2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ben bu belgeleri nasıl ve nerden alabilirim kurumdan istediler
Sadece bunları mı yaptıracaksın yoksa yaptırdıktan sonra sağlık raporu istiyorlar mı? Aslında kurumunuzun anlaştığı bi hastane olsa ücretsiz yaptırabilirsiniz ama bunlar iş için sağlık taraması olduğu için ücretlidir. Devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz.

Arkadaşlar ben özel okulda öğretmenim 5 yıldır aynı kurumda çalışıyorum henüz hamile olduğumu söylemedim sizce ne zmn soylemeliyim

Arkadaşlar ben özel okulda öğretmenim 5 yıldır aynı kurumda çalışıyorum henüz hamile olduğumu söylemedim sizce ne zmn soylemeliyim
Haklarını araştır önce ,sonra bir an önce yazılı olarak bildir.bildirdigine dair elden teslim aldım diye bir örneğini al.doktorsan almış olduğum hamiledir belgesini de ekine koy

Evet ben tuzlu su içip kusup kurtulurdum ilk hamileliğimde çünkü kusma hissinden nefret ediyorum:KK43: daha yeni bir paket çubuk kraker bitirdim hala geçmedi uyuyamıyorum bulantıdan ya😒
Diğer hamileliğime göre az bu sefer yoksa ileriki haftalarda mi başlar ama azalir umarim senin de yaa halsizlik baş dönmesi oluyor kötü bi tat ağizda sabah uyanınca ağzina bir şey at yanında bulunsun

Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. :KK43: Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Ben 27 yaşindayim 4.5 yaşinda kizim var bence tam sirasi olmuş Allah sağlikla nasip etsin.

Hayırlısı olsun hakkımızda :) Bir de ben fazla kiloyla hamile kaldım. Tam da spora başlamıştım öğrenmeden önce. Oğlumda kendiliğinden 4 kilo vermiştim 13. haftaya kadar. Inşaallah bu hamilelikte de öyle olur. Yoksa işim zor :)
Fazla kilolayla hamile kalinca az aliniyormuş sonradan kilo öyle düşün iyi olur umarim

Canim gunaydin bugun saat 12de randevum umarim iyi gecer çok heycanliyim korkuyorum da kötü bisey soyler diye doktorum. Bugun tam 7+3 haftaligiz belki kalp atisini felan duyarim diyorum birazda olsa rahatlamam icin iyi olur sanki.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle 🙏😊

Aynen ben bacaklarımı o kadar sürdürüyorum ki 😅😅elimde olmadan
Birşey olacak diye de korkuyorum 😊
Vallahi canım birşey eksiğimidir bilmiyorum gün içerisinde yoruluyoruz belki ondan olabilir 2 evladım var yoruluyorum haliyle
Aaa tehlikelimi gerinmek bende buaralar sürekli öyleyim hatta kasıklarımda çekilme hissediyorum arada gebelik belirtisimi bide 🤔🤔merak ettim şimdi

Fazla kilolayla hamile kalinca az aliniyormuş sonradan kilo öyle düşün iyi olur umarim
Oğlumda 74 olmuştum en son. İnşaallah bu hamilelikte de böyle olur. Neyse sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağınıza alalım yeter. Ben biraz boş konularda endişeleniyorum farkettim ki. 🙃
Ne zaman kontrole gitmeyi düşünüyorsunuz peki?
Ben biraz bekleyeyim diyorum.
Şimdilik dahiliye randevumu aldım ve yarın da sağlık ocağına gideceğim inşaallah.

Oğlumda 74 olmuştum en son. İnşaallah bu hamilelikte de böyle olur. Neyse sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağınıza alalım yeter. Ben biraz boş konularda endişeleniyorum farkettim ki. 🙃
Ne zaman kontrole gitmeyi düşünüyorsunuz peki?
Ben biraz bekleyeyim diyorum.
Şimdilik dahiliye randevumu aldım ve yarın da sağlık ocağına gideceğim inşaallah.
henüz kese ve bebek için diyosaniz biraz bekleyebilirsiniz bi kaç sefer gittim ben bir ay sonrasi için gel demişti

Tahmin ediyordum hamile olabileceğimi ama testte görünce şok oldum. Oğlum kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olacak abi olmak için çok küçük bebeğim bu yüzden biraz vicdan azabı çekiyorum. :KK43: Listede
27 yaşında ve ikinciye hamile olan çok kişi gördüm ve bu beni biraz rahatlattı. İkinci bebeğe hamile olan hanımlar siz nasıl hissediyorsunuz acaba? :/
Çok iyi çok mutlu hissediyorum. ikincincide şimdiden annelik duygusuna çok daha fazla hissediyorum 🥰 doğduğunda kızımla arasında 3 yaş olacak inşallah

X