- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Inşallah. Bol su icip idrara sıkışık git canım net görülsünAnladımmm bende 6+4 oldum Bugün 12yi bekleyeceğim artık heyecanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah. Bol su icip idrara sıkışık git canım net görülsünAnladımmm bende 6+4 oldum Bugün 12yi bekleyeceğim artık heyecanla
Aynısı bende de var normalde bulanmıyor ama kötü bir koku alınca o zaman bulanıyorGunaydin kizlar benim midem bulanmiyor ya normal mi sadece cok kotu kokularda oluyor
Sadece bunları mı yaptıracaksın yoksa yaptırdıktan sonra sağlık raporu istiyorlar mı? Aslında kurumunuzun anlaştığı bi hastane olsa ücretsiz yaptırabilirsiniz ama bunlar iş için sağlık taraması olduğu için ücretlidir. Devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz.Kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ben bu belgeleri nasıl ve nerden alabilirim kurumdan istediler
Aynen canim al bendende o kadar belkide sansliyizdir ne dersinGunaydin kizlar benim midem bulanmiyor ya normal mi sadece cok kotu kokularda oluyor
Haklarını araştır önce ,sonra bir an önce yazılı olarak bildir.bildirdigine dair elden teslim aldım diye bir örneğini al.doktorsan almış olduğum hamiledir belgesini de ekine koyArkadaşlar ben özel okulda öğretmenim 5 yıldır aynı kurumda çalışıyorum henüz hamile olduğumu söylemedim sizce ne zmn soylemeliyim
Diğer hamileliğime göre az bu sefer yoksa ileriki haftalarda mi başlar ama azalir umarim senin de yaa halsizlik baş dönmesi oluyor kötü bi tat ağizda sabah uyanınca ağzina bir şey at yanında bulunsunEvet ben tuzlu su içip kusup kurtulurdum ilk hamileliğimde çünkü kusma hissinden nefret ediyorum daha yeni bir paket çubuk kraker bitirdim hala geçmedi uyuyamıyorum bulantıdan ya
Teşekkür ederimHaklarını araştır önce ,sonra bir an önce yazılı olarak bildir.bildirdigine dair elden teslim aldım diye bir örneğini al.doktorsan almış olduğum hamiledir belgesini de ekine koy
Ben 27 yaşindayim 4.5 yaşinda kizim var bence tam sirasi olmuş Allah sağlikla nasip etsin.Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Fazla kilolayla hamile kalinca az aliniyormuş sonradan kilo öyle düşün iyi olur umarimHayırlısı olsun hakkımızda :) Bir de ben fazla kiloyla hamile kaldım. Tam da spora başlamıştım öğrenmeden önce. Oğlumda kendiliğinden 4 kilo vermiştim 13. haftaya kadar. Inşaallah bu hamilelikte de öyle olur. Yoksa işim zor :)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleCanim gunaydin bugun saat 12de randevum umarim iyi gecer çok heycanliyim korkuyorum da kötü bisey soyler diye doktorum. Bugun tam 7+3 haftaligiz belki kalp atisini felan duyarim diyorum birazda olsa rahatlamam icin iyi olur sanki.
Nasilsin canım inşallah iyi haberler almışsindirÇok teşekkür ederim canım Allah binlerce kere razı olsun birazdan evden çıkacak hayırlısıyla sizede haber veririm
Aaa tehlikelimi gerinmek bende buaralar sürekli öyleyim hatta kasıklarımda çekilme hissediyorum arada gebelik belirtisimi bide merak ettim şimdiAynen ben bacaklarımı o kadar sürdürüyorum ki elimde olmadan
Birşey olacak diye de korkuyorum
Vallahi canım birşey eksiğimidir bilmiyorum gün içerisinde yoruluyoruz belki ondan olabilir 2 evladım var yoruluyorum haliyle
Belkide :)Aynen canim al bendende o kadar belkide sansliyizdir ne dersin
Oğlumda 74 olmuştum en son. İnşaallah bu hamilelikte de böyle olur. Neyse sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağınıza alalım yeter. Ben biraz boş konularda endişeleniyorum farkettim ki.Fazla kilolayla hamile kalinca az aliniyormuş sonradan kilo öyle düşün iyi olur umarim
henüz kese ve bebek için diyosaniz biraz bekleyebilirsiniz bi kaç sefer gittim ben bir ay sonrasi için gel demiştiOğlumda 74 olmuştum en son. İnşaallah bu hamilelikte de böyle olur. Neyse sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağınıza alalım yeter. Ben biraz boş konularda endişeleniyorum farkettim ki.
Ne zaman kontrole gitmeyi düşünüyorsunuz peki?
Ben biraz bekleyeyim diyorum.
Şimdilik dahiliye randevumu aldım ve yarın da sağlık ocağına gideceğim inşaallah.
Çok iyi çok mutlu hissediyorum. ikincincide şimdiden annelik duygusuna çok daha fazla hissediyorum doğduğunda kızımla arasında 3 yaş olacak inşallahTahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Kaç haftalık canım?Benimde icim icimi yiyor bugun bebegi goremedim diye 2 hafta kim beklicek ya....
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben de göremedim 11gün kaldı inşallah o zaman görürümBenimde icim icimi yiyor bugun bebegi goremedim diye 2 hafta kim beklicek ya....