doğum tarihi bileAynıyızzzzzzzzhışgeldinizzz
yerim ya dudakla burun nasıl belli minik minikYanlış bilgi canım 10 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyorlar . 12 haftalıkken aynı bebekti kızım usg varsa paylaşıcam ekte
hamileyken yukarı doğru uzanmak, parmak uçlarında yükselmek ve koşmak düşük sebebi olabilir diye okumuştum bu yüzden ne kadar gerinmek istesem de yapmıyorum çünkü o da yukarı uzanmak gibi oluyor sanki bilmiyorum doktora sormak lazım aslındaKızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?